Czuba píše:Uz jsem to konecne rozjel

jo a lidi nevite kde najdu save na Test Drive unlimited? Nemohu nikde nic najit, diky moc
Savy na GT4 / NTSC najdeš tady:
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://uk.codejunkies.com/saves_showmaxdrive.asp?c=GB&cr=GBP&cs=£&r=1&l=1&g=1518&st=C
Nebo se k nim proklikej - EURO SITE / saves / [PS2 Max Drive] / [PS2 Max Drive Community] navolíš "G" a v druhém řadku jsou NTSC / GT4. Soubory které budeš stahovat mají vždy příponu: MAX.
Jak sem psal, je v tom zmatek, savy pro NTSC nenajdeš na USA SITE (proč ?), ale jak píšu v UK, začínají číslem 97328.
Test Drive Unlimited je ještě větší zmatek, jak to GT4, trochu se rozkecám. Hra vyšla na několika platformách a tím i s různou "réžií". V některých verzích lze třeba brát stopařky

), v PS2 ne

. Největší problém u PS2 je v dokončení hry na 100% (mimochodem to je moje absolutně nejzákladnější podmínka u všech her). Save hry mám myslim ve třech verzích s číslama savů 53753, 54466, to poslední nemůžu najít. Ani u jedný verze jsem se já, ani kámoš nedostali na víc, jak 99,8, nebo 99,9%. Jeden závod, ač sme i ten vyhráli, ukáže ve výsledcích čas 00:00,000 a vyhodnotí ho jako prohraný, snažili sme se moc, stáhli a odjeli vše, co se dalo stáhnout, ale nic, nešlo to.
Savy hry TDU na Codejunk nenajdeš, jsou tam jenom kódy a i v tom je binec. Přesto, že vlezeš do bloku UK, po kliku na TDU se adresa sama přepíše na US ? takže do jaký verze ty kódy sou, je věcí zkoušení

, na US Site, kde by měli kódy být je však kulový....
Takže pokud máš zájem o savy TDU, tak Ti můžu nabídnout to, co mám v PC - verze 54466 = 96%, 53753 = 86% a pokud bys moc chtěl, sehnal bych doufám těch 99,9%, ale verzi teď nevim.