Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Problém s pálením

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod KRoman47 v 28 led 2010, 12:12

Aha, je to možný, že optika, ale jako hra samotná ve městě šla normálně, jen video scénky se zasekávaly, chvíli jel obraz, ale zvuk ne, pak jel zvuk, ale obraz stál. :-D Myslel jsem si, třeba čip.

K těm rychlostem, FW jsem upgradoval schválně na nejnovější, ale závisí určitě i na médiu, říkám, Imation DVD+R mi nabízí i 2x, to samé staré Verbatim DVD-RW, ale nový Verbatim DVD-R nabízí nejmíň 4x. Já když pálil na PC na ty Verbatim, tak jsem dal 4x, ono to jelo tak 4,5x a PS2 už DVD nenačetla, to v notesu na ně jde 3,2x a ty mi načítá v pohodě, takže asi lepší kupovat do budoucna Imationy. =) Ten Killzone jsem pálil dřív právě na PC, proto nešel, teď z notesu jede, ale Lotr RotK nejde i tak, sek hned při loadingu, jak se mě bude chtít, tak ho zkusím protáhnout těmi softy a uvidím, třeba se taky rozjede. Jinak ta Sony Optiarc je největší šmejd, načte tak každý druhý medium, někdy nenačte ani ty prázdný, dokonce ani originální, dva známi maj stejný notes a uplně stejný problém, ale co byste chtěli po Sony, holt jejich vžrobky popravdě za moc nestojí, známý měli Sony kameru novou na radnici a za půl roku ji reklamovali 3x.
PS2 SCPH-90004 + MODBO 750
KRoman47
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 5,960.05 PSM
Dostal poděkování: 14 krát

Příspěvekod Nanaki v 28 led 2010, 12:27

Chip nemá s kvalitou hraní moc společného, určuje, jestli hra hra jde/nejde, případně jaké regiony (ale to byla spíš otázka minulosti).

Je docela možné, že hra jde normálně, jak už jsem psal, zavisí na hře. Pokud se nahraje level a pak má mechanika klid, je to docela možné. Jen třeba trvá nahrání levelu déle, ale toho si nemušíš všimnout. Videa ale potřebují konstantní proud dat a tam je pomalejší načítaní už znát. Jakým způsobem je vytvořen zrovna Hulk ti neřeknu, nehrál jsem ho.

U vypalování jsem psal, že konečná rychlost závisí i na médiu, ale nejen na něm. Novější média už zkrátka pomalou rychlostí nevypálíš. Ale to je v pořádku, prtože jsou na ty vyšší rychlosti stavěná.

Co ale tak čtu, tvoje palírny by se daly označit jako "Blbá a blbější". Plácni se přes kapsu a kup si novou, do PC, notebookové bývají horší. A kupuj kvalitní média, tzn. Verbatimy. Pokud ani to nepomůže, tak už zbývá jen vyměnit optiku v PS2.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod KRoman47 v 28 led 2010, 13:28

Je to možný, konzoli mám SCPH 50004 teprve rok z aukra, jak dlouhy je měl předchozí majitel nevím, ale ovladače byly oba prakticky nefunkční, jak byly opotřebovaný, takže optika asi taky už má něco za sebou. Moc se mě v tom hrabat ale nechce, nevyznám se v tom, akorát bych tam ještě něco spíš podělal Mám pocit, že něco se načítá dýl, než by mělo, dokud to ale čte, tak to nechám asi být. Přemýšlel jsem třeba i o nový konzoli, ale tam zase nevím, jak bych dostal čip, kde bych ho sháněl a kdo by ho tam instaloval.

Jinak ta palírna LG GSA-H62N si myslím, není špatná, nikdy jsem s ní problémy neměl a na Verbatimy, co udávají rychlost 16x mi umožňuje 18x, ale stejně už běžně na DVD nic nepálím, fakt jen ty PS2 hry, takže nemám potřebu do ní dávat peníze. =)
KRoman47
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod KRoman47 v 29 led 2010, 20:53

Tak už jsem rozjel ty DVD filmy, asi to nebude mechanika, ale čip. DVD film se mi načte, když podržím při startu tlačítko asi 3s! Ale některý jsem pálil rychleji, takže ty se nechytnou, ale jinak se mi načte DVD film jak originál, tak pálený. Co to tam teda může být za čip? Že bych si sehnal další jeho funkce, možná by se tak rozjely i ty PSX hry.
KRoman47
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod smindek v 29 led 2010, 21:10

Možno aj ripper, alebo som videl aj mars pro. Pri psx skús vložiť hru a 2x za sebou stlač reset.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,774.69 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod KRoman47 v 29 led 2010, 23:33

Buď dělám něco špatně, nebo to tak nejde, zkoušel jsem to i podle nějakýho návodu na Ripper Ripper IV ModChip for V1-12.
Nehodil by sem někdo obsluhy k některým čipům, že bych to vyzkoušel? Tohle je teď jediný, co mi nejde, PSX hry a rád bych si zahrál takovýho Tekkena 3. =)
KRoman47
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod Nanaki v 30 led 2010, 00:54

To jsi už poměrně slušně mimo téma, takže případná debata o chipech a jak na nich spouštět hry/filmy do příslušných topiců, prosím.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Předchozí

Zpět na PS2: Software