v tydnu jsem si koupil PS2 slim a ted uvazuji o tom ze si koupim Swap Magic, ale mam na vyber ze dvou verzi. 3.6 nebo 3.8. Ktera verze je lepsi? Logicky vzato by 3.8 mohla byt lepsi, ze?
Právě je 09 úno 2012, 09:43
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 2 ‹ PS2: Software
Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři
|
b3h |
|
lostsoul Zakladatel Fora ![]() |
lostsoul píše:co vím tak 3,8 má v sobě oproti 3,6 ještě koder. Koupi swap magic vubec nedoporucuji, osobne sem ho měl a byl sem rád, že už ho nemusím dál používat.
|
Leviathan Frequent User ![]() |
|
lostsoul Zakladatel Fora ![]() |
lostsoul píše:Že ti zůstane PS2 v záruce, je jediná výhoda swapu. Pokud instalaci čipu provede odborník, není se čeho obávat. A co když chceš hrát hru, která je na DVD9 ? Se swapem si ji nezahraješ. To nemluvím o dalších výhodách které čip nabízí.
Osobně mi swap dělal problémy s tím, že pokud zajížděl laser hodně ke kraji disku, uzývalo se nepříjemné "chroustání", mohlo to být také závada konzole, ale u originálů se mi tohle nedělo.
|
|
b3h |
b3h píše:No tak to jste mi moc neporadiliUvazoval jsem nad chipem, ale opravdu nechci riskovat zaruku. Mam ji zhruba ani ne tyden. Po urcite dobe jsem ochoten si chip poridit ale na ten zacatek bych nerad delal neco co by mi mohlo poskodit playstation nebo zaruku. Spise mi slo o to ze bych potreboval poradit v tom zda je tento software funkcni popripade ktera ta verze je lepsi a v cem?
http://www.wisoft.sk/index.php?page=obchod2&os=67|
|
5h1nj1 VIP ![]() |

|
jaja99 C-P MASTER ![]() |
|
|
5h1nj1 VIP ![]() |
|
b3h |
b3h píše:Chlapy to chce klid, chapu ze diky me neznalosti se tu stratavaji nazory druhych, ale rekl jsem si ze na zacatek si poridim ten swap a pokud vse bude OK, ted mam na mysli konzoli tak si poridim cip. Jinak jak je to se swapem a DVD-RW? Umi je cist? Nikde jsem se o tom nedocetl
|
|
tatik Advanced User ![]() |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
| FAQ - Členové - Skupiny | Kontakt - Archiv - Impressum |