Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Ps 2 a authoring dvd

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod rumes v 08 úno 2009, 12:53

Zdravím všechny:
pomocí videokamery si nahrávám záznamy z her (Toca, WRC4..) a sestříhávám v pc a následně buď ukládám v pc jako divx nebo vypaluji pro stolní dvd přehrávač.
PS2 (v90004) umí přehrávat i vypálené dvd s filmy, nicméně s vlastním vytvořeným dvd s menu mám problémy.
Vytvořená DVD v programu Nero Vision fungují na stolním přehrávači bez problémů,ale na PS2 se nenačtou.
Otázka zní proč?
Ptám se zda tu někdo nezkoumal podobný problém a zda došel k nějakým cílům. nejlépe se stejnou verzí PS2.
Díky
Rumes
rumes
Rookie
Rookie

Hotovost: 36.65 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod kozubik88 v 16 úno 2009, 19:58

No mi to taky nejde, mas tudiz 2 moznosti

1.: DVD nebo MiniDVD bez menu
2.: Vyzkoušet jiný z řady authoringových programů např. Pinnacle (ten má daleko více možností) nebo Ulead DVD Studio apod. viz.
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://cs.wikipedia.org/wiki/DVD_authoring
PS2 77004- 1×Dualshock2 Sony, 1×Dualshock Trust PS2/USB, 32 MB MAX PS2 MC, 1 MB Logic 3 PSX MC, Swap Magic 3.8 CODER, HALDA HER ;)...
kozubik88
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 2,822.60 PSM

Příspěvekod edguy v 17 úno 2009, 22:13

Na prehravanie si kup prehravač s DIVX a nezaťažuj optiku v PS2.Optika v PSTWO stoji od 6OOsk.Neznačkovy prehravač cca.od 900sk.

Mne tiež nebere niektoré + alebo -

Pokiaľ prehravaš Divx tak použivaj USB v PS2.

:idea: :wink:
PC Intel Celeron D 330 2678MHz 1024MB ASUS A9550(128 MB), DVD napaľovačka, HDD SB(160GB)+ext.HDD WD(320GB)+WEBCAM
PSONE+CHIP+DUAL SHOCK
PSTWO +SWAPMAGIC+2xSONY DUALSHOCK+WIRELESS DUALSHOCK GENIUS+MC SONY 8MB+LIGHTGUN 4GAMERS+USB KEYBOARD DELUX
edguy
VIP
VIP

Hotovost: 4,489.05 PSM
Dostal poděkování: 21 krát

Příspěvekod MoMo v 01 bře 2009, 17:04

Nejprve otázečka (pro rumes): Ty snímáš videokamerou obrazovku TV? Proč nepřipojíš PS2, nebo výstup TV k PC a nenahráváš přímo přes vstup GK, nebo vhodné videokarty, rovnou do nějakého vhodného videoformátu. (Mpeg2)? To totiž ušetří dost času při dalším zpracování videa.
A jestli se můžu přidat s vlastními zkušennostmi v oblasti DVD authoringu tak za 1) Nero vision je na nic. Má spoustu nedostatků a chyb jako např.: špatná synchronizace obrazu a zvuku při variabilním datovém toku zvukové stopy...atd.(než jsem ho zahodil, tak mi zkazil několik mých videoprací)
2) Pinacle má software kvalitní, ale pekelně pomalý a s vysokými nároky na HW.(protože všechno znovu přepočítává
a renderuje a reenkoduje, i když by nemusel, což je ostatně problém, který platí obecně)
Existují samozřejmě výjimky, jako všude, a ta jedna je: Womble Mpeg Video Wizard DVD.
Mrkni na návod.
Viz
http://www.tvfreak.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=8

Případně stáhni zde:
http://womble.com/download/
MoMo
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 275,312.42 PSM
Medaile: 1
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 71 krát

Příspěvekod rumes v 14 črc 2009, 19:06

TO MOMO: Díky za tip na soft.. :wink: Z her to stříhám pro synka jen tak. důležité projekty dělám v premieře.
rumes
Rookie
Rookie

Hotovost: 36.65 PSM

Zpět na PS2: Software