Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Problém DVD DL

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Tom94 v 29 pro 2009, 23:31

Zdravím,
doufám že tohle téma tu není a jestli je tak se omlouvám za jeho založení,ale teď k mému problému.
Mám program free mcboot 1.8 na MC.V programu free mcboot je psáno ze podporuje všechny typy DVD i DVD dvojvrstvá,ale na mém PS2 dvojvrstvá DVD nejdou jak pálené tak originální a proto hry typu Gran turismo 4 nebo God of War (tyto obě mám originální i pálené),se v mechanice jen protáčí mám PS2 Slim 77004.Uz sem zkoušel vše nastavovat ale nic nepomáhá,a tak prosím o radu jestli někdo neví co stim?Děkuji za odpověďi.
Tom94
Rookie
Rookie

Hotovost: 84.40 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod smindek v 29 pro 2009, 23:48

No v podstate takých tém je tu niekoľko, vrátane témy okolo DVD9. Kedže používaš FMCB tak sa dá položiť otázka aj tam, ak máš problém s mechanikou/optikou/laserom čo asi aj vyzerá tak sa môžeš opýtať tiež v týchto témach. No zrejme nejakú uspokojivú odpoved nedostaneš, snád iba to aby si si kúpil novú optiku, pretože ak konzola nečíta originál DVD9 hry tak to zrejme vyzerá na tento problém.

Lock.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,774.69 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Zpět na PS2: Software