Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Prosim pomozte mi s rozbalemi souboru vetsim nez 4GB

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod BLIZARD v 28 kvě 2007, 08:56

PROSIM VAS MUZETE MI NEKDO PORADIT? sTAHL JSEM OD SUD DVE HRY A KDYZ JE CHCI VE WINRARU ROSPAKOVAT TAK MI TO HODI HLASKU ZE ROZBALUJU SOUBOR VETSI NEZ 4gB A ZE NEMAM DOST MISTA NA DISKU A ZE NEMAM ZAVEDENEJ SYSTEM NTFS....PROTO SEM JEJ NA NTFS ZAVEDL A ANI TAK TO NEJDE.S 29 PARTU SE ROZBALI 22 PARTU A UKAZE TO ZE SE NACETLO 100%.PROSIM POMOZTE MI NEJAK.PRACNE SEM TO STAHOVAL A TED MI TO DELATOHLE.

MUZETE MI NAPSAT I NA ICQ 239235738.

DEKUJI VSEM
Naposledy upravil BLIZARD dne 28 kvě 2007, 12:27, celkově upraveno 1
BLIZARD
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 35.20 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Ufon v 28 kvě 2007, 10:01

FAT32 bere soubory do 2GB proto ten prechod na NTSF. Dalsi je misto na disku.Je dobre pamatovat na rezervu.
Obrázek
Ufon
VIP
VIP

Hotovost: 1,000.00 PSM

Příspěvekod BLIZARD v 28 kvě 2007, 10:18

Tak jo ale to v tom pripade tu hru na 100% nedam ani na dvd medium kdyz ma pres 4 giga.A swap magic DVD6 nebere.Otazka ale zni jak i pres to,to rospakovat.Na NTFS jednotce mi to taky neslo.
BLIZARD
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod lostsoul v 28 kvě 2007, 11:47

jednovrstvé média DVD5 mají 4,7 GB
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod 5h1nj1 v 28 kvě 2007, 11:52

1. Jmeno topicu zvol tak, aby bylo alespon zhruba jasne, o co se jedna. "Prosim pomozte" je snad ten nejhorsi nazev, jaky muzes zvolit.
2. To, ze ma image disku velikost presahujici kapacitu media, je naprosto normalni. Obsahuje informace navic. Na medium, pro ktere je urcene pujde vypalit. Btw, DVD6 neznam. Asi jsi myslel DVD9.
3. Chybu, kterou ti to dela, popis poradne. Moc nechapu, co vlastne nejde. Mas to urcite spravne stazene? Rozbalujes na NTFS oddil, kde mas dostatek mista?
5h1nj1
VIP
VIP

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod jaja99 v 28 kvě 2007, 12:07

A ked si tahal stade, tak napis presne ktoru hru a od koho. Snad budeme hned mudrejsi.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,417.51 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

a

Příspěvekod BLIZARD v 28 kvě 2007, 12:25

Tahal jsem tohle
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.console-power.com/viewtopic.php?t=5538&highlight=kill+zone

Jinak jde o to ze mam v pc nerozdeleny disk zavedeny v NTFS.Pc je cele po reinstalu a disk mam celej prazdnej.Skousim tuto hru otvrit ve winraru ale ten mi hodi hlasku ze rozbaluju soubor presahujici 4GB.Takze se rospakuje do nacteni 100%pouze par partu a dal nic.
BLIZARD
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod jaja99 v 28 kvě 2007, 12:55

Tak mas niekde chybu. Takuto hlasku hlasi iba vtedy winrar, ked detekuje FAT32. Dokonca, ked sa dobre pamatam, tak ani to nezvykne hlasit, az ked dosiahne tu problemovu velkost 4GB. Takze mas niekde este chybu. Doporucoval by som este si preinstalovat spominany Winrar na novsiu verziu. Btw.aky OS pouzivas?
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)

c

Příspěvekod BLIZARD v 28 kvě 2007, 13:57

Mam Xp profesional a co se tyka toho systemu tak ho mam vazne v NTFS.Aspon ve vlastnostech disku je psane NTFS.
BLIZARD
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod 5h1nj1 v 28 kvě 2007, 14:25

Popis je malinko zmateny, ale asi jde jen o pojmy.
BLIZARD píše:Jinak jde o to ze mam v pc nerozdeleny disk zavedeny v NTFS.

Nevim, co je "zavedeny", ale asi to myslis spravne, jestli mas ve vlastnostech disku napsano "system souboru: NTFS".
Jaky mas disk? Jakou to v tech vlastnostech pise kapacitu (vyuzite misto a volne misto v GB)?
Skousim tuto hru otvrit ve winraru ale ten mi hodi hlasku ze rozbaluju soubor presahujici 4GB.Takze se rospakuje do nacteni 100%pouze par partu a dal nic.

Tohle je cele nejake nelogicke. Winrar v zadne z normalnich verzi rozhodne nehlasi, ze je soubor vetsi nez 4GB, kdyz se rozbalovani odehrava na NTFS oddile. Jakou mas verzi Winraru? Jak zkousis ten soubor "otevrit"? Nic se neotvira, proste das na souboru s .RAR priponou "extract to the specified folder" (extrahovat do urceneho adresare), urcis cil a rozbali se to.
Muzes sem hodit screenshot cele obrazovky ve chvili, kdy ti to vyhodi tuto chybu?
Bohuzel nevim, jestli je zminovany uploadovany Killzone od Misooo DVD5, nebo DVD9, protoze to u sveho uploadu z jakychsi zahadnych duvodu neuvadi (mozna sam nevi), ale treba to nekdo vi a sdeli nam to. :) Mam dojem, ze moje originalka (btw, stoji nova nejakych 360,- Kc) je DVD9, ale podivat se ted nemuzu.
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod jaja99 v 28 kvě 2007, 14:37

Hra je urcite DVD5. Na DVD9 je dost malo hier v obehu (myslim warez) a nas uploader urcite nema take skusenosti, aby sa pustil do DVD9 hry. A sudiac podla velkosti rarov (menej ako3,7GB) to je na 100% DVD5. Skor mas nieco blbo ty. Jedine, co sa da vytnut uploadom od misooo-a, ze nedava k uploadov sfv subor pre moznost otestovania crc chyb. Ale to v tvojom pripade asi nehrozi, ak som vobec dobre pochopil tvoj problem. Kazdopadne ten screen by fat bodol, lebo aj som z toho paff, nic podobne som este nevidel (ze by NTFS nepodporoval vacsie ako 4GB subory).
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

d

Příspěvekod BLIZARD v 28 kvě 2007, 15:19

1.DISK MAM VAZNE V NTFS
2.POUZIVAM NEJNOVEJSI WINRAR
3.VAZNE MI TO HLASI TO CO JSEM JIZ POPISOVAL

JESTE DNES SKUSIM TO CO MI BYLO RECENO ZE MAM VE WINRARU zrušit zaškrtnutí možnosti "Používat pouze při práci s výměnnými disky"

POKUD ANI TOHLE NEKLAPNE TAK TO SFOTIM A ZITRA RANO TADY DAM NEJAKE SCREENY.
BLIZARD
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod 5h1nj1 v 28 kvě 2007, 18:15

Tak jsem se pro jistotu podival a je to skutecne DVD5, cili ok. Skoda tech neexistujicich kontrolnich souctu, to by samozrejme taky pomohlo. Ta volba "Používat pouze při práci s výměnnými disky" je jen pouziti prechodneho adresare v zadane ceste pri "prebalovani" archivu z duvodu nizke rychlosti prenosnych zarizeni. IMHO se te to vubec netyka, protoze jen rozbalujes a to se deje primo, ale klidne to zkus.
Btw, neodpovidas moc popisne. Ptal jsem se, jaky mas disk, jak ti hlasi kapacity a jakou mas verzi Winraru. V podstate jsi neodpovedel ani na jedno. "Nejnovejsi" muze byt pro kazdeho neco jineho. :D Mozna nejsou odpovedi dulezite, ale mozna by take mohly napomoci, takze spolupracuj. ;)
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod BLIZARD v 29 kvě 2007, 07:19

5h1nj1 píše:Tak jsem se pro jistotu podival a je to skutecne DVD5, cili ok. Skoda tech neexistujicich kontrolnich souctu, to by samozrejme taky pomohlo. Ta volba "Používat pouze při práci s výměnnými disky" je jen pouziti prechodneho adresare v zadane ceste pri "prebalovani" archivu z duvodu nizke rychlosti prenosnych zarizeni. IMHO se te to vubec netyka, protoze jen rozbalujes a to se deje primo, ale klidne to zkus.
Btw, neodpovidas moc popisne. Ptal jsem se, jaky mas disk, jak ti hlasi kapacity a jakou mas verzi Winraru. V podstate jsi neodpovedel ani na jedno. "Nejnovejsi" muze byt pro kazdeho neco jineho. :D Mozna nejsou odpovedi dulezite, ale mozna by take mohly napomoci, takze spolupracuj. ;)

Prosim te nez zase neco napises tak si poradne procti sekci a cti to co pisu.Jestli sis nevsiml tak to ze mam XP professional a ze mam disk v NTFS sem psal v predeslem prispevku.Ale nevadi no....Takze s tim co jsem psal vcera ze skusim zaskrtnout tu volbu ve winraru to klaplo,,konecne se to rozbalilo.Problem mam pouze s jednou hrou ktera neni ale s tohoto fora ale i tak vam tady dam screeny.Tahle hra se neda roskopat ani zazrakem.

Takze tady je screen disku
Obrázek

Tady je 29 partu ze hry a podivejte se kolik se nacetlo procent a kolik se rospakovalo partu.Dojet i ty ostatni do 100% je bes sance.
Obrázek

A tady to hodilo chybu a to jen proto ze dal uz to rozbalovat neslo.

Obrázek

Snad jsem podal vycerpavajici informaci.Ale uz se s tim trapit nebudu.Podivam se jestli ta hra je na tomto foru a skusim ji stahnout od sud.Tomuto foru se da verit ze sou tady dobri a kvalitni uploaderi,i kdyz nekteri zlobi a neodepisuji na ICQ :wink:
BLIZARD
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod 5h1nj1 v 29 kvě 2007, 07:56

BLIZARD píše:Prosim te nez zase neco napises tak si poradne procti sekci a cti to co pisu.Jestli sis nevsiml tak to ze mam XP professional a ze mam disk v NTFS sem psal v predeslem prispevku.Ale nevadi no....

Kolego, jak muzes neco takoveho napsat a pritom si vubec nezkontrolovat, jestli mas pravdu? Ptal jsem se, jaky mas disk, jak ti hlasi kapacity a jakou mas verzi Winraru. Ne na to, jestli mas WXP Professional, nebo NTFS (souborovy system jsme uz probrali predtim). Odpoved teda mohla namatkou byt nejak jako "Mam disk HDD 80GB WD800BB, hlasi volne misto 10GB, vyuzite misto 50GB a kapacitu 62GB, verze Winraru 3.4".
Ocenil bych tedy velmi, kdyby jsi neosocoval mou malickost z nedbaleho cteni (venuji se cteni dosti pozorne) a sam na teto bohulibe cinnosti ponekud zapracoval. ;)
Ale to jen z principu, protoze nemam rad, kdyz me nekdo nepravem obvinuje z chyb, ktere naopak dela on. To jiste chapes. Jinak, problem jsi vyresil, takze ok, ackoli je podivne, ze ti pomohla ta volba s vymennymi disky. Prozrad jeste, co jsi mel nad tou zaskrtavaci polozkou za zadanou cestu (do ktereho adresare), zajima me to ciste z technickeho hlediska.
Co se tyka te druhe hry, hlasi normalni crc chybu, cili skutecne spatne stazeno/nedotazeno, nebo spatne heslo. Neni videt, jestli download obsahuje nejaky kontrolni soucet? SFV soubor napriklad? Tim by se prakticky dal vyloucit ten chybny download. Nevim, co presne je to za hru. Medal of Honor - Vanguard? Ten tu afaik bohuzel momentalne ke stazeni neni.
5h1nj1
VIP
VIP

Další

Zpět na PS2: Software