Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

HELP SOCOM 3 nutneeee:-)

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Wokys3 v 03 srp 2007, 19:10

Hoj ALL online pařani :-)
jsem sice zatvrzelej PCčkář, ale i tak jsem neodolal a porídil si PSX 3. Moc už nehraju singl a proto i na PSX volim online hry. Jeeeenze mam malej problem, zalibila se mi hra socom 3 a jakmile jsem se chtel pripojit, nejak to nevyslo :-( probehlo nejaky nastavovani a zakousnul jsem se u nicku a paswordu. Po vypsani mi to hazelo neco v tom smyslu, ze heslo neexistuje. Prolezl jsem komplet obal i manual ale nikde zadnej seriak :-( PLS HEEELLLP cejtim, ze to potrebuju zaparit :-) Dik

ps :predem se velmi omlouvam za dvojite vlozeni tohoto helpu :-), ale doufam v pochopení hernich bohu.
DEKUJI

Pochopeno, dík tobě za omluvu a pochopení jak to zde funguje, veřím, že ti někdo pomůže
Wokys3
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Daxter v 03 srp 2007, 21:48

ja ti sice neporadim ,ale dam ti aspon jeden TIP, skus tento web, kde sa stretavaju ludia ktory drtia PS3 hry a robia sutaze v hrani online hier na PS3, urcite ti tam niekto poradi :wink:

http://sony-playstation.cz/news.php
Daxter
VIP
VIP

Hotovost: 133.50 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Zpět na PS3: Games