Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Magic Keys 2 na PS2 slim!!!Pls help!!!!

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Tombino91 v 12 úno 2007, 22:42

Potřrbuji pomoc....asi pred dvema dny sem si koupil PS2 slim(77004) a k tomu sem si koupil Swap Magic CODER +Magic Keys 2.......ale podle toho deb***ho navodu to proste nejak nejde.....nejde mi nasadit ta zaslepka C(3)....muze mi nekdo helpnout....predem diky a specha to :((
Diky
Tombino91

Hotovost: Locked

Příspěvekod MrSrotak v 13 úno 2007, 08:19

tohle ti mozna pomuze ..

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.cometa.cz/navody/MagicSwitch-edited.wmv

ja stim nemam zadne skusenosti mam velkou verzi ale kdyz sem hledal jak zasunout do zasuvky slide tool tak sem nasel i tohle
MrSrotak
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 292.35 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod 5h1nj1 v 13 úno 2007, 15:20

>MrSrotak: Ehm, to video ovsem ukazuje instalaci magic switch. Tazatel ma magic keys 2. I kdyby mel magic switch, je mu to u 77004 na houby, nebot to je verze s ochranou pantu a magic switch tam nejde nainstalovat. Nezlob se, Srotaku, ale moderatorske prispevky na Playstation foru by imho mely byt o neco vice erudovane. Nemyslim to nijak zle, proste, kdyz nevis, tak treba radeji nepis nic, nebot hrozi spise nebezpeci zmateni tazatele nez kyzene pomoci.

>Tombino91: Navod je v poradku. Se zaslepkou cislo tri byva ale velmi casto problem, protoze pozice, do ktere je ji nutno dostat, ma minimalni vule a clovek pracuje v podstate "naslepo". Obcas se take stane, ze zaslepka nebyva uplne spravne ohnuta a je treba ji priohnout. Poradne prostuduj video s vkladanim teto zaslepky, ktere bys mel mit na CD k vyrobku. Docela slusne to vystihuje ty spravne pohyby. Chce to trpelivost a trochu zrucnosti. Jedna z horsich zaslepek mi trvala asi ctyri hodiny, nez jsem ji spravne doohnul a nasadil.
5h1nj1
VIP
VIP

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod Tombino91 v 13 úno 2007, 17:02

5h1nj1 píše:>MrSrotak: Ehm, to video ovsem ukazuje instalaci magic switch. Tazatel ma magic keys 2. I kdyby mel magic switch, je mu to u 77004 na houby, nebot to je verze s ochranou pantu a magic switch tam nejde nainstalovat. Nezlob se, Srotaku, ale moderatorske prispevky na Playstation foru by imho mely byt o neco vice erudovane. Nemyslim to nijak zle, proste, kdyz nevis, tak treba radeji nepis nic, nebot hrozi spise nebezpeci zmateni tazatele nez kyzene pomoci.

>Tombino91: Navod je v poradku. Se zaslepkou cislo tri byva ale velmi casto problem, protoze pozice, do ktere je ji nutno dostat, ma minimalni vule a clovek pracuje v podstate "naslepo". Obcas se take stane, ze zaslepka nebyva uplne spravne ohnuta a je treba ji priohnout. Poradne prostuduj video s vkladanim teto zaslepky, ktere bys mel mit na CD k vyrobku. Docela slusne to vystihuje ty spravne pohyby. Chce to trpelivost a trochu zrucnosti. Jedna z horsich zaslepek mi trvala asi ctyri hodiny, nez jsem ji spravne doohnul a nasadil.

Jo dobre poradne se teda podivam,ale jeste jsem se chtel zeptat jestli mi pak pujdou zavrit ty dvirka protoze je nechci mit otevreny jeste je nejak ponicim nebo tak.......jo a nevis o nejake karte na PS2?Ale levne pls
Tombino91

Příspěvekod MrSrotak v 13 úno 2007, 17:19

5h1nj1 píše:>MrSrotak: Ehm, to video ovsem ukazuje instalaci magic switch. Tazatel ma magic keys 2. I kdyby mel magic switch, je mu to u 77004 na houby, nebot to je verze s ochranou pantu a magic switch tam nejde nainstalovat. Nezlob se, Srotaku, ale moderatorske prispevky na Playstation foru by imho mely byt o neco vice erudovane. Nemyslim to nijak zle, proste, kdyz nevis, tak treba radeji nepis nic, nebot hrozi spise nebezpeci zmateni tazatele nez kyzene pomoci.

ale tak to se ti omlouvam jak rikam ja se v magic switch/keys nebo ja uz envim jak to nazyvate nevyznam protoze jak rikam mam velkou verzi playstation a o magic ,,,,, se nazajimam tak promin ze sem mu chtel pomoct
MrSrotak
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 292.35 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod 5h1nj1 v 13 úno 2007, 17:55

Tombino91 píše:Jo dobre poradne se teda podivam,ale jeste jsem se chtel zeptat jestli mi pak pujdou zavrit ty dvirka protoze je nechci mit otevreny jeste je nejak ponicim nebo tak.......jo a nevis o nejake karte na PS2?Ale levne pls

Pokud se instalace treti zaslepky provede spravne, je mozne dvirka naprosto normalne zavirat. Spousta lidi tam ma zaslepku nakrivo, dvirka nezavrou a pak pisou na internetu, ze pri pouziti MK2 nejdou zavrit dvirka. Neni to pravda.
Kartou myslis co? Pametovou kartu? Neni problem koupit novou kolem 500,- Kc. Vyrazne levneji se vyskytne obcas pouzita v inzerce, ale je to vazne dost zridka. Momentalne napriklad zde na aukru:
http://www.aukro.cz/item166406014_pametova_karta_8_mb.html
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod Tombino91 v 13 úno 2007, 18:08

5h1nj1 píše:
Tombino91 píše:Jo dobre poradne se teda podivam,ale jeste jsem se chtel zeptat jestli mi pak pujdou zavrit ty dvirka protoze je nechci mit otevreny jeste je nejak ponicim nebo tak.......jo a nevis o nejake karte na PS2?Ale levne pls

Pokud se instalace treti zaslepky provede spravne, je mozne dvirka naprosto normalne zavirat. Spousta lidi tam ma zaslepku nakrivo, dvirka nezavrou a pak pisou na internetu, ze pri pouziti MK2 nejdou zavrit dvirka. Neni to pravda.
Kartou myslis co? Pametovou kartu? Neni problem koupit novou kolem 500,- Kc. Vyrazne levneji se vyskytne obcas pouzita v inzerce, ale je to vazne dost zridka. Momentalne napriklad zde na aukru:
http://www.aukro.cz/item166406014_pametova_karta_8_mb.html

Nj ale ja tam nejsem reglej takze o nemuzu koupit :(
sakra :(
A neznas jeste neco??? :) jo a samozrejme sem myslel MEMORY KARTU :)
Tombino91

Příspěvekod amstaff v 13 úno 2007, 19:51

I já jsem měl problém s tou třetí záslepkou - byla špatně zahnutá - chce si to s tím pohrát, ale pozor!-> můj kamarád, co má čerstvě ps2, ji zlomil. Problém 3. záslepky má snad každej. Obvykle by měla být ta dlouhá nožička lehce vychýlená nalevo a její malé zakřivení na konci nepatrně dolů (ale jen nepatrně!). Až se ti vše podaří doporučuji velmi pomalu zavírat dvířka - zjistíš tak jestli záslepka nepřekáží v zavírání. pokud ano musíš si s tím nadále pohrát. A pokud nebudeš chtět dělat vše od znova doporučuji důkladně zajistit lepící páskou.
Obrázek
amstaff
Loyal User
Loyal User

Příspěvekod 5h1nj1 v 14 úno 2007, 13:21

Tombino91 píše:Nj ale ja tam nejsem reglej takze o nemuzu koupit :(
sakra :(
A neznas jeste neco??? :) jo a samozrejme sem myslel MEMORY KARTU :)

Hm, bez registrace s pisemnym potvrzenim si clovek na aukru neskrtne, to je fakt. Levna pametovka se shani vazne tezko. Zkus se treba ozvat sem:
http://pocitace.hyperinzerce.cz/pametove-karty/inzerat/603928-memory-card-8mb-nabidka-moravskoslezsky-kraj/

Je to inzerat z konce ledna. Nabizela ji za 300,- Kc, takze pochybuji, ze ji jeste bude mit, ale za zkousku nic nedas. ;)

Jeste co se tyka te treti zaslepky, neni to tak uplne proste jak popisuje amstaff. Ne vsechny zaslepky jsou uplne stejne. Nekdo napriklad koupi zaslepku s pripravenou tenkou vrstvou lepidla a nekdo zaslepku s tlustou oboustrannou lepici paskou. Logicky pak ten s tlustou paskou musi mit spodni packu prihnutou trochu vic, protoze zaslepka sedi vys. Take jsem videl zaslepky z rozdilnych plechovych profilu, tvar a instalace se pak take malinko lisi. Je to proste individualni a kazdy si s tim musi vyhrat.
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod mnam_mlask v 14 úno 2007, 19:18

A na 77004 jdou dát MK a zavírat dvířka?
mnam_mlask

Příspěvekod chureek v 14 úno 2007, 21:32

chureek
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 1,111.80 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Tombino91 v 14 úno 2007, 22:26

No dobry ale ja newim jak to mam naohybat aby to fachalo
Tombino91

Příspěvekod 5h1nj1 v 15 úno 2007, 11:35

mnam_mlask píše:A na 77004 jdou dát MK a zavírat dvířka?

Mel jsem dojem, ze jsem se vyjadril dost jasne, ale asi ne. :?
Takze jeste jednou: Ano, na 77004 jdou nainstalovat MK2 a pote pohodlne zavirat dvirka. Jen je treba trochu zrucnosti.
Brcka jsou spis pro lidi, co nemaji/nechteji utracet za kupovane MK2. IMHO je o dost tezsi nainstalovat do 77004 spravne brcko (nebo jinou nahrazku) nez MK2.
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod Tombino91 v 15 úno 2007, 11:39

5h1nj1 píše:

Takze jeste jednou: Ano, na 77004 jdou nainstalovat MK2 a pote pohodlne zavirat dvirka. Jen je treba trochu zrucnosti.
Brcka jsou spis pro lidi, co nemaji/nechteji utracet za kupovane MK2. IMHO je o dost tezsi nainstalovat do 77004 spravne brcko (nebo jinou nahrazku) nez MK2.

NO ALE JAK???? :oops: :oops:
Tombino91

Příspěvekod mnam_mlask v 15 úno 2007, 11:52

5h1nj1 píše:

Ale v e-shopech, píšou, že ne...
mnam_mlask

Další

Zpět na PS2: Software