Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

PORAĎTE MÁM PSP 77004

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod milansputnik v 02 led 2007, 16:30

Koupil jsem dětem PSP 2 typ 77004 a chtěl bych aby mohli hrát i pálené hry.Četl jsem tady o Swap Magic 3+,nevíte někdo jestli to funguje a jak se to instaluje.ještě jednu radu,v čom pálit hry na PSP 2,v jakém programu a jak???
Děkuji mnohokrát :lol:
milansputnik

Hotovost: Locked

Příspěvekod d4v3 v 02 led 2007, 16:40

Existují 2 varianty jak hrát pálené hry:
1) můžeš si koupit CHIP, ale je to zásah do konzole, a pokud máš záruku tak instalace chipu ti ji odebere
2) Magic Swap - při koupi obdržíš 2 disky- CD A DVD, cd slouží k spouštění her na cdčkách a dvd na dvdčkách, POZOR!!! Budeš k tomu muset ještě koupit záslepky - takové součástky díky kterým konzole nepozná že je kryt otevřený (musíš ho otevřít při spouštění her), anebo můžeš skusit použít normální brčka od fruka (na foru je návod jak to udělat), když budes chtít rozjet hru pomocí swapu tak do konzole vložíš swap on se načte a "oblbne" konzoli a ty vložíš cd/dvd s hrou a už jedeš

Hry pal v programu ImgBurn, dvd rychlostí max. 4 a cd max. 16
Obrázek
d4v3
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod Vinnetou v 02 led 2007, 17:17

milanspuntik
nic jako PSP 2 neexistuje, teda aspoň o tom nevím....
pravděpodobně myslíš PS 2, to je zkratka pro PlayStation 2...
PSP je handheld od sony PlayStation Portable....jen pro upřesnění

V sekci PS2 Hardware jsou nějaké základní informace, tak zkus taky mrknout tam :wink:
Wii Player
Vinnetou
Admin
Admin

Hotovost: 2,076.20 PSM
Dostal poděkování: 17 krát

Příspěvekod dj.okurka v 06 led 2007, 20:04

ale dal bych prednost chipu i kdyz ztracis zaruku ale posli to arniemu ja to nechal delat u nekoho jinyho a dost si na em namasti kapsu :(
dj.okurka

Hotovost: Locked

Zpět na PS2: Software