Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Memento Disk Patcher

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod rel7 v 23 črc 2010, 17:31

OK dík za radu ještě zkusim jinou mechaniku a uvidim;)
rel7
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,097.06 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod j@ny v 27 pro 2010, 10:08

prosim poradte mam memento disc patcher a funguje v pohode ale na niektorych hrach ak chcem patchnut iso subor napise mi Error opening file ! a neviem co s tym
j@ny
Rookie
Rookie

Hotovost: 614.30 PSM

Příspěvekod Leo18 v 06 úno 2011, 16:44

Stiahol som si hru na PS2 Crash Bandicoot Wrath of Cortex. Kdekolvek ju stiahnem ma rozny image.. iso, bin, mdf a pod. Moja PS2-jka ma modchip na Memory card FreeMcBoot, a ked chcem napalit hru, tak ju prepatchujem cez MementoDiscPatcher, aby mi vobec isla. Lenze prepatchuje len subory tipu bin a iso. Tak som kazdy inaksi format prerobil cez imgburn a UltraIso na amge tipu iso alebo bin. No Memento ho aj tak nechce prepatchovat.. nechapem a netusim, co uz mam dalej robit. Zakazdym mi vyhodi Error in image iso format. Potrebujem fakt poradit
Leo18
Rookie
Rookie

Hotovost: 152.05 PSM

Příspěvekod MoMo v 06 úno 2011, 20:16

Ani FMCB, ani Memento, nejsou kompatibilní na 100 %. Zkus hru spustit neopatchovanou, pomocí jiné, tak jak je to v návodu na FMCB. Když to nepůjde, tak smůla. Prostě přes FMCB nejde spustit úplně všechno.

MoMo dostal poděkování od:
Andyna6
MoMo
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 275,312.42 PSM
Medaile: 1
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 71 krát

Příspěvekod jajka v 07 úno 2011, 12:56

Myslím si, že tvoj problém spočíva v tom, že hra Crash Bandicoot- Wrath Of Cortex vyšla iba CD verzia a FMCB nedokáže spustiť hry s CD. Preto ti radím, uvedenú hru si prerob na DVD (návod je tu na fóre), potom ju patchni a môžeš veselo hrať. Mal som ten istý problém... :lol:
TV: SAMSUNG LE40A756
PS2/SCPH-50004 /120GB HDD Seagate, 2x dualshock Hrám: Ratchet and Clank 2-* vratil som sa k tomu aby som dohral všetky skill point-y
PSP/1003K/firmware: 5.50 Gen D3 Hrám: Quadrax 1
PS3 Slim 160GB
Hrám: VirtuaTennis 4
jajka
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 26,848.59 PSM
Dostal poděkování: 14 krát

Příspěvekod saltik v 26 črc 2011, 23:10

Cawte... mam taky problem... vcera som stiahol 3 hry z tohto fora. konkretne: Mortal Kombat Armagedon, Mortal Kombat Shaolin Monks, Test drive Unlimited. to su aj posledne 3 hry htore som napaloval. Napaloval som ich dnes. Patchol som ich MementoDiskPatcher-om. uspesne. vypalil som ich 4x rychlostou ImgBurn rpogramom. Ale ani jedna nejde precitat na PS2 konzole (hruba PAL verzia).
Pouzivam FMCB 1.8 ERS9b uLauncher 4.30 ,...
Prosim poradte.
Ked vlozim DVD tak ho neprecita a vydava to divne zvuky... Vsetky ostatne hry mi idu v pohode. len tieto posledne 3. Nechapem.
Dakujem vopred za odpovede.

No a dnes sa stalo nieco velmi zaujimave... Este vcera vecer som vypalil hru MK Armagedon ale NTFS USA. Vlozil som ju do konzoly a ona sa rozbehla... sice velmi tazko ale rozbehla sa... a dnes ze si idem zahrat a ono mi ju nechce vobec spustit... pise mi ze "This disc cannot be played due to regional restrictions"... alebo ze vobec nejde precitat... a pritom je ta hra opatchovana ESR patcherom. a vcera ju bralo. ja nechapem co sa deje... Napalovacka ma najnovsi firmware.
Prosim pomozte... dakujem
saltik
Rookie
Rookie

Hotovost: 842.85 PSM

Příspěvekod wiglegummi v 08 lis 2011, 20:31

rel7 píše:Mám problém s hraním her, patchnu ji, vypálím rychlostí 4x přez Alcohol 120% a pak jí zapnu podle postupu akorád se mě to strašně dlouho načítá a pak i seká když hraju hru.
Nevím čím to mám konzoli slim asi 6 let starou nevíte čím to? Děkuji za rady.

Mám ten samej problém, některé hry jedou v poho a jiné se sekaj, dlouho načítjí atd. hlavně jsem si všiml že to dělaj hry o velký velikosti.
nejdřív jsem myslel že je to tím že patchuju mementodiscpatcherem jiný formáty než iso, ale to tím nebylo už jsem jednu hru palil, asi 4x pokaždé jiným programem atd. a problém furt přetrváva..
Jde o to že kopíruju z hry která je pálená z origo hry, ta je neopatchovaná a spustím ji přes SwapMagic 3.8 a ta jede v poho ale když si ji skopíruju a patchnu a pak spustím přes free mc boot tak se seká atd.
wiglegummi
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 24,794.47 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod MoMo v 12 lis 2011, 20:09

Problém je mezi vypalovačkou, diskem na který pálíš a laserem ve tvé konzoli. Smiř se s tím, že způsob spouštění disku nemá vliv na čtení. Kdybys dneska vypálil tu samou hru znova neopatchovanou a spustil jí Swapem, tak taky nepojede dobře.
MoMo
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 275,312.42 PSM
Medaile: 1
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 71 krát

Příspěvekod detrox v 12 lis 2011, 20:42

wiglegummi píše:
rel7 píše:Mám problém s hraním her, patchnu ji, vypálím rychlostí 4x přez Alcohol 120% a pak jí zapnu podle postupu akorád se mě to strašně dlouho načítá a pak i seká když hraju hru.
Nevím čím to mám konzoli slim asi 6 let starou nevíte čím to? Děkuji za rady.

Mám ten samej problém, některé hry jedou v poho a jiné se sekaj, dlouho načítjí atd. hlavně jsem si všiml že to dělaj hry o velký velikosti.
nejdřív jsem myslel že je to tím že patchuju mementodiscpatcherem jiný formáty než iso, ale to tím nebylo už jsem jednu hru palil, asi 4x pokaždé jiným programem atd. a problém furt přetrváva..
Jde o to že kopíruju z hry která je pálená z origo hry, ta je neopatchovaná a spustím ji přes SwapMagic 3.8 a ta jede v poho ale když si ji skopíruju a patchnu a pak spustím přes free mc boot tak se seká atd.

tento istý problem som mal :D vsetko som napaloval na disky ktore mi este ostali a mali aj nieake skrabanceky niektore hry neslo spustit atd ties take co maju vecciu velikost ale ako nahle som kupil balik novych dvd a napalil to znova na ne vsetko faka 100% bez lagov a uzivam si to :D
detrox
Rookie
Rookie

Hotovost: 5,588.92 PSM

Příspěvekod rel7 v 17 úno 2012, 09:13

já jsem tento problém vyřešil zasláním PS2 do servisu na výměnu laseru :wink:

warning   Upozornenie/Warning
Necituj příspěvek, na který bezprostředně reaguješ. Nikdy necituj příspěvek celý, ale jen jeho část. Nikdy necituj linky a obrázky.
Naposledy upravil MoMo dne 17 úno 2012, 10:45, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
rel7
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,097.06 PSM

Příspěvekod Tom.Fucik v 15 dub 2012, 17:18

Jdou hry patchnuté pomocí Memento disk Patcheru nějak unpatchnout? Nemám původní zálohy her a někdy se chci například podívat, zda by hra nešla přeložit, smazat jazyky atd., ale už to nejde. Za 2. jdou hry patchnuté pomocí MDP pustit PS2 loaderem?
Tom.Fucik
Rookie
Rookie

Hotovost: 7,308.23 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Předchozí

Zpět na PS2: Software