Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

Swap Magic 3.6 nebo 3.8?

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod b3h v 29 dub 2007, 08:54

Zdravim Vas vsechny,
v tydnu jsem si koupil PS2 slim a ted uvazuji o tom ze si koupim Swap Magic, ale mam na vyber ze dvou verzi. 3.6 nebo 3.8. Ktera verze je lepsi? Logicky vzato by 3.8 mohla byt lepsi, ze? :) ale jde mi hlavne o funkcnost a kompatabilitu.
b3h

Hotovost: Locked

Příspěvekod lostsoul v 29 dub 2007, 09:06

co vím tak 3,8 má v sobě oproti 3,6 ještě koder. Koupi swap magic vubec nedoporucuji, osobne sem ho měl a byl sem rád, že už ho nemusím dál používat.
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod Seth v 29 dub 2007, 09:16

Doporucuji 3.8 ma to coder a myslim ze to zvladne jeste o neco vic her nez 3.6 (ale to nevim jiste)
to lostsoul: v cem te to s*alo?
Seth
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Leviathan v 29 dub 2007, 09:24

lostsoul píše:co vím tak 3,8 má v sobě oproti 3,6 ještě koder. Koupi swap magic vubec nedoporucuji, osobne sem ho měl a byl sem rád, že už ho nemusím dál používat.

Toto ked pocujem kua!!!!! Ak mam Ps2 za 5000 tacou nemienim ju hned na druhy den rozmontovat a odfajcit tak zaruku to by som urcite neriskoval a ak nemienim vyhadzovat 1000ky za jednu hru jedinym rozumnym riesenim je Swap M.
Ja mam verziu 3,8 a zatial nebol ziadny problem som spokojny lebo hram hry a ps2 mam este stale v zaruke!!!!!!!!!!!!
lostsoul:bolela ta ruka z toho prehodenia cedecka raz za 3 hodiny ze :lol:
Leviathan
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 208.40 PSM

Příspěvekod lostsoul v 29 dub 2007, 11:34

Že ti zůstane PS2 v záruce, je jediná výhoda swapu. Pokud instalaci čipu provede odborník, není se čeho obávat. A co když chceš hrát hru, která je na DVD9 ? Se swapem si ji nezahraješ. To nemluvím o dalších výhodách které čip nabízí.

Osobně mi swap dělal problémy s tím, že pokud zajížděl laser hodně ke kraji disku, uzývalo se nepříjemné "chroustání", mohlo to být také závada konzole, ale u originálů se mi tohle nedělo.
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod Leviathan v 29 dub 2007, 12:22

lostsoul píše:Že ti zůstane PS2 v záruce, je jediná výhoda swapu. Pokud instalaci čipu provede odborník, není se čeho obávat. A co když chceš hrát hru, která je na DVD9 ? Se swapem si ji nezahraješ. To nemluvím o dalších výhodách které čip nabízí.

Osobně mi swap dělal problémy s tím, že pokud zajížděl laser hodně ke kraji disku, uzývalo se nepříjemné "chroustání", mohlo to být také závada konzole, ale u originálů se mi tohle nedělo.

1.O cipe sa vravi ze poskodzuje optiku
2.Hry na Dvd9 vacsinou najdes aj na dvd normalnom
3.tie dalsie vyhody????(menej pouzivania ruk pri vymene dvd a potvrdeniu nabotovaniu???)
4.Tak mne to ziadne zvuky nerobi (Chroustani???nezavrel si si tam dakeho škrečka omylom ??? :lol: )
Leviathan
Frequent User
Frequent User

Příspěvekod b3h v 29 dub 2007, 12:23

No tak to jste mi moc neporadili :) Uvazoval jsem nad chipem, ale opravdu nechci riskovat zaruku. Mam ji zhruba ani ne tyden. Po urcite dobe jsem ochoten si chip poridit ale na ten zacatek bych nerad delal neco co by mi mohlo poskodit playstation nebo zaruku. Spise mi slo o to ze bych potreboval poradit v tom zda je tento software funkcni popripade ktera ta verze je lepsi a v cem?
b3h

Příspěvekod Leviathan v 29 dub 2007, 12:27

b3h píše:No tak to jste mi moc neporadili :) Uvazoval jsem nad chipem, ale opravdu nechci riskovat zaruku. Mam ji zhruba ani ne tyden. Po urcite dobe jsem ochoten si chip poridit ale na ten zacatek bych nerad delal neco co by mi mohlo poskodit playstation nebo zaruku. Spise mi slo o to ze bych potreboval poradit v tom zda je tento software funkcni popripade ktera ta verze je lepsi a v cem?

Pozri ak nestacila jednoducha odpoved tu to mas podrobne rozpisane

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.wisoft.sk/index.php?page=obchod2&os=67
Leviathan
Frequent User
Frequent User

Příspěvekod 5h1nj1 v 29 dub 2007, 14:39

Jak to myslis, ze ti moc neporadili? Ptal ses, jaky je rozdil mezi 3.6 a 3.8. Bylo ti spravne odpovezeneno, ze 3.8 ma navic coder. Coder obsahuje haldu cheatu do starsich her. Osobne jsem to v zivote nepouzil. Nemam cheaty v lasce. Krome toho ma SM 3.8 trochu prepracovany interface, ale co se tyka herni kompatibility, jsou na tom afaik stejne. 99 procent her funguje naprosto bez problemu. Zadne "chroustani" jsem nikdy nepozoroval. :)
S klidem doporucuji obe verze. Zalezi na tobe, jestli chces mit coder, nebo ne. Jediny vetsi problem je v instalaci zaslepek. Mene zrucny clovek s tim muze mit trochu potize. ;)
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod jaja99 v 29 dub 2007, 15:09

Na zakladnu otazku tohto topicu uz vyssie kolega dokonale odpovedal. Ja ale musim uz reagovat na tie superchvaly ohladom swapov. Snazil som sa nevstupovat, ale uz to zacina trochu zavanat az zacadzanim ostatnych userov, preto som sa uz nezdrzal.
Teda par riadkov chip vs. swap. Majitelia a zastavcovia swapov stale argumentuju tou zarukou, ktoru swapom nestratia. V tomto im davam za pravdu, ale tym sa ale vycerpali VSETKY vyhody swapov. Teda preto ani nechapem, co na tych swapoch tak chvalite. Ono u nasich zapadnych susedov (CZ) je totiz ohromne tazke sa prepracovat k chipu, takze z tohto hladiska to aj chapem. Ale kvoli tomu swapy navysovat nad chipy je ale alibizmus. Ked kupite smejd vyrobok, pokazi sa i tak i tak. A so zarukou toje tak, ze nie vsetko vam uznaju, i ked tam nemate chip.
Ale podme sa to pozriet blizsie:
SWAP vyhody/nevyhody:
+ nestratite zaruku
+ jednoducha montaz
- nefunfuju vsetky hry
- nefunguju PS1 hry
- nefunguju DVD9 hry
- pred kazdym spustenim treba vymienat disky
- v pripade poskrabania je nutna kompltne nova investicia - znovu kupit swap disky

CHIP vyhody/nevyhody:
- strata zaruky
- nutna odborna montaz
+ prehraje to VSETKO, co do neho napchate
+ po naistalovani nie je potrebne sa o chip starat (dozivotna zaruka)
+ podpora HDD a teda hranie bez zataze optiky
atd.

Nechapem, ako mozete tie sra...ky swapy tak zboznovat. Je to IBA medziclanok pre zaciatocnikov, teda tych, co sa nevedia zorzodnut a potrebuje si otestovat kvalitu svojej konzoly (vyrobne chyby). Swapy v ziadnom pripade nie su vhodne na dlhorocne pouzivanie (ak nechcete sa dostat do blazinca).
Ja mam chip uz cca 6-7 rokov a nemam a ani som nemal ziadne problemy s konzolou. A to mam stary hruby srot.
Tolko k teme swap vs. chip.
Enjoy!
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,046,504.30 PSM
Dostal poděkování: 1109 krát

Příspěvekod Leviathan v 29 dub 2007, 16:04

kua jaja,nezboznujem swap ale niesom ochotny koli CIPU poj...t zaruk inak je jasne ze cip je lepsi , ja som nepovedal ze nie len neviem chapat toho kto nevchape mna.
Ja netr....m bankarovu dceru aby som kupoval kazdy rok novu ps2.Je to to tak tazke pochopit??????????
Swap-zaruka neporusena,to je pre mna dolezite ked mam novu ps2 keby nebola nova tak tam davam tiez cip.
Leviathan
Frequent User
Frequent User

Příspěvekod 5h1nj1 v 29 dub 2007, 17:02

Jaja99 samozrejme trochu prehani, ale mysli to dobre a vyhody a nevyhody popsal naprosto spravne. :)
Nemam ale dojem, ze by zaznela nejaka neobjektivni "superchvala" na swap. Nic zavadejiciho pred tvym prispevkem nevidim. ;)
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod b3h v 29 dub 2007, 17:59

Chlapy to chce klid, chapu ze diky me neznalosti se tu stratavaji nazory druhych, ale rekl jsem si ze na zacatek si poridim ten swap a pokud vse bude OK, ted mam na mysli konzoli tak si poridim cip. Jinak jak je to se swapem a DVD-RW? Umi je cist? Nikde jsem se o tom nedocetl :(
b3h

Příspěvekod Leviathan v 29 dub 2007, 18:15

b3h píše:Chlapy to chce klid, chapu ze diky me neznalosti se tu stratavaji nazory druhych, ale rekl jsem si ze na zacatek si poridim ten swap a pokud vse bude OK, ted mam na mysli konzoli tak si poridim cip. Jinak jak je to se swapem a DVD-RW? Umi je cist? Nikde jsem se o tom nedocetl :(

Na to jaja zabudol ono to DVD-RW necita ale vermy aj tak je to dobra vec na zaciatok
Leviathan
Frequent User
Frequent User

Příspěvekod tatik v 29 dub 2007, 19:43

tak ja mam zatim ps2 +- 2 mesice a jedu na swap 3.6 a zatim nehodlam prechazet na cip nemam potrebu ale to pude asi stylem jakym hraju.hraju hlavne vecer a to tak ze hraji jednu hru:-)) jasne ze pokud bych menil placky co 5 minut asi uz bych swap nemel ale jak rikam mne a na muju styl staci:-))
PS2Slim 77004 +16 MB+EYE TOY+MOD BO 750 FW 1.93+4xGamepad+1MB MC PS1+XBOX 360 Arcade Flash
tatik
Advanced User
Advanced User

Další

Zpět na PS2: Software