Právě je 24 kvě 2012, 13:02
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 2 ‹ PS2: Software
Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři
|
HAck Veterán fóra ![]() |
|
HAck Veterán fóra ![]() |

|
jaja99 C-P MASTER ![]() |

|
jaja99 píše:Tu sa nejedna o nejaku technicku chybu napalovacky, ale o kompaktibilitu vypaleneho produktu. Mozno to teraz vyznie blbo, ale tipoval som na 90% prave na LG. Ak mas novsi typ, tak je to jasna vec. Jedine starsie modely este ako-tak boli dobre, ale tie nove modely nestoja za nic. V testoch sice vyhravaju, ale prakticky su to najvcasie smejdy na trhu. Este vyskusaj palit na DVD+R, mozno ti to pomoze. Inak velke sance ti nedavam....Pre PS2 je nalepsia napalovacka Pioneer, ale urcite kvoli tomu teraz ti menit nebudes.....Ako posledna nadej ti ostava vyskusat vsetky dostupne znackove media a mozno natrafis na kombinaciu pec-medium, ktore ti pojde.
Enjoy!
|
kolers Rookie ![]() |

|
|
salex Loyal User ![]() |
jaja99 píše:V podstate nic, iba by som ho najradsej vybral z pc hodil psom. Mam teraz 4 DVD napalovacky, z ktorych je 1 LG. Takze trocku viem, co pisem. Uz nejaky ten piatok napalujem, nebudem a ani nechcem konkretizovat, lebo si to niektori znovu prekrutia, ale urcite tu nie je vela ludi, co maju take skusenosti s vypalovanim a ich suvisiacimi problemami. Ak ma niekto LG mechaniku a obcas si nieco pre seba napali a nema s tym problemi, tak je to OK. Ale ak "obcas" nieco vypecies aj inym, tak uz vidis tie obrovske rozdiely medzi jednotlivymi znackami a typmi. Uz som vystriedal asi 7 mechanik (pri dennej zatazi je zivotnost jednej mechaniky cca 10 mesiacov), LG je to najhosie, co som v zivote stretol. A to mam vitaza testu z Chipu! Jedina vec, co vie dobre, citat chybne a poskrabane disky. No napalovat na nom.....to je horor. Ten moj napriklad ani nema 6x, vie IBA 4x, 8x a 16x. O kompaktibilite som uz pisal. Taketo skusenosti ma skoro kazdy, koho poznam. Neverte tomu, co pisu v casopisoch a roznych testoch. Je nieco ine otestovat tech.parametre a nieco ine ho pouzivat v praxi. A to je ten problem. Na toto ziadny test neexistuje...Bohuzial.
|
kolers Rookie ![]() |

|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
| FAQ - Členové - Skupiny | Kontakt - Archiv - Impressum |