Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Vypalování her aneb co dělám špatně

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod jaja99 v 17 srp 2006, 14:12

Nemas sa za co ospravedlnovat, ja som pisal iba moj nazor a moje skusenosti. Ty mas svoje (i ked mozno mensie) a kazdy ma svoj nazor. Tazke ziadna chyba a ziadne ospravedlnovanie sa. Som rad, ked kazdy napise svoj nazor a mozeme si o tom podebatovat....
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,453.36 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod Arnie_one v 17 srp 2006, 15:42

Ja mam taky LG black 4617B (dlouhy model) cili cca 1,5 roku stara, vypaleno cca pres 1200 medii (nebudu se rozsirovat co to bylo)

Hry pro PS2 mi jdou pouze min. 4x (radsi bych palil 2x), ale proste min mi nedovoli :(

Je pravda, ze i po nejnovejsim FW palirny, media cte podezrele v tom smyslu, ze Verbatim +R zapise 4x,8x,16x a DVD-R pouze 4x :( a to pouze, jak u ktere znacky media !!!

Jinak az budu kupovat dalsi palirnu, nejspise to bude TEAC, ale radsi bych investoval cca 2x takovou sumu do PLEXTOR, neni lepsi mechaniky nez od teto firmy.

Subjektivne mi pripada, ze ta LG vydrzi cca 1500-2000 medii a pak umre, na zaver, jsem spokojen uvidime, jak jeste dlouho :)
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod gapson v 18 srp 2006, 07:47

Ja mám LG cca 2 mesiace(jednu z najnovších)a zatial mi všetky napálené hry idú v poho(asi 25ks,medium verbatim,imation,sony,philips)Vypaloval som v alkohol,nero,imgburn.Ale je pravda,že som ich skúšal iba vo svojom playku.

Obrázek
Kto nesosá s nami,sosá proti nám!
Obrázek
gapson
Common User
Common User

Hotovost: 2,000.10 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 18 srp 2006, 15:18

to Arnie_one:
Bacha na Plextor. Je to jedna z najlespich znaciek, co sa tyka napalovaciek, i ked dvd mechaniky uz nedosahuju slavu cd mechanik, stale je to spicka. A teraz to ALE: maju problemy s urcitymi znackami a mam dvoch znamych, ktori vlastnia Plaxtory (model neviem) a tiez maju problemy s PS2 hrami. Co sa tyka DVD video a ine veci, je to super, ale pre PS2 to nie je idealne riesenie.
S tou znackou Teac to je zase tak, ze odkedy uz to nevyrabaju oni, to uz nie je ono. To si mozes rovno radsej kupit LiteOn. U PS2 hier ale je velmi podstatne aj nastavenie samotnej optiky konzoly, doslova a dopismena ma kazdy kus ine nastavenie. Najuniverzalnejsou napalovackou (za co ja dnes povazujem Pioneer - mam aj 108 aj 110) napalene hry mi idu na KAZDOM stroji, ale uz niekde musim menit media. Jednemu nefunguju Verbatimy a druhemu IBA tieto idu.
V podstate sa vraciam k povodnemu nazoru, ze vysledny efekt zavisi od celeho radu vyrobkov. A ako sa hovori, silu celku urcuje jeho najslabsi diel.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,453.36 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod Arnie_one v 18 srp 2006, 15:33

Jak říkáš je to kus od kusu, ale PLEXTOR si prave ziskal obrovskou prestiz CD-R to je pravda.
U DVD o zadnem znatelnem problemu nevim, vim, ze je to velmi kvalitni optika , ktera precte snad vsechno co ji prijde do chrtanu :) a i silne poskrabane a zivotnost bude kolem 4-5 tis.

Jinak TEAC, byla vzdy dobra volba neco mezi LG atd. a PLEXTOREM, zlata stredni cesta. Co sem daval znamymu cca 2,5 roku od nej mam veskere DVD, tak zacina vypovidat sluzbu po cca 3000 medii coz je super (jinak mechanika stale vypaluje, ale uz hur cte je videt ze dosluhuje). Pouziva jedninou znacku medii a to IMATION, nema nic jinyho, nasledne to zere a prehrava DVD prehravac FINLUX , ktery stal pred tremi roky 12 000. Za celou dobu neni z nejakym filmem jediny problem ve cteni, kopirovani.

Je dobra volba rozhodnout se pro jedny media a ty pouzivat nemenit to.

Ja pouzivam pro PS2 Verbatim DVD-R a pro filmy drive IMATION DVD+R, nyni cca 1 rok SAMSUNG Pleomax DVD+R.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Předchozí

Zpět na PS2: Software