Napadlo mě opět si trochu vylepšit prostředí v uLe vytvořením nějakého nového (vlastního) skinu, a rozhodl jsem se podělit se s Vámi o své výtvory.....
Takže tady je první skin, který jsem právě dodělal
(Tento skin by měl fungovat na verzích 3.52+)
..:: 1. CirCle MENU ::........................

- jde o vícestránkové menu (šipkami vlevo/vpravo můžete přepínat mezi stránkami)
Tady je mnou nadefinovaná verze (tedy ikony a texty tak, jak je používám já):
... 
Tady je ''čistá''verze:
... 
a zvlášť ikony (ty si každý zvládne přidat třeba v photoshopu):

kruhový text (názvy programů atd...) jde psát také v Photoshopu...existují na to různé návody, tak to snad také zvládnete...Přinejhorším Vám sem taky dám návod....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stáhněte si buď moji verzi nebo tu práznou, upravte ji a stáhněte následující soubory:
Pokud budete chtít obrázky uložit na memory kartu, stáhněte si tyto .cnf soubory:
pozn.: obrázky musíte uložit do mc0:/SYS-CONF/
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://www.megaupload.com/?d=JLV8DKVP
Pokud budete chtít obrázky uložit na flashdisk, stáhněte si tyto .cnf soubory:
pozn.: obrázky musíte uložit do mass:/Skins/ , flashka musí být trvale připojená k PS2
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://www.megaupload.com/?d=OVYBKLSM
pokud budete obrázky ukládat jinam než do mc0:/SYS-CONF/ nebo mass:/Skins/ , budete muset v poznámkovém bloku přepsat tyto řádky:
SKIN_FILE = cesta/k/obrázku/prohlížeče
GUI_SKIN_FILE = cesta/k/obrázku/menu
Jak si CirCle skin nastavit?
1. Všechny screeny (4 úvodní obrázky a 1 menu obrázek) a 4 LAUNCHELF.cnf soubory si uložte na flashdisk
2. Spusťte uLaunchELF a v souborovém manažeru přesuňte buď všechny soubory nebo jen 4 LAUNCHELF.cnf soubory z flashky do mc0:/SYS-CONF/
- pozn.: LAUNCHELF.cnf soubory přesuňte určitě, aby se přepsaly původní .cnf soubory. Obrázky přesuňte podle toho, jakou verzi .cnf jste si stáhli
3. Spusťte configure (obvikle tlačítko select v hlavním menu programu uLaunchELF)
4. Otevřete Screen settings -> Load Skin CNF a nastavte cestu k mc0:/SYS-CONF
5. Vraťte se do první stránky configure a otevřete Startup settings
6. Zde nastavte:
- number of CNF's :4
- CNF Path override : mc0:/SYS-CONF
7. Jděte zpět do první stránky configure a vyberte OK
8. Restartujte konzoli a znovu spusťte uLaunchELF
9. Už by jste měli vidět nový skin a šipkami vpravo/vlevo by jste měli přepínat mezi obrazovkami 1-4