Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

WinHIIP nenajde hardisk

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Uživatelské jméno v 02 dub 2010, 22:36

Jasný, se omlouvám za špatný screen všechno jsem měl dříve v pořádku, ale stále stejný problém, už jsem měnil i IP-čko PS-ka samozřejmě zbytečný...

Všem děkuji za snahu, už jsem to vzdal na dobro, ale pokud se mi to někdy povede, tak sem připisnu způsob jak to vyřešit, kdyby někdo měl stejný problém jako já měl tento... :-)
Mýlím-li se nekřižujte ... mě !!!
Uživatelské jméno
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,106.85 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Peterson007 v 08 dub 2010, 22:16

Ještě bych se zeptal, jak velký máš HDD a doporučuji jej zformátovat buď ve winhiip, nebo přímo v HDL dump v1.4.

Při nahrávání her jsi jej měl prázdný, nebo něčím zaplněný?

Jednou mi to hodilo taky chybu, že to nemůže najít disk. Nechápal jsem proč, tak jsem tam hru nahrál přes winhiip a při příštím připojení přes síťový kabel už zase HDL dump v1.4 našel disk bez problémů.

Pokud máš menší HDD než 128 GB, resp. nemáš jej zaplněný přes 128 GB tak zkus použít hdl_dumx-0.8.3, ten mi fungoval bez problémů.
PS2 - SCPH 50004, Network Adapter + 250 GB HDD Maxtor, DUALSHOCK® 2, Memory Card (8MB) + Memory Card (64MB), DVD Remote Control, SingStar® Microphone pack, EyeToy USB Camera, Buzz! Buzzers, Keyboard, Mouse.
Obrázek
Peterson007
Beginner
Beginner

Hotovost: 3,585.35 PSM
Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod Uživatelské jméno v 08 dub 2010, 22:45

250GB wester digitl green - hry jsem nahrál přes hdl dumx, díky za vaší obětavost ještě to zítra zkusím...
Uživatelské jméno
Rookie
Rookie

Příspěvekod Uživatelské jméno v 25 čer 2010, 19:55

VYŘEŠENO !!! TRVALO TO, ALE PŘECE ... :-)

Problém BYL V PLAYSTATIONU...
přes uLaunch.elf, v nastavení sítě, jsem změnil GETWAY, nebo jak se to menuje - na hodnoty ip-čka ps-dvojky...

A ejhle, ono se to rázem rozjelo... :-)

Konečně mohu kopnout tu starou desku (motherboard) do pr**** a koupit i tu co nebude mět PATA rozhraní...

Všem moc dik, moc jste mi nepomohli... :-D - ale jo, bez Vás, by to asi taky ještě nefungovalo... :-)
Uživatelské jméno
Rookie
Rookie

Předchozí

Zpět na PS2: Software