Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

PS2 a USB

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod cipisek32 v 14 říj 2007, 19:20

Lidi mám swap a prý se díky němu dají spouštět progrymy ? hry ? z USB , ale jak ? dokonce pry i mp3 přes media player to se mi zdá divný
cipisek32
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Snakeman v 14 říj 2007, 21:58

Tak na hry z USB jsem nepřišel. Ale teoreticky HDloaderem pokud je to USB dostatečně velké na tu hru.
Co se programů týče mělo by fungovat startování pomocí šipky nahoru a L1,L2,R1,R2 programů pojmenovaných SMBOOT0,1,2,3 ve složce SWAPMAGIC na USBčku. Mě osobně se to vždy seklo. Ale funguje mi spouštění stejnou metodou spouštění programů z memory card. (stejně pojmenovane a ve složce SWAPMAGIC) pouštím si takto uLaunchELFa, ze kterého se pak dá normálně na USBčko dostat a prohlížet jej.
Jo a neměj USBdisk připojený při nabíhání Swap Magicu, alespoň se při tom vždy SM kousne při načítání, připoj jej až pak.
A pak si přes ten uLaunchELF mužeš pustit například SMSplayera na pouštění filmů (i přes LANku z kompa), nebo jiné programy.

Ale raději jestli mě tu někdo upřesní, bude to lepsí.
Snakeman
Rookie
Rookie

Hotovost: 500.00 PSM

Příspěvekod dvoli v 23 říj 2007, 22:24

Já bych se spíš zeptal ,co je potřeba k spouštění her z ext.USB HDD. Je to USB Extreme a dál???
dvoli
Rookie
Rookie

Hotovost: 3,500.00 PSM

Zpět na PS2: Software