Právě je 24 kvě 2012, 09:18
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 2 ‹ PS2: Software
Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři
|
Leo18 Rookie ![]() |
|
MoMo Moderátor ![]() |
|
jajka Loyal User ![]() |
|
saltik Rookie ![]() |
rel7 píše:Mám problém s hraním her, patchnu ji, vypálím rychlostí 4x přez Alcohol 120% a pak jí zapnu podle postupu akorád se mě to strašně dlouho načítá a pak i seká když hraju hru.
Nevím čím to mám konzoli slim asi 6 let starou nevíte čím to? Děkuji za rady.
|
wiglegummi Ordinary User ![]() |
|
MoMo Moderátor ![]() |
wiglegummi píše:rel7 píše:Mám problém s hraním her, patchnu ji, vypálím rychlostí 4x přez Alcohol 120% a pak jí zapnu podle postupu akorád se mě to strašně dlouho načítá a pak i seká když hraju hru.
Nevím čím to mám konzoli slim asi 6 let starou nevíte čím to? Děkuji za rady.
Mám ten samej problém, některé hry jedou v poho a jiné se sekaj, dlouho načítjí atd. hlavně jsem si všiml že to dělaj hry o velký velikosti.
nejdřív jsem myslel že je to tím že patchuju mementodiscpatcherem jiný formáty než iso, ale to tím nebylo už jsem jednu hru palil, asi 4x pokaždé jiným programem atd. a problém furt přetrváva..
Jde o to že kopíruju z hry která je pálená z origo hry, ta je neopatchovaná a spustím ji přes SwapMagic 3.8 a ta jede v poho ale když si ji skopíruju a patchnu a pak spustím přes free mc boot tak se seká atd.
|
detrox Rookie ![]() |
|
rel7 Rookie ![]() |
|
Tom.Fucik Rookie ![]() |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
| FAQ - Členové - Skupiny | Kontakt - Archiv - Impressum |