Diky
Právě je 24 kvě 2012, 09:15
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 2 ‹ PS2: Software
Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři
|
Tombino91 |
http://www.cometa.cz/navody/MagicSwitch-edited.wmv|
MrSrotak Veterán fóra ![]() |
|
5h1nj1 VIP ![]() |
5h1nj1 píše:>MrSrotak: Ehm, to video ovsem ukazuje instalaci magic switch. Tazatel ma magic keys 2. I kdyby mel magic switch, je mu to u 77004 na houby, nebot to je verze s ochranou pantu a magic switch tam nejde nainstalovat. Nezlob se, Srotaku, ale moderatorske prispevky na Playstation foru by imho mely byt o neco vice erudovane. Nemyslim to nijak zle, proste, kdyz nevis, tak treba radeji nepis nic, nebot hrozi spise nebezpeci zmateni tazatele nez kyzene pomoci.
>Tombino91: Navod je v poradku. Se zaslepkou cislo tri byva ale velmi casto problem, protoze pozice, do ktere je ji nutno dostat, ma minimalni vule a clovek pracuje v podstate "naslepo". Obcas se take stane, ze zaslepka nebyva uplne spravne ohnuta a je treba ji priohnout. Poradne prostuduj video s vkladanim teto zaslepky, ktere bys mel mit na CD k vyrobku. Docela slusne to vystihuje ty spravne pohyby. Chce to trpelivost a trochu zrucnosti. Jedna z horsich zaslepek mi trvala asi ctyri hodiny, nez jsem ji spravne doohnul a nasadil.
|
Tombino91 |
ale tak to se ti omlouvam jak rikam ja se v magic switch/keys nebo ja uz envim jak to nazyvate nevyznam protoze jak rikam mam velkou verzi playstation a o magic ,,,,, se nazajimam tak promin ze sem mu chtel pomoct5h1nj1 píše:>MrSrotak: Ehm, to video ovsem ukazuje instalaci magic switch. Tazatel ma magic keys 2. I kdyby mel magic switch, je mu to u 77004 na houby, nebot to je verze s ochranou pantu a magic switch tam nejde nainstalovat. Nezlob se, Srotaku, ale moderatorske prispevky na Playstation foru by imho mely byt o neco vice erudovane. Nemyslim to nijak zle, proste, kdyz nevis, tak treba radeji nepis nic, nebot hrozi spise nebezpeci zmateni tazatele nez kyzene pomoci.
>Tombino91: Navod je v poradku. Se zaslepkou cislo tri byva ale velmi casto problem, protoze pozice, do ktere je ji nutno dostat, ma minimalni vule a clovek pracuje v podstate "naslepo". Obcas se take stane, ze zaslepka nebyva uplne spravne ohnuta a je treba ji priohnout. Poradne prostuduj video s vkladanim teto zaslepky, ktere bys mel mit na CD k vyrobku. Docela slusne to vystihuje ty spravne pohyby. Chce to trpelivost a trochu zrucnosti. Jedna z horsich zaslepek mi trvala asi ctyri hodiny, nez jsem ji spravne doohnul a nasadil.
|
MrSrotak Veterán fóra ![]() |
Tombino91 píše:Jo dobre poradne se teda podivam,ale jeste jsem se chtel zeptat jestli mi pak pujdou zavrit ty dvirka protoze je nechci mit otevreny jeste je nejak ponicim nebo tak.......jo a nevis o nejake karte na PS2?Ale levne pls
http://www.aukro.cz/item166406014_pametova_karta_8_mb.html|
5h1nj1 VIP ![]() |
5h1nj1 píše:Tombino91 píše:Jo dobre poradne se teda podivam,ale jeste jsem se chtel zeptat jestli mi pak pujdou zavrit ty dvirka protoze je nechci mit otevreny jeste je nejak ponicim nebo tak.......jo a nevis o nejake karte na PS2?Ale levne pls
Pokud se instalace treti zaslepky provede spravne, je mozne dvirka naprosto normalne zavirat. Spousta lidi tam ma zaslepku nakrivo, dvirka nezavrou a pak pisou na internetu, ze pri pouziti MK2 nejdou zavrit dvirka. Neni to pravda.
Kartou myslis co? Pametovou kartu? Neni problem koupit novou kolem 500,- Kc. Vyrazne levneji se vyskytne obcas pouzita v inzerce, ale je to vazne dost zridka. Momentalne napriklad zde na aukru:
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://www.aukro.cz/item166406014_pametova_karta_8_mb.html
|
Tombino91 |

|
amstaff Loyal User ![]() |
Tombino91 píše:Nj ale ja tam nejsem reglej takze o nemuzu koupit
sakra
A neznas jeste neco???jo a samozrejme sem myslel MEMORY KARTU
http://pocitace.hyperinzerce.cz/pametove-karty/inzerat/603928-memory-card-8mb-nabidka-moravskoslezsky-kraj/|
5h1nj1 VIP ![]() |
|
chureek Ordinary User ![]() |
mnam_mlask píše:A na 77004 jdou dát MK a zavírat dvířka?
|
5h1nj1 VIP ![]() |
5h1nj1 píše:mnam_mlask píše:A na 77004 jdou dát MK a zavírat dvířka?
Mel jsem dojem, ze jsem se vyjadril dost jasne, ale asi ne.![]()
Takze jeste jednou: Ano, na 77004 jdou nainstalovat MK2 a pote pohodlne zavirat dvirka. Jen je treba trochu zrucnosti.
Brcka jsou spis pro lidi, co nemaji/nechteji utracet za kupovane MK2. IMHO je o dost tezsi nainstalovat do 77004 spravne brcko (nebo jinou nahrazku) nez MK2.
|
Tombino91 |
5h1nj1 píše:mnam_mlask píše:A na 77004 jdou dát MK a zavírat dvířka?
Mel jsem dojem, ze jsem se vyjadril dost jasne, ale asi ne.![]()
Takze jeste jednou: Ano, na 77004 jdou nainstalovat MK2 a pote pohodlne zavirat dvirka. Jen je treba trochu zrucnosti.
Brcka jsou spis pro lidi, co nemaji/nechteji utracet za kupovane MK2. IMHO je o dost tezsi nainstalovat do 77004 spravne brcko (nebo jinou nahrazku) nez MK2.
|
mnam_mlask |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
| FAQ - Členové - Skupiny | Kontakt - Archiv - Impressum |