Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Problem s Chipom

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Spiro v 12 úno 2007, 11:23

Takze mam PS2.Je v nom chip,typ neviem..... Napalene hry na cd mi cita bezproblemov, ale napalene dvd mi precita len sem tam... Neviem co mam robit alebo kde je chyba...
Viete mi niekto poradit???Keby som mal napaleny swap magic a tak spustal dvd ??? neslo by to lepsie ? Prosim vyjadrite sa k tomu ,chcem ten problem vyriesit
Spiro

Hotovost: Locked

Příspěvekod MrSrotak v 12 úno 2007, 12:16

Spiro píše:Takze mam PS2.Je v nom chip,typ neviem..... Napalene hry na cd mi cita bezproblemov, ale napalene dvd mi precita len sem tam... Neviem co mam robit alebo kde je chyba...
Viete mi niekto poradit???Keby som mal napaleny swap magic a tak spustal dvd ??? neslo by to lepsie ? Prosim vyjadrite sa k tomu ,chcem ten problem vyriesit
predpokladam ze mas vetsi konzoli a ta uz ma nejakej patek za sebou jestli ano muzu ti poradit dve veci ,,bud a nebo"
1. zkus procistit cocku kdyz to nehelpne tak zkus sehnat jinou mechaniku jestli uz do ps2nechces investovat tak se podiv na bod 2:)
2.Uprimnou Soustrast
MrSrotak
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 292.35 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod Spiro v 12 úno 2007, 12:25

Ako najlepsie precistit cocku ?
Spiro

Příspěvekod Arnie_one v 12 úno 2007, 12:36

Dobrý je jestli más head cleaner prímo na cocky laseru. Pokud to nezabere, opravdu je mrtva optika (zacian odchazet)
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod Spiro v 12 úno 2007, 12:37

A kolko stoji vymena optiky priblizne ??A aku odporucate ?? mam PS2 to velke :))
Spiro

Příspěvekod MrSrotak v 12 úno 2007, 12:38

Spiro píše:A kolko stoji vymena optiky priblizne ??
okolo 1500....
MrSrotak
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 292.35 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod garry v 20 úno 2007, 22:54

Nechci zakládat nové téma, tak využívám tohoto :) mám následující dotaz : na narozeniny jsem synovi koupil PS2 Two (77004) a nechal jej "načipovat". Zajímalo mně jaký je použit čip a jak se ovládá na to jsem dostal tuto odpověď : "používáme čipy vlastní výroby, stačí vložit médium a hrát" slyšel tedy prosím někdy někdo, že by v čechách byla "manufaktura" na modchipy ??? Dále : zálohované hry jdou všechny, ale PS2 musím vždy odpojit ze sítě chci-li pustit po hře pro PS2 hru na PS1 (nikoli obráceně). Je tohle normální ????? Díky za odpovědi !!!!
garry

Příspěvekod Ufon v 20 úno 2007, 23:38

garry : mozna ses mel dotazat jak zapnes tzv. DEV mod na danem chipu,jinak se da rict ze ti odpovedel dobre.
Vlozit zalohovane CD a hrat.Bohuzel zadnou PS1 hru nemam,ale muzu si ji pujcit a otestovat co to bude delat ne me masince.Nebo tuto cast zodpovi nekdo jinej kdo ma moznost.
Obrázek
Ufon
VIP
VIP

Hotovost: 1,000.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod b_u_c_k_y v 12 kvě 2008, 12:25

cuzz chci se zeptat jestli mi pujdou hry na ps1 neoriginalky bez cipu a jestli pujdou i na ps2 vypaleny dik za odpoved napis na icq 258023096
b_u_c_k_y
Beginner
Beginner

Hotovost: 2,227.00 PSM

Příspěvekod megamox v 12 kvě 2008, 22:11

b_u_c_k_y píše:cuzz chci se zeptat jestli mi pujdou hry na ps1 neoriginalky bez cipu a jestli pujdou i na ps2 vypaleny dik za odpoved napis na icq 258023096

ak som ta spravne pochopil tak chces hrat na PS1 napalene hry...ide to aj bez chipu, staci vlozit originalku a po nabehnuti loga PLAYSTATION, pocas nacitavania vymenit originalku za napalenu hru...nemozem ti funkcnost tohto postupu na 100% potvrdit, pretoze PS1 uz davno nemam, ale viacej ludi mi to potvrdilo...

a co sa tyka PS2, tak potrebujes na hranie napalenych hier bud chip, swapmagic alebo pomocou metody Exploit M.R. Browna
8)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
megamox
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM

Zpět na PS2: Software