Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Magic Keys 2 na PS2 slim!!!Pls help!!!!

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod aj714230 v 18 úno 2007, 11:36

Ahoj všem
Takže co se týče třetí záslepky,tak po její správné instalaci,dvířka sice zavřít půjdou,ale ze záslepkou se malinko pohne(vlivem malích vybrání na dvířkách) hra ti sice poběží,ale při dalším otevření budeš muset záslepku znovu usadit na
místo.Dále jsem zjistil,že doraz dvířek který spíná kontakt na desce PS2 jenž vlastně záslepkou sepneš,po zavření dvířek
záslepku má snahu odsouvat na stranu a opět ti to nepůjde.Já jsem místo třetí záslepky naohybal drátek a dvířka jen přivírám asi na 1cm mezeru a mám klid.
aj714230

Hotovost: Locked

Příspěvekod 5h1nj1 v 18 úno 2007, 13:36

mnam_mlask píše:Ale v e-shopech, píšou, že ne...

Hm, pravdepodobne kvuli lidem jako je Tombino. Mozna se radeji takhle pojisti, nez aby resili komplikovane neopravnene reklamace.

aj714230 píše:Takže co se týče třetí záslepky,tak po její správné instalaci,dvířka sice zavřít půjdou,ale ze záslepkou se malinko pohne(vlivem malích vybrání na dvířkách) hra ti sice poběží,ale při dalším otevření budeš muset záslepku znovu usadit na místo.Dále jsem zjistil,že doraz dvířek který spíná kontakt na desce PS2 jenž vlastně záslepkou sepneš,po zavření dvířek záslepku má snahu odsouvat na stranu a opět ti to nepůjde.

Uz to zacina byt trochu trapne, ale jsi novy, tak budiz. Po spravne instalaci treti zaslepky se veci, ktere popisujes, nedeji. Pokud mas zaslepku nespravne umistenou a nedostatecne upevnenou, muze se stat, ze se ti po zavreni dvirek posune. Ta vule pro spravne umisteni je skutecne velmi mala a vyzaduje dost trpelivosti spravnou pozici nalezt a zaslepku upevnit. Uvadis tedy lzivou informaci (ackoli ocividne bez spatneho umyslu), tak jsem musel reagovat.
Btw, neber si to nejak zle, ale "maly" se pise s ypsilon, za interpunkcnimi znamenky se dela mezera a tva predposledni veta nedava moc smysl (ma takovy cizokrajny slovosled). Jestli neni cestina tvuj rodny jazyk, tak tuto poznamku samozrejme ignoruj. Pochopit tvou myslenku lze.

edit: Opravdu patri tohle tema do sekce software?
5h1nj1
VIP
VIP

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod godz v 13 kvě 2007, 09:38

MrSrotak píše:tohle ti mozna pomuze ..

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.cometa.cz/navody/MagicSwitch-edited.wmv

ja stim nemam zadne skusenosti mam velkou verzi ale kdyz sem hledal jak zasunout do zasuvky slide tool tak sem nasel i tohle

Ahoj. Mám swap magic, ale nemam slide tool. Je nějak speciálně vytvarovaný do dvířek? (třeba jestli tam musí sepnout nějaký mikrospínač nebo tak?) Nebo stačí, když si naohýbám nějaký plíšek? Ještě jsem to nikdy nedělal a bojím se, že tím vytahováním strhnu nějaký motorek, nebo ozubená kolečka.... Ještě pro úplnost, nemám slim. Mám velký model
godz

Příspěvekod lostsoul v 13 kvě 2007, 10:30

Slide tool si můžeš udělat z plastu sám doma. Někde byl i návod a přesné rozměry.
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod godz v 13 kvě 2007, 11:06

lostsoul píše:Slide tool si můžeš udělat z plastu sám doma. Někde byl i návod a přesné rozměry.

A nevěděl bys kde? Já mám jen takový kousek zahnutého plíšku. Jde mi o to, že když se swapmagic načte, tak se cd asi zastaví, že jo? Jenže já zkoušel vytáhnout šuplík bez cd a šel mi jen tak o 3-4cm, pak už by to šlo přes zuby. Takže ten plast stejně asi na něco tlačí, aby to šlo otevřít celé bez problémů, že jo?
godz

Příspěvekod tatik v 13 kvě 2007, 12:12

sam mam tu nejnovejsi ps2 konzoli +swap a dvirka normalne zavru ps nedelal sem to sam ale jeden borec instalace +- 5 minut v olomouci(ale stejne asi pujdu do chipu)
PS2Slim 77004 +16 MB+EYE TOY+MOD BO 750 FW 1.93+4xGamepad+1MB MC PS1+XBOX 360 Arcade Flash
tatik
Advanced User
Advanced User

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod lostsoul v 13 kvě 2007, 13:55

konzole se musí upravit, je tam nějaký šroubek nebo něco, sám nevím, swap nepoužívám a navíc mám 77004, snad ti poradí někdo z fóra...
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod blucifer v 05 čer 2007, 19:40

tatik píše:sam mam tu nejnovejsi ps2 konzoli +swap a dvirka normalne zavru ps nedelal sem to sam ale jeden borec instalace +- 5 minut v olomouci(ale stejne asi pujdu do chipu)

Ahoj prosim te pises ze pujdes asi do chipu, mam ten stejny model 77004 a dneska mi rekli ze do tohodle modelu chip dat nejde nevis neco o tom? diky
blucifer
Rookie
Rookie

Příspěvekod tatik v 05 čer 2007, 20:32

ALE JDE:-)) akorat je to prej podle desky trosku horsi na pajeni tak to nech radeji na odborniku
PS2Slim 77004 +16 MB+EYE TOY+MOD BO 750 FW 1.93+4xGamepad+1MB MC PS1+XBOX 360 Arcade Flash
tatik
Advanced User
Advanced User

Předchozí

Zpět na PS2: Software