Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

PS2 PSX Boot disk

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod kozubik88 v 04 led 2008, 19:57

Hej nutne potřebuji PSX lisovany originalni Boot Disk (presny nazev Import Player). Mněl jsem ho když jsem ještě mněl psx, tam sem to mněl napalene a šlo mi to na čipu (možná si budete myslet že sem debil pouštět s čipem ale mně ani kámošovi nešli bez Boot disku na PSX NTSC hry), teď mi to nejde, tak sem si pujcil boot cd od kamose, a mnel orig. obal vsecko ale na CD mněl napsano "Compact disk Recordable" a po spusteni v ps2 to napise tu hroznou hlasku "Please insert PS or PS2 format disk". Proto se vás ptám, jestli náhodou někdo nevíte o nějakých odkazech na PSX LIS boot disk nebo jestli nevite zdali se to da pustit pres USB nebo nejakou alternativni cestou pres Memory Card nebo tak. Mám PS2 77004 PAL, 32 MB MC, Flash disk 1 GB (klidně koupím kvůli tomu nový), Swap magic 3.6. Prosím je to nutné... :wink:
PS2 77004- 1×Dualshock2 Sony, 1×Dualshock Trust PS2/USB, 32 MB MAX PS2 MC, 1 MB Logic 3 PSX MC, Swap Magic 3.8 CODER, HALDA HER ;)...
kozubik88
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 2,822.60 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod KRUPI v 10 úno 2008, 00:34

Toto Cd je jako swap magic ale přehrává prozměnu pálenky z Ps1
Když to přes něj swapneš pujde ti ten pálenej boot.

Braker PRO - PlayStation PS2 boot CD pro PS1 hry
Swapovací CD - umožní spouštění importovaných her PS1 na herní konzole PS2 (musí se použít Slide karta nebo MagicKeys2). Pomocé této sady lze spouštět importované hry (NTSC USA+Japonsko) na herní konzole PlayStation. Nelze použít bez Slide karty (na modelech SCPH 30004-50004) a nebo MagicKeys2 (na modelech SCPH 7x004).

edit: viz pravidla ps2 HW
PS3 320GB MOVE , PSX , Sega Megadrive2, C64, ATARI XE
Momentálně pařim PS3
KRUPI
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 59.20 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS2: Software