Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

uLaunchELF v.4.28 + uLaunchELF v4.28 DVD & CD ISO + čeština

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Alien v 14 zář 2008, 08:22

uLaunchELF 4.28 + čeština:

Češtinu vytvořil Michal (NuClear) Polák

Dále přibalen Skin GOD OF WAR + fonty písma z GOW + systémová ikonka memory karty SYS-CONF + ovladač klávesnice

Můj nakonfigurovaný uLaunchELF 4.28 cz
Obrázek Obrázek

Obrázek

uLaunchELF v4.28 + čeština ELF:
odkaz najdete v sekci +++PS2 TOOLS+++ prosím ZDE KLIKŇETE!

uLaunchELF v4.28 DVD ISO:

uLaunchELF v4.28 CD ISO:

Tip:
Až si navolíte GOW fonty písma doporučuji nastavit v režimu NTSC, fonty jsou pak lépe čitelné. Toto se týká u CRT monitorů popřípadě CRT TV u LCD jsem nezkoušel.
PS2 PAL SCPH-30004R + Chip Messiah, Network Adaptor + HDD Seagate 320GB, 16MB Expansion Memory Card + 2x Memory Card Sony 8MB, 2x Dual Shock Sony, USB Mouse + USB Keyboard
Obrázek
Alien
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 11,981.01 PSM
Medaile: 2
Medaila za preklady CZ (1) Medaila za preklady SK (1)
Dostal poděkování: 72 krát

Příspěvekod jajasir v 31 říj 2008, 13:08

Zdravím,

mám problémek - mám na MC kartě UlaunchElf , na USB software (nějakou hru pomocí HD Advance, Media Player, SCUMM...)
Všechno funguje perfektně, kopíruju si savegames na USB atd, DIVX atd

Jediný problém je ten, že NĚKDY (a nevypozoroval jsem žádnou závislost) se prostě
ztrati nastaveni ULaunchElfu -> zmizí moje menu, barvy, vše je v defaultním nastavení.
Když nakopíruju ze zálohy nastavení, zase to chvilku šlape než to jednoho dne zase zmizí.
Netušite někdo kde může byt problém?

Diky za radu.
jajasir
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod pcnatko v 17 lis 2008, 13:46

Lidi, nenadávejte, že mám hledat, až potom klást otázky. Hledal jsem, nenašel.
Nemohl by mi někdo osvětlit jak tento prográmek rozběhat? Kam ho nainstalovat, vložit a pod? Nakopíroval jsem soubory do rootu flash disku, i jsem zkusil udělat na flešce složku boot ado ní nakopíroval soubor boot. Problém je, že PS2 nevidí žádný disk kromě paměťové karty.

V PS2 jzem začátečník, tak mi nenadávejte.
pcnatko
Rookie
Rookie

Příspěvekod Alien v 17 lis 2008, 18:35

Chtělo by to ještě pár informací o tvé PS2.
Např: jaký máš model jestli v ní máš chip pak o jaký tip se jedná nebo jestli používáš swap magic.
Jinak pokud nemáš nový inteligentní chip třeba jako já že nezbývá ti nic jiného než si pro první spuštění stáhnout CD nebo DVD uLaunchELF v4.28 verzi a pak vypálit. Tím to pak uLaunchELF v4.28 poprvé nabootuješ a spustíš. Pak by jsi měl už díky němu vidět mimo Memorky i ostatní tvé zařízení tedy i fleshku. Poté máš další možnosti viz sekce +++PS2 TOOLS+++ viewtopic.php?t=14156
PS2 PAL SCPH-30004R + Chip Messiah, Network Adaptor + HDD Seagate 320GB, 16MB Expansion Memory Card + 2x Memory Card Sony 8MB, 2x Dual Shock Sony, USB Mouse + USB Keyboard
Obrázek
Alien
Super VIP
Super VIP

Příspěvekod pcnatko v 17 lis 2008, 23:08

Děkuji za snahu,

mám PS2 slim SCPH-75004 a čip Matrix Infinity 1.99 (alespoň takse hlási při startu). Nevím jestli je inteligentní, (já to koupil už očipovaný) ale hrajou na tom všechny hry co jsem stáhnul.
Jestli jsem správně pochopil tak tá verze CD je to samý, jenom se pouští z cd, tak já to zkusím. Nepotřebuji nic jiného instalovat. Na MP3 i divx mám domáci kino :-) Potřebuji jenom nahrát na kartu Tvůj save na hru Black.
pcnatko
Rookie
Rookie

Příspěvekod Alien v 18 lis 2008, 08:47

V tom případě tedy pokud chceš máš možnost díky tvému chipu si aplikace nainstalovat na momorku tedy pomocí DEV1 modu nebo ale to ty stejně nevyužiješ si aplikace spouštět z HDD tedy pomocí DEV2 modu. Návod jak na to tady na foru jistě někde je.
Ano CD verze uLaunchELF v4.28 je to samé jako DVD verze uLaunchELF v4.28. Rozdíl je jen na čem to chceš mít a z čeho to chceš bootovat.
Obrázek
Alien
Super VIP
Super VIP

Příspěvekod pcnatko v 18 lis 2008, 20:50

Máš pravdu, DEV2 nevyužiju, nemám HDD a fakt o nic jiného než dostat ten save na memorku, mi nejde. Jdu to zkusit s CD a za dobrou radu dávám "thanks"
Děkuji
pcnatko
Rookie
Rookie

Příspěvekod blazo v 21 pro 2008, 22:20

Ahoj v PS2 jsem uplně nový a moc bych prosil o pomoc s ULAUNCH ELF V4.28 NA CD A NWM JAK MÁM SAVY Z FLASKY DOSTAT NA MC

MÁM STARŠI VERZI ps2 TU VĚTŠÍ
MC MEMORYMAX 16mb
A FLASH KINGSTON 1GB PROSÍM PORAĎTEMI
DÍKY VŠEM CO PORADÍ

POSTUP MI POŠLETE TŘEBA I NA EMAIL NEBO KONTAKTUJTE MĚ NA ICQ DÍKY MOC
blazo
Common User
Common User

Příspěvekod Pr0f v 19 dub 2009, 16:04

Zdravim všechny.

Mám problém, stáhl jsem ulaunch z
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://rapidshare.com/files/145123426/uLaunchELF_v4.28_CD_ISO.zip
, vypálil jsem ISO pomocí Alcohol 120% na CD nejnižší rychlostí, kterou tam šlo nastavit. Dal sem to do PS2ky (mám PS2 slim SCPH 77004, s čipem, ale jakým, to nevim), vpohodě se to spustilo, tak sem šel do Filebrowser/ cdfs a tam mi to ukáže ULE_4_28.ELF, CD_DUMMY.DMY, SYSTEM.CNF.Nejdřív sem teda v adresáři MC0:/ vytvořil nvou složku "BOOT", poté sem do ní překopíroval z CD soubor ULE_4_28.ELF, který sem chtěl přejmenovat na BOOT.ELF,protože by se měl takle aut. spouštět při startu, jestli sem to dobře pochopil a já nevim, jak jinak ho spouštět. Jenže, když najedu na ten soubor a stisknu R1, tak není položka rename použitelná, nevím proč, ale je to uplně u všech souborů na MC stejné, nejde nic přejmenovat, proč? Jde ten ulauncher spouštět jinak než z MC a takle, aby se spouštěl aut., když mám očipovanou konzoli ne se SM? nemůžu s tím hnout a bez toho programu asi těžko dostanu na MC SMS player, kterej tam už chci mít pro xvid a mp3, pro fotky a txt. má sloužit právě tenhle ulauncher, jak sem se dočetl( kromě správy MC- kopírování, mazání, rename atd...prostě manažer souborů). Prosím o rady a tipy, popř. řekněte, co dělám špatně, v čem mám bordel. Díky předem!!
Naposledy upravil Pr0f dne 19 dub 2009, 16:22, celkově upraveno 2
Pr0f
Rookie
Rookie

Příspěvekod Nanaki v 19 dub 2009, 16:07

Linky mimo fórum patří do "Code", Smindek už tě upozorňoval. Oprav si to, prosím.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod Pr0f v 19 dub 2009, 16:23

Nanaki píše:Linky mimo fórum patří do "Code", Smindek už tě upozorňoval. Oprav si to, prosím.

omlouvám se za chybku, sem zvyklej fórum pouze číst:) btw. řešení mýho dotazu bys neměl? :cry:
Pr0f
Rookie
Rookie

Příspěvekod Nanaki v 19 dub 2009, 16:34

Nejsem expert na tyhle problémy, Alien a spol ti nejspíš poskytnou lepší info. Nicméně, jsi si jistý, že jde udělat tímto způsobem? Tedy, že jde přejmenovat? A že bude náslůedně fungovat? Soubor pro spouštění z CD a karty se může trochu lišit. Máš chip, který umožŇuje spouštění z karty? Ne všechny to zvládají. Píšeš název složky správně? (BOOT, ne Boot, nebo tak něco).
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod Pr0f v 19 dub 2009, 17:15

Nanaki píše:Nejsem expert na tyhle problémy, Alien a spol ti nejspíš poskytnou lepší info. Nicméně, jsi si jistý, že jde udělat tímto způsobem? Tedy, že jde přejmenovat? A že bude náslůedně fungovat? Soubor pro spouštění z CD a karty se může trochu lišit. Máš chip, který umožŇuje spouštění z karty? Ne všechny to zvládají. Píšeš název složky správně? (BOOT, ne Boot, nebo tak něco).

no, někde sem to tady četl no...a přejmenovat by to mělo jít. a bohužel, nevim, jakej čip instalovanej je, od někoho sem ho odkoupil s čipem, a taky nevěděl s jakým, a otevírat se mi to moc nechce:) a co se týče názvu, tak jj, píšu to tak jak to má být BOOT...tak fakt nevim
Pr0f
Rookie
Rookie

Příspěvekod Alien v 22 kvě 2009, 15:10

Pr0f píše:Zdravim všechny.

Mám problém, stáhl jsem ulaunch z
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://rapidshare.com/files/145123426/uLaunchELF_v4.28_CD_ISO.zip
, vypálil jsem ISO pomocí Alcohol 120% na CD nejnižší rychlostí, kterou tam šlo nastavit. Dal sem to do PS2ky (mám PS2 slim SCPH 77004, s čipem, ale jakým, to nevim), vpohodě se to spustilo, tak sem šel do Filebrowser/ cdfs a tam mi to ukáže ULE_4_28.ELF, CD_DUMMY.DMY, SYSTEM.CNF.Nejdřív sem teda v adresáři MC0:/ vytvořil nvou složku "BOOT", poté sem do ní překopíroval z CD soubor ULE_4_28.ELF, který sem chtěl přejmenovat na BOOT.ELF,protože by se měl takle aut. spouštět při startu, jestli sem to dobře pochopil a já nevim, jak jinak ho spouštět. Jenže, když najedu na ten soubor a stisknu R1, tak není položka rename použitelná, nevím proč, ale je to uplně u všech souborů na MC stejné, nejde nic přejmenovat, proč? Jde ten ulauncher spouštět jinak než z MC a takle, aby se spouštěl aut., když mám očipovanou konzoli ne se SM? nemůžu s tím hnout a bez toho programu asi těžko dostanu na MC SMS player, kterej tam už chci mít pro xvid a mp3, pro fotky a txt. má sloužit právě tenhle ulauncher, jak sem se dočetl( kromě správy MC- kopírování, mazání, rename atd...prostě manažer souborů). Prosím o rady a tipy, popř. řekněte, co dělám špatně, v čem mám bordel. Díky předem!!

Přejmenovávání souborů přes ULE nemá s chipem a ani s ničím jiným co do činění. Pokud chceš soubor přejmenovat, přejmenuj ho normálně v tvém PC.
ULE neumí přejmenovávat soubory z USB fleshky a MC. Sám do teď netuším proč. Já to řeším tak že si soubor kterej chci přejmenovat nakopčím jednoduše na HDD, tam už přejmenovávat soubory jdou. Toto je jedna ze stovek výhod majitelů HDD v PS2. Tobě musí stačit PC.
Obrázek
Alien
Super VIP
Super VIP

Příspěvekod maxwell100 v 06 čer 2010, 16:15

ahoj all, prosím vás, poradil by mi někdo, jak to bootovací cd vypálit, mám konzoli verze SCPH 70004 A NEJDE MI TO, POKAŽDÉ MI TO NAPÍŠE AŤ VLOŽÍM DISK FORMÁTU PS2 NEBO PS ONE...
maxwell100
Rookie
Rookie

Hotovost: 378.70 PSM

Další

Zpět na PS2: Software