Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

RApid a chybovost stažených souborů

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod schpet v 27 čer 2006, 22:10

Rád bych se tady zeptal,stahujete soubory z rapidu bez chyb?Já s tím mám obrovské problémy a už mě to tak se...,že to ani víc nejde,protože nad tím ztrávím moc zbytečnýho času.A co jde?Já když stahuju hru,která má třeba 36 partů,tak se můžu spolehnout na to,že minimálně v 8 a víc,mě při slučování napíše crc chybu a tak některý party musím stahovat na dvakrát,ale i třikrát,rekordně sem jednu část tahal i pětkrát.Mám na rapid premium a tak tahám přes jejich program Rapidget,ale už sem vyzkoušel i rapget a USD,ale výsledek je úplně stejnej.Nevíte,čím by to mohlo být?Je zajímavý že je to jen u her na PS2 a jen u rapidu,když tahám hry na PS2 od jinud,tak je to v pohodě a když tahám cokoli jinýho z rapidu,třeba i hry na PC,nebo filmy,sw,tak je vždy vše OK,hned na poprvé.Zkrátka mám problém jen u Rapidu a her na PS2.Ještě sem vypozoroval,že když tahám party ručně,přes free ze stránek rapidu,tak jsou vždy taky ok.
TAkže čím myslíte že to může být?Může na to mít vliv net připojení?Mám adsl.
Je nějaká možnost,jak se těmto problémům vyvarovat?
Díky za každej tip a nápad ke zlepšení
schpet
Guru
Guru

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod zetk v 27 čer 2006, 22:43

tak to je dost divne,fakt nevim co s tim muzes mit,rekl bych ze je naky problem v connectu,ale kdyz rikas ze pres free je to v pohode,tak pak teda nevim...
jinak ja taham pres usd a z rapidu nemam s timto zadny problem,maloco jsem musel tahat 2x,v drtive vetsine je to z rapidu naprosto ok...
ps:chtel bych se zeptat co mas za adsl,kdyz stahujes takove mnozstvi dat,jakou rychlost,agregaci,limit,cenu,zkusenosti atd...
Pro nejpohodlnější stahování z linksave.in, jen vložte linksave link do JDownloaderu a ten stáhne všechny soubory automaticky.

PSX SCPH-7502 / Microchip
PS2 SCPH-75004 / iceCHIP3+Summ0ne's fix
GC DOL-001 / qoob SX

Obrázek
zetk
VIP
VIP

Hotovost: 20,785.14 PSM
Dostal poděkování: 43 krát

Příspěvekod schpet v 27 čer 2006, 23:04

Mám ADSL od Radiokomunikací-Bluetoon,rychlost 5120/1024,agregace 1:20,datově neomezený,pevná IP adresa v ceně,cena 1399kč bez dph.Připojení je bez problémů,až na to sathování z rapidu.Před tím sem měl adsl od telecomu a tam jsem minimálně dvakrát do měsíce měl nějakou poruchu,ale tady je to zatím v pohodě
schpet
Guru
Guru

Příspěvekod jaja99 v 27 čer 2006, 23:21

Citam, citam, ale mas tam chyby. To ako prosim ta stahujes cez USD na premium? Vsak je to blud. Cez USD predsa sosas cez FREE. Uz som ti raz napisal, ze pouzivaj poriadne programy, ale nevidel som to v tvojom vypise. Nepises ani, kolko suborov tahas sucasne. Ak tahat cez "obycajne" programy 5 a viac suborov, tak to potom sa ani necudujem. Maximalny pocet, co este je 100% je 3ks, najidealnejsie je tahat po 2ks. Najlepsim programom na http stahovanie je uz roky FlashGet. Stavim sa, ze si ho este ani nevyskusal. Tak si mozes nastavit, kolko suborov ma sucasne stahovat, mozes nastavit max limit downloadu (nezabije ti linky) a taha naraz cez 5 kanalov. Jednoducho perfektny program. Ked potrebujem iba 1 subor stiahnut, tak to stiahnem iba normalne cez Operu, ale ked taham viac, tak jednoznacne vsetko cez FlashGet. Subory pocas stahovania mozes lubovolne zastavovat a spustat a ked rychlost spadne na nulu, tak ani v takomto pripade je neskor subor perfektne dotiahnuty. Nemyslim si, ze problem je pripojeni. Skor v programovom vybaveni a ich pouziti. Totiz kazdy soft si treba este trochu "prisposobit", aby slapali ako hodinky.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,453.36 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod schpet v 27 čer 2006, 23:34

Dobře vyzkouším ten flasget a snad to bude dobrý.Z rapidu tahám max. zaráz jen dva linky,vic nikdy.S tím USD sem se blbě vyjádřil,to máš pravdu,tam to jde jen free,jinak nee.
schpet
Guru
Guru

Příspěvekod schpet v 27 čer 2006, 23:49

TAk sem si stáhl verzi 1.72,ale abych pravdu řekl,tak i když je ten program v češtině,tak absolutně nechápu jak se s ním pracuje :cry: Když sem zkoušel něco zkusmo stáhnout,tak mě to stáhlo jen asi 5 kb.Nemohl bys sem prosím napsat nějakej jednoduchej návod,jak s tím stahovat z rapidu,Děkuju moc
schpet
Guru
Guru

Příspěvekod schpet v 27 čer 2006, 23:59

A se snažím sebevíc,tak mě to vždy stáhne jen 6KB :cry:
schpet
Guru
Guru

Příspěvekod schpet v 28 čer 2006, 00:39

Se mě zdá,že stahuju jen ty int. odkazy,poradíš Jajo,co dělám špatně?
schpet
Guru
Guru

Příspěvekod jaja99 v 28 čer 2006, 08:36

Jedine, co potrebujes na vyskusanie urobit je iba dat kopirovat samotny odkaz na rapida, spustit FlashGet a stlacit F4. Po vybehnuti okienka na download to iba potvrd. Malo by to fungovat. Mozno mas zle nastevene cookies a nepusti ten subor rapid, preto tych par kilobajtov. Daj potom este nastavit rychlost pripojenia (ja mam T1 pre 1024 pripojenie, ty si nastav vacsi), dalej si nastav retries na co najvacsi pocet, mozes si dat max.pocet downloadov (max je 8), ine veci extra menit nemusis (aspon sa uz nepamatam). Musis trochu pohnut rozumom, nemoze ti kazdy vsetko do detailov vysvetlovat, skus si poradit.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)

Příspěvekod schpet v 28 čer 2006, 14:13

Sice si připadám jak debil,ale prostě nic pomocí flashgetu nestáhnu,vždy jen ten odkaz co má 6 KB.Cookies mam dobře,když jdu rovnou na stránky rapidu,tak mě to nabídne,hned stahování,svůj login i s heslem sem zadal i přímo do flashgetu,rychlost tam mám taky dobře,ale už mě prostě nic nenapadá a nevím si rady.Zkusil sem snad všechno co mě napadlo a přesto mě to nejde a to sem se s tím drbal skoro dvě hodiny.Asi mě to není souzený,stahovat normálně v klidu,bez chyb z rapidu :cry:
schpet
Guru
Guru

Příspěvekod zetk v 28 čer 2006, 18:22

uh oh,tak rychlost pekna,ale cena ne.sem si rikal ze asi nemas klasicke adsl za cca 500,to bys toho asi tolik nestahl :)
jinak s tim usd mam dojem ze do nej jsou i pluginy na premium,je to az na spodu teto stranky
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.dimonius.ru/dusd.php
,jen nevim jestli funguji.
pokud nerozjedes ten flashget,tak zkus getright,je to neco podobneho,pouzivam ho uz par let a jsem s nim vcelku spokojen.
Pro nejpohodlnější stahování z linksave.in, jen vložte linksave link do JDownloaderu a ten stáhne všechny soubory automaticky.

PSX SCPH-7502 / Microchip
PS2 SCPH-75004 / iceCHIP3+Summ0ne's fix
GC DOL-001 / qoob SX

Obrázek
zetk
VIP
VIP

Hotovost: 20,785.14 PSM
Dostal poděkování: 43 krát

Příspěvekod schpet v 03 črc 2006, 14:10

TAk flashget sem na 100% nerozjel :cry:
Ale zdá se že moje problémy souviseli s připojením k internetu v jedinej den.Od té doby už se ty potíže totiž neopakují a stahuju relativně bez chyb i s Rapgetem/ze 100 partů mám chybu v 1-2,a to už je v pohodě,oproti tomu,co jsem zažíval dřív/
schpet
Guru
Guru

Příspěvekod petr v 01 lis 2006, 18:40

jak a čím zkontrolovat stažené soubory jestli tam není náhodou nějaká chyba?
petr
Ordinary User
Ordinary User

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 01 lis 2006, 19:14

Jedina moznost je iba pomocou sfv suboru, teda ak je uploadnuta spolu s archivnymi. Ak ano, staci ho spustit v total commanderi (samozrejme sfv subor je spolu v jednom adresari s rar subormi) a on ti vypise, ci sedia sucty. Teda CRC je bud OK alebo vypise presnu chybovu hlasku. Vadne treba znovu stiahnut, lebo inak bud nerozbalis vobec archivne subory alebo iba s chybami.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Příspěvekod toonnyy v 19 lis 2006, 14:10

Mě se zase často stává,že stahnu něco z Rapidu,třeba Part1(100Mga) v zipu,a po rozbalení tam nic neni!!A velikost zipu je opravdu 100Mga!!
toonnyy

Hotovost: Locked

Další

Zpět na PS2: Software