Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Vypalování her aneb co dělám špatně

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod HAck v 16 srp 2006, 17:48

Tak jsem si vypálil 3 hry na PS2,na verbatim 4x rychlost ale PS2 je špatně čte najedou,hraju je,ale jde to zle zato hra kterou jsem dostal ke Swap magicu mi jede v pořádku.Nevíte čím to může být ?Používám DVD decrypter :cry:
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod Arnie_one v 16 srp 2006, 18:00

Jaky medium jsi dostal ke SWAPU, je mozne ze ti to proste Verbatimky nebude brat :(
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod HAck v 16 srp 2006, 18:27

bere bere,Shadow of collosus je taky na Swapu a jede pěkně,ale jakmile tam dám GOW tak začne dělat ty zvuky(které jsem už popisoval)a to dělá u všech které jsem si vypálil.NHL 06,GOW,LOTR 3 :cry:
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod killl v 16 srp 2006, 18:31

Já Ti moc nepomůžu, ale cítím s Tebou. Kdyby to dělalo mě, tak zešílím. :shock:
killl
VIP
VIP

Hotovost: 24,728.07 PSM
Dostal poděkování: 55 krát

Příspěvekod HAck v 16 srp 2006, 18:34

já už z toho šílím a jestli to brzy nezačne fungovat jak má tak to prodám za korunu
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod jaja99 v 16 srp 2006, 21:15

Ale zabudate na jednu podstatnu malickost, co ale je polovica uspechu. Aku pec (napalovacku) pouzivas? Vsimol som si totiz v tvojom prispevku jednu dolezitu vetu, a to ze VSETKY hry, ktore si vypalil ty, tak ti blbnu. Prepokladam, ze Shadow of Colossus si nepalil ty. Ak mam pravdu, tak je to jasna zalezitost. Pec je minimalne taka dolezita sucast celeho procesu (iso-pec-medium-laser) ako medium, len mnohokrat sa tento problem zlahcuje.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,453.36 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod HAck v 17 srp 2006, 04:43

mám vypalovačku LG,zatím žádné problémy a SOC jsem si nepálil já to mi přišlo se swapem
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod jaja99 v 17 srp 2006, 09:14

Tu sa nejedna o nejaku technicku chybu napalovacky, ale o kompaktibilitu vypaleneho produktu. Mozno to teraz vyznie blbo, ale tipoval som na 90% prave na LG. Ak mas novsi typ, tak je to jasna vec. Jedine starsie modely este ako-tak boli dobre, ale tie nove modely nestoja za nic. V testoch sice vyhravaju, ale prakticky su to najvcasie smejdy na trhu. Este vyskusaj palit na DVD+R, mozno ti to pomoze. Inak velke sance ti nedavam....Pre PS2 je nalepsia napalovacka Pioneer, ale urcite kvoli tomu teraz ti menit nebudes.....Ako posledna nadej ti ostava vyskusat vsetky dostupne znackove media a mozno natrafis na kombinaciu pec-medium, ktore ti pojde.
Enjoy!
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)

Příspěvekod HAck v 17 srp 2006, 09:21

ok díky za rady,budu zkoušet
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod kolers v 17 srp 2006, 11:24

jaja99 píše:Tu sa nejedna o nejaku technicku chybu napalovacky, ale o kompaktibilitu vypaleneho produktu. Mozno to teraz vyznie blbo, ale tipoval som na 90% prave na LG. Ak mas novsi typ, tak je to jasna vec. Jedine starsie modely este ako-tak boli dobre, ale tie nove modely nestoja za nic. V testoch sice vyhravaju, ale prakticky su to najvcasie smejdy na trhu. Este vyskusaj palit na DVD+R, mozno ti to pomoze. Inak velke sance ti nedavam....Pre PS2 je nalepsia napalovacka Pioneer, ale urcite kvoli tomu teraz ti menit nebudes.....Ako posledna nadej ti ostava vyskusat vsetky dostupne znackove media a mozno natrafis na kombinaciu pec-medium, ktore ti pojde.
Enjoy!

co mas proti LG :evil:
kolers
Rookie
Rookie

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 17 srp 2006, 12:17

V podstate nic, iba by som ho najradsej vybral z pc hodil psom. Mam teraz 4 DVD napalovacky, z ktorych je 1 LG. Takze trocku viem, co pisem. Uz nejaky ten piatok napalujem, nebudem a ani nechcem konkretizovat, lebo si to niektori znovu prekrutia, ale urcite tu nie je vela ludi, co maju take skusenosti s vypalovanim a ich suvisiacimi problemami. Ak ma niekto LG mechaniku a obcas si nieco pre seba napali a nema s tym problemi, tak je to OK. Ale ak "obcas" nieco vypecies aj inym, tak uz vidis tie obrovske rozdiely medzi jednotlivymi znackami a typmi. Uz som vystriedal asi 7 mechanik (pri dennej zatazi je zivotnost jednej mechaniky cca 10 mesiacov), LG je to najhosie, co som v zivote stretol. A to mam vitaza testu z Chipu! Jedina vec, co vie dobre, citat chybne a poskrabane disky. No napalovat na nom.....to je horor. Ten moj napriklad ani nema 6x, vie IBA 4x, 8x a 16x. O kompaktibilite som uz pisal. Taketo skusenosti ma skoro kazdy, koho poznam. Neverte tomu, co pisu v casopisoch a roznych testoch. Je nieco ine otestovat tech.parametre a nieco ine ho pouzivat v praxi. A to je ten problem. Na toto ziadny test neexistuje...Bohuzial.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Příspěvekod salex v 17 srp 2006, 12:28

PRESNE TAKÝ PROBLÉM SOM MAL AJ JA!
LG nič nevydrží som napaloval denne to bol triler som bol šastný, že išla a nakoniec aj odišla teraz mám samsung a nesažujem si 8-)
Èo nemôžeš urobi dnes neodkladaj na zajtra,urob to pozajtra a máš dva dni volna.
salex
Loyal User
Loyal User

Příspěvekod kolers v 17 srp 2006, 12:29

jaja99 píše:V podstate nic, iba by som ho najradsej vybral z pc hodil psom. Mam teraz 4 DVD napalovacky, z ktorych je 1 LG. Takze trocku viem, co pisem. Uz nejaky ten piatok napalujem, nebudem a ani nechcem konkretizovat, lebo si to niektori znovu prekrutia, ale urcite tu nie je vela ludi, co maju take skusenosti s vypalovanim a ich suvisiacimi problemami. Ak ma niekto LG mechaniku a obcas si nieco pre seba napali a nema s tym problemi, tak je to OK. Ale ak "obcas" nieco vypecies aj inym, tak uz vidis tie obrovske rozdiely medzi jednotlivymi znackami a typmi. Uz som vystriedal asi 7 mechanik (pri dennej zatazi je zivotnost jednej mechaniky cca 10 mesiacov), LG je to najhosie, co som v zivote stretol. A to mam vitaza testu z Chipu! Jedina vec, co vie dobre, citat chybne a poskrabane disky. No napalovat na nom.....to je horor. Ten moj napriklad ani nema 6x, vie IBA 4x, 8x a 16x. O kompaktibilite som uz pisal. Taketo skusenosti ma skoro kazdy, koho poznam. Neverte tomu, co pisu v casopisoch a roznych testoch. Je nieco ine otestovat tech.parametre a nieco ine ho pouzivat v praxi. A to je ten problem. Na toto ziadny test neexistuje...Bohuzial.

jo souhlasim s tebou ale zase musis brat v uvahu ze mas jenom jednu vypalovacku LG nerikam ze sou bezproblemovy ale nemusej bejt vsechny ja ji mam dva roky a sem s ni naprosto spokojen vypaluje DVD/+-r,rv,dl CD/+-r,rv,dl a to mi bohate staci kazda hra co sem si vypalil na PS 2 mi zatim funguje, sice mam dve vypalovycky v jednom pc LG a Samsung stejny rok vyroby ale nevydim mezi nima rozdil
kolers
Rookie
Rookie

Příspěvekod jaja99 v 17 srp 2006, 12:58

Ale mas stary model. Vyssie som uz pisal, ze tie este isli ako-tak. Tie nove modely, presne tie, ktore chvalia testy do neba, su na figu. A kym palis iba pre svoju konzolu, tak to nemusis ani zistit. Skus pozicat 2-3 kamaratom, az potom sa uvidi, ci mas dobry mode ci nie. A nerobim zaver podla toho jedneho kusu, co mam ja. Poznam problemy cca 15 znamych, co maju podobne skusenosti. A to uz je nejake mnozstvo....
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Příspěvekod kolers v 17 srp 2006, 14:07

dobre moje chyba omlouvam se :oops:
kolers
Rookie
Rookie

Další

Zpět na PS2: Software