Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Fixovanie hier

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Mušák v 29 črc 2011, 21:21

Normálně zapoj flashku k pc, vlož na ni fix.Přímo, ne do zadne složky.
Pokud toto zvladaš tak máš napůl vyhráno :mrgreen:
Pak to dej do ps3.Najdeď na GAME v menu, pak Install Package files, zmáčkni X a nech to doinstalovat.
Víc ti poradit nemuzu.
Prodám True Blue, Jb-King a náhradní díly na ps2
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24495118
Mušák
PS Konzultant
PS Konzultant

Hotovost: 76,281.91 PSM
Medaile: 1
Medaila za preklady CZ (1)
Dostal poděkování: 79 krát

Příspěvekod tomualdo1978 v 29 črc 2011, 21:35

prepojil so pc s fleskou ale nerozumiem tomuto co si pisal-Přímo, ne do zadne složky.
Som z toho uplny blbec
Vazim si ludi ktory za radu aspon podakuju!!!!!!
Dakujem
tomualdo1978
Silver Donator
Silver Donator

Hotovost: 156,922.02 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod jaja99 v 29 črc 2011, 22:38

Oh joj... "ne do zadne složky" predsa znamena, ze do HLAVNEHO ADRESARA! Co je na tom nejasne? Asi nepracujes dlho s pc... Neboj, prides na to. Ale treba obcas trochu aj rozmyslat, nemozete vsetci cakat, ze vas budeme vodit uplne za rucicky...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,453.36 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod sanyps3 v 07 led 2012, 21:10

Caute vstúpúim vám do debaty najprv sa chcem podakovať za rady podla tejto vasej debaty somsa naucil fixovat uz mi niekedy iba chybaju fixi pisal si tam nizsie ze ich najdem na ludibria.com ano su tam len mi to nejde stiahnut dam si tam vyhladat napriklad som chcel nascar unlashed naslo mi to klikol som na to ale ukazal sa mi iba jeden velikansky obrazok s info o hre a nad nim je len tabulka kde je directory section released a nfo file ten sa da aj stiahnut stiahol som a je to iba ikona v tvare PC s otaznikom cize info tak neviem chcel by som radu ako to stiahnut alebo nejake ine stranky kde sa daju este fixi stiahnut dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem aeste mám otázku mam fw 3.55 klasika spustim aj hry ktore su oznacene ako JB ? ci len s usb klucom jailbreak?
sanyps3
Rookie
Rookie

Hotovost: 675.76 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Předchozí

Zpět na PS3: Games