Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Kopírování her, které se nevejdou na 1 DVD

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod wazowski v 30 čer 2007, 15:32

Ahoj,
mám dotaz. Jak zkopírovat hru, která se nevejde na 1 DVD. Pokud ji vypálím na dvouvrstvé DVD, tak se mi nenačte (mám Magic Swap 3.8). Jednovrstvá DVD fungují bez problémů. Dá se nějak ořezat hra, aby se vešla na 1 DVD? Například snížením velikosti videí... Nebo rozdělit hru na 2 jednovrstvá DVD?
Díky

Mike
wazowski
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 30 čer 2007, 16:07

Ked pouzivas swap, dvojvrstvove nespustis, teda zbytocne by si to kopiroval 1:1. Co sa tyka "uprav", vsetko sa da, len to treba vediet. Na taketo specialne upravy a pod.veci je zamerane jedno zahranicne (angl.hovoriace) forum, tam sa postupne mozes "naucit", ako na to. Ale ak technicky nie si na aspon strednej urovni, doporucujem ti radsej stahovat rovno uravene verzie, inak by si mohol peist o velke mnozstvo medii, kym by si sa doprecoval k urcenemu cielu. Ak si mal na mysli to, ci existuje nejaky zazracny soft, ktory to urobi samo ako u filmov napr.DVD Shrink, tak ta musim sklamat. Kazda hra sa strukturouu lisi, preto sa to musi robit rucne-strucne.
Enjoy!
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,417.51 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod wazowski v 30 čer 2007, 16:09

:cry:
Díky za info.... Nějakou takovou odpověď jsem čekal, i když jsem v koutku duše doufal, že existuje nějaký "shrink"...
wazowski
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS2: Software