Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Problém se savy pro GT 4

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Czuba v 02 zář 2007, 19:34

Ahojte vsici, mám takový problém se savy pro GT 4, hru mám pálenou a nevím přesně která to je verze, ale, savy jsem si stáhnul od někoho tady z fóra a fór :D je v tom, ze jak savy pres AR maxe rozbalim na memorku, tak pokazde chce po mne hra abych si vytvoril ucet, ptz zadny na karte nenasla :( poradite mi nekdo pls ???
Czuba

Hotovost: Locked

Příspěvekod Tomek v 02 zář 2007, 19:51

Nejprve zjisti verze. Přetáhni svojí původní hru do PC, pokud číslo souboru začíná: 51719_xxx.max , je to verze PAL, pokud: 97328_xxx.max , je to NTSC (ještě jsou verze France a Japan, čísla bych musel hledat). A teď to porovnej s číslem save, co si stáhl. Není-li stejné, hra to neuvidí, Save jsou nekompatibilní.
Trochu si mě zmátl s tím "účet", jako něco okolo On-line, GT4 ho nemá, tak sem se snad do problému trefil. Save stahuj z Codejunkies, hned, ještě před stažením vidíš, jakým číslem začíná, stahuj tedy jen ty s Tvým číslem.
Tomek
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 33.55 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod Czuba v 03 zář 2007, 12:32

Tak je to NTSC verze ale nemuzu nic najit,nevite kde bych mohl najit save na ntsc verzi? Diky
Czuba

Příspěvekod Czuba v 03 zář 2007, 12:52

Uz jsem to konecne rozjel :D jo a lidi nevite kde najdu save na Test Drive unlimited? Nemohu nikde nic najit, diky moc
Czuba

Příspěvekod Tomek v 03 zář 2007, 12:58

Czuba píše:Tak je to NTSC verze ale nemuzu nic najit,nevite kde bych mohl najit save na ntsc verzi? Diky

Vydrž, mám dotaz u admina, snad odpoví, nechtěl bych se dostat do řečí okolo bodu 11 z Pravidel, když né, napíšu Ti to soukromě.
Tomek
Loyal User
Loyal User

Příspěvekod Tomek v 03 zář 2007, 21:50

Czuba píše:Uz jsem to konecne rozjel :D jo a lidi nevite kde najdu save na Test Drive unlimited? Nemohu nikde nic najit, diky moc

Savy na GT4 / NTSC najdeš tady:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://uk.codejunkies.com/saves_showmaxdrive.asp?c=GB&cr=GBP&cs=£&r=1&l=1&g=1518&st=C

Nebo se k nim proklikej - EURO SITE / saves / [PS2 Max Drive] / [PS2 Max Drive Community] navolíš "G" a v druhém řadku jsou NTSC / GT4. Soubory které budeš stahovat mají vždy příponu: MAX.
Jak sem psal, je v tom zmatek, savy pro NTSC nenajdeš na USA SITE (proč ?), ale jak píšu v UK, začínají číslem 97328.

Test Drive Unlimited je ještě větší zmatek, jak to GT4, trochu se rozkecám. Hra vyšla na několika platformách a tím i s různou "réžií". V některých verzích lze třeba brát stopařky :-)), v PS2 ne :-( . Největší problém u PS2 je v dokončení hry na 100% (mimochodem to je moje absolutně nejzákladnější podmínka u všech her). Save hry mám myslim ve třech verzích s číslama savů 53753, 54466, to poslední nemůžu najít. Ani u jedný verze jsem se já, ani kámoš nedostali na víc, jak 99,8, nebo 99,9%. Jeden závod, ač sme i ten vyhráli, ukáže ve výsledcích čas 00:00,000 a vyhodnotí ho jako prohraný, snažili sme se moc, stáhli a odjeli vše, co se dalo stáhnout, ale nic, nešlo to.
Savy hry TDU na Codejunk nenajdeš, jsou tam jenom kódy a i v tom je binec. Přesto, že vlezeš do bloku UK, po kliku na TDU se adresa sama přepíše na US ? takže do jaký verze ty kódy sou, je věcí zkoušení :-( , na US Site, kde by měli kódy být je však kulový....

Takže pokud máš zájem o savy TDU, tak Ti můžu nabídnout to, co mám v PC - verze 54466 = 96%, 53753 = 86% a pokud bys moc chtěl, sehnal bych doufám těch 99,9%, ale verzi teď nevim.
Tomek
Loyal User
Loyal User

Zpět na PS2: Software