Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Patch pomocí Swap Magic

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod mnam_mlask v 28 srp 2007, 11:10

Dobrý den, mám PS2 bez čipu a swap magicu a originál PES6. Rád bych tam dostal nějaký patch, ale čip tam nechci, takže když si koupím swap magic se záslepkami, mělo by to fungovat? Nebo by bylo lepší koupit max drive
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-playstation-2/special/-/playstation-2-max-drive-128mb/990.html
? A stačil by třeba tento s velikostí 128MB? Ať už bych koupil cokoliv z těch dvou, jak by ta instalace patceh probíhala? Vložil bych swap, pak cd s patchem a pak bych hrál s originálkou? Díky moc za rady

edit d4v3: LINKS = CODE!!!
mnam_mlask

Hotovost: Locked

Příspěvekod *f-u-c-x* v 28 srp 2007, 12:46

Zalezi na tom,jestli tam chces option file a nebo ten patch...Pokud option,tak na to ti bude stacit ten Max Drive,na ktery nahrajes stazeny soubor(vetsinou ma neco kolem 10 MB),das do PS2 z neho spustis extrahovani na pametovku,kde se ti udela asi 1 MB velky soubor...Taky se to da prepalit na CD a pak vlozis magic swap,nabootujes to CD a z neho das extrahovani na pametovku...potom uz jenom spustis Pro Evo 6 a muzes hrat...
Zato patch ma vetsinou neco pres 1 gb,musis to stahnout,pote cely obsah Pro Evo 6 disku nakopirvat na pocitac a nejak prehrat pomoci toho patche...tohle jsem nikdy nedelal,takze nevim jak presne to funguje...Pote to cele vypalis na DVD a pomoci swapu to hrajes....A je to Pro Evo 6 i se zmenama,ale uz logicky neni origo,ale jenom "zalozni kopie"...A jaky je rozdil mezi option filem a patchem?option ti jenom meni soupisky,nazvy klubu a hracu a taky pridava kluby,ktere predtim chybely...Zato patch ti meni jednak to co option file,ale taky muze pridavat jine stadiony,dalsi kopacky,meni vzhled hracu,atd...Doporucuju ti procist si tenhle topic,zabyva se editaci Pro Eva na playstationu :wink:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.fifacz.com/forum/viewthread.php?tid=6291

PS:omouvam se za styl mojeho popisovani,jsem zbrkla osoba,takze to asi nepochopis,co jsem myslel,ale snaha byla :lol:
*f-u-c-x*
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod mnam_mlask v 28 srp 2007, 13:25

Aha, no díky za odpověď, moc jsi mi pomohl. Tam na fifacz.com už jsem psal, ale nikdo mi neodpověděl... Hned v prvním příspěvku, je tam ale návod jak na patch, tak na option file a v návodu na patch je asi 9. bod: Vložte CD do PS2.....zmáčkněte trojúhelník, teď se nahrává nové option file do vaší memory card. Tak tedy nevím, jak je to s tím následným spouštěním. To se tedy udělá nový option file a pak stejně musíš hru spouuštět z toho vypáleného CD?
mnam_mlask

Příspěvekod *f-u-c-x* v 29 srp 2007, 10:11

Jezis promin,v tom patchi z prvniho prispevku neni ten option file,nevim jak to je u tech jinych,ale tady neni,takze ten patch slouzi jenom na to co je napsane,tzn dresy,stadiony,choraly....Tzn ze bys tam ten option file dostal z cd,pres ktere bys tam nahral ty sestavy na pam.kartu a nebo pomoci Max Drive a pak bys mohl hrat i bez chipu a magic swapu pres tvoji originalku,ale pokud chces i ten patch,stejne budes muset koupit swa magic nebo chip,jelikoz udelas obraz tvoji originalky do ktere das navic ty veci z patche a vypalis na prazdne DVD a PS2 bez swapu ti to neprecte...takze pokud chces patch,je lepsi koupit swap magic,pres ktery tam das option file,ale pokud ti jde jenom ciste o soupisky a korektni nazvy lig,staci Max Drive.Alespon tak to chapu ja a pokud to tak neni,tak me prosim opravte :wink:
*f-u-c-x*
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod mnam_mlask v 29 srp 2007, 10:35

Aha, díky
mnam_mlask

Zpět na PS2: Software