Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Dej Jam: Icon

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod viashino v 08 čer 2007, 08:28

Vlastnite nekdo tuto hru ? Ja si ji prave ted koupil s novou PS3, ale jsem z ni trochu zmateny, respektive mam s ni mensi problem. Zda se mi totiz ze nektere useky maji divne barvy. Napriklad arenu "The Block" mam porad cernobilou... "The Club" mam s nadechem modre... a kdyz uz se chyli k zaveru boje, tak vse nabere na kontrastu a barvy jsou opravdu zvlastni. Ale na druhou stanu vetsina aren je v normalnich barvach (az na ten zaver boje).
Nevim jestli je to normalni, ale v zadnych screenshotech jsem to nevidel... Taky me napadlo ze by hra mohla byt delana jen na vysoke rozliseni a moje televize (klasicka TV 100Hz) to proste nebere a haze jine barvy...

Nesetkal jste se s tim nekdo ?
viashino
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod rozinek v 08 čer 2007, 13:12

Sice jsem tu hru nikdy nehrál, ale podle obrázků z původních dílů co jsem viděl na XBox(1), bych řekl, že je to u této série normální.

Jinak tady máš obrázky z tvé hry, které asi vystihují tvůj případ = nejspíš je to normální :wink:

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.gamespot.com/xbox360/action/defjam3/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images%3Ball&page=2

ovšem, můžu že mýlit ...
rozinek
Advanced User
Advanced User

Příspěvekod viashino v 08 čer 2007, 15:58

Tak uz jsem na to prisel... ta cernobila, respektive modra arena normalni nebyla... mel jsem spatne zasunuty kabel... :)

To zvyseni kontrastu ke konci boje je asi normalni... predpokladam, ze si tim basnik snazil rict, ze se chyli ke konci a jeden z hracu brzo umre... sice je to dost zvlastni jev, ale asi tomu tak bude.

No jinak pro priznivce her Def Jam, muzu tento dil doporucit... nektere veci jsou sice zarazejici (napr. stale se rozpadajici okoli vc. aut), ale jinak souboje jsou vcelku povedene...
viashino
Rookie
Rookie

Příspěvekod viashino v 10 čer 2007, 09:16

Tak tim kablem to nebylo... dela mi to furt.. dokonce uz mam i cernobile hlavni menu na Playstationu. Respektive je cernobile pozadi... nektere ikony jsou barevne (napr. vlozene DVD, nebo ikony u nastaveni obrazovky). Takze to vidim na reklamaci... predpokladam ze to normalni neni.
viashino
Rookie
Rookie

Zpět na PS3: Games