Zdravim všechny.
Mám problém, stáhl jsem ulaunch z
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://rapidshare.com/files/145123426/uLaunchELF_v4.28_CD_ISO.zip
, vypálil jsem ISO pomocí Alcohol 120% na CD nejnižší rychlostí, kterou tam šlo nastavit. Dal sem to do PS2ky (mám PS2 slim SCPH 77004, s čipem, ale jakým, to nevim), vpohodě se to spustilo, tak sem šel do Filebrowser/ cdfs a tam mi to ukáže ULE_4_28.ELF, CD_DUMMY.DMY, SYSTEM.CNF.Nejdřív sem teda v adresáři MC0:/ vytvořil nvou složku "BOOT", poté sem do ní překopíroval z CD soubor ULE_4_28.ELF, který sem chtěl přejmenovat na BOOT.ELF,protože by se měl takle aut. spouštět při startu, jestli sem to dobře pochopil a já nevim, jak jinak ho spouštět. Jenže, když najedu na ten soubor a stisknu R1, tak není položka rename použitelná, nevím proč, ale je to uplně u všech souborů na MC stejné, nejde nic přejmenovat, proč? Jde ten ulauncher spouštět jinak než z MC a takle, aby se spouštěl aut., když mám očipovanou konzoli ne se SM? nemůžu s tím hnout a bez toho programu asi těžko dostanu na MC SMS player, kterej tam už chci mít pro xvid a mp3, pro fotky a txt. má sloužit právě tenhle ulauncher, jak sem se dočetl( kromě správy MC- kopírování, mazání, rename atd...prostě manažer souborů). Prosím o rady a tipy, popř. řekněte, co dělám špatně, v čem mám bordel. Díky předem!!