Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

problem se swap magicem

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod pada v 19 úno 2007, 10:50

Dobry den, mam problem.
Kamarad mi pujcil PS2 slim (na krabici je SCPH-70004) se swap magicem 3.6. Normalne vsechno slo, jenze najednou to ten swap magic neveme (ps2 se chova, jako by tam zadny dvd nebylo, neda mi to moznost load game), swap magic uz ma neco zazity (je dost poskrabany, ale divny je, ze jeste pred chvili slo).. nemuze to byt tim, ze treba vypadli ty magic keys?

Predem dik za odpoved :wink:
pada

Hotovost: Locked

Příspěvekod Ufon v 19 úno 2007, 11:39

Swap CD se chova jako originalni medium a proto nema s magic keys zadne spojeni.Tyto keys jsou pouze zabranit PS2 zjisteni ze se medium mneni.V pripade ze se SM nenacte je mozne ze se na optiku dostal burdel (odstranit fouknutim) nebo otestovat cteni na originalnim mediu.V pripade ze je SM poskrabanej moc je nutne zakoupit novej.
Obrázek
Ufon
VIP
VIP

Hotovost: 500.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod biggie.s v 19 úno 2007, 17:09

To ze mi PS2 nechtela chvilu brat swap se mi taky stalo, poprvy sem to nechal chvilu vypnuty, protoze restart nestacil ale pak jednou nevzalo, restart a v pohode.
biggie.s
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 0.00 PSM

Příspěvekod 5h1nj1 v 19 úno 2007, 17:20

Pokud je chyba v prilis poskrabanem mediu (casto byva), muze byt levnejsi nechat povrch media nekde prelestit (nektere lepsi videopujcovny to delaji) nez kupovat novy. Pokud neni moznost, obcas pomuze nechat medium nejakou dobu v mrazaku (skrabance se trochu zatahnou), ale na vlastni nebezpeci. ;)
Zaslepky s timto nemaji opravdu nic spolecneho, pokud tedy spoustis SM se zavrenymi dvirky.
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod minogiant v 25 led 2009, 14:10

Mam taky problem s mojou PS2. Vcera som si stiahol SSX on tour a v pohode som hral. No dnes rano idem hrat, dam swap magic, zmenim DVD a zacne loadovat. Len problem je v tom, ze pri loadovani sa to zasekne, teda skor to nenaloaduje. To iste sa mi stalo aj s NFS. Tak teraz neviem ci je problem v swap magic, DVDckach alebo v konzole. Orginalky idu v pohode, takze neviem cim to bude. Poradte pls.
minogiant
Rookie
Rookie

Zpět na PS2: Software