Právě je 24 kvě 2012, 10:35
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 2 ‹ PS2: Software
Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři
|
BLIZARD Ordinary User ![]() |
|
|
5h1nj1 VIP ![]() |

|
jaja99 C-P MASTER ![]() |
http://www.console-power.com/viewtopic.php?t=5538&highlight=kill+zone|

|
BLIZARD píše:Jinak jde o to ze mam v pc nerozdeleny disk zavedeny v NTFS.
Skousim tuto hru otvrit ve winraru ale ten mi hodi hlasku ze rozbaluju soubor presahujici 4GB.Takze se rospakuje do nacteni 100%pouze par partu a dal nic.
|
5h1nj1 VIP ![]() |

|
|
|
5h1nj1 VIP ![]() |
5h1nj1 píše:Tak jsem se pro jistotu podival a je to skutecne DVD5, cili ok. Skoda tech neexistujicich kontrolnich souctu, to by samozrejme taky pomohlo. Ta volba "Používat pouze při práci s výměnnými disky" je jen pouziti prechodneho adresare v zadane ceste pri "prebalovani" archivu z duvodu nizke rychlosti prenosnych zarizeni. IMHO se te to vubec netyka, protoze jen rozbalujes a to se deje primo, ale klidne to zkus.
Btw, neodpovidas moc popisne. Ptal jsem se, jaky mas disk, jak ti hlasi kapacity a jakou mas verzi Winraru. V podstate jsi neodpovedel ani na jedno. "Nejnovejsi" muze byt pro kazdeho neco jineho.Mozna nejsou odpovedi dulezite, ale mozna by take mohly napomoci, takze spolupracuj.
|
BLIZARD píše:Prosim te nez zase neco napises tak si poradne procti sekci a cti to co pisu.Jestli sis nevsiml tak to ze mam XP professional a ze mam disk v NTFS sem psal v predeslem prispevku.Ale nevadi no....
|
5h1nj1 VIP ![]() |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
| FAQ - Členové - Skupiny | Kontakt - Archiv - Impressum |