Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Mds Radu pls

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Leviathan v 16 bře 2007, 12:38

Stiahol som si ssx tricky no je to v mds(mdf) alcohol mi ho nece vypalit
Pise ze mam vlozit Cd a potom ze je prazdne.
Skusal som ine medium ale to iste.Skusal som iso s tym istym mediom a ide v poho.
tak som ten mds vypalil vi imgbur... len ho vypalilo tak ze nejde ja uz nechapem v com je problem.
a este ked dam do alcoholu ten mds vypisetam blbosti okolo rychlosti 128x 70x ......... a teketo hovadiny,
Poradte niekto
Nieje to ani mechanikou ani DVD. tak???
Leviathan
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 208.40 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 16 bře 2007, 13:05

Su subory z Alcoholu, tam by to malo fungovat. Ked sa nemylilm, tak ta hra je na CD, ale asi ide o DVDrip. Mozes to vypalovat v ImgBurne, ale nedavaj palit ten pomocny .mds, ale rovno hlavny image s priponou .mdf. Ak mas swap a jedna sa naozaj o DVDrip, tak ti ta hra nepojde. Jedine ked urobis rebuild na DVD a mas nejaku sancu to rozchodit.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,417.51 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod Nic.Nebude v 17 bře 2007, 15:20

Dost casto kdyz mi nejde z nejakych duvodu neco vypalit pouzivam daemon tools. Obraz si namapuju jako dalsi CD a pak z neho dam kopii. Nekteri tento postup pomlouvaji, ptz neni "cisty", ale ja do stroje nerad instaluju moc programu a tento postup se mi 100% osvetsil (nebo aspon zatim).
Předtím než se hloupě zeptáš, zkus najít odpověď na Google
Nic.Nebude
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Zpět na PS2: Software