Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Hra - Demo, Free, Warez ...

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod cross v 24 led 2009, 11:39

Zdravím :)
Nevím, jak moc ožehavé téma to na tomhle fóru je, ale ...
Od včerejška mám doma PS3. Nechal jsem si ho dovést DPDčkem, jenže já byl v Ostravě a domů to mám cca 70km - chlápek z DPD mi volal brzo ráno, že v 10 z našeho města odjíždí, takže pokud se nestihnu dostat domů do té doby, doveze to až v pondělí.
Takže jsem se rychle zbalil a vyrazil domů ... jenže při tom spěchu jsem si zapomněl koupené hry v Ostravě, takže teď nemám co hrát ...

Chtěl bych to vyzkoušet, takže neexistuje nějaká (jsem nový uživatel konzole, takže o tom nic nevím) FREE hra, Demo hra .. ? Něco, co bych rozjel, když to stáhnu z netu ...
Díky.
cross
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Daxter v 24 led 2009, 18:09

ak mas internet , tak si mozes postahovat demoverzie hier , alebo ak mas funkcnu kreditku , tak si mozes zaplatit a stiahnut z netu nejake hry ...
Konzole: PS2 SCPH-39004 , PS3 60GB , XB360 Arcade 20GB
Handhelds: DS Lite
TV: Samsung 37M87BD Full HD 1080p
Audio: Onkyo TX-SR 600E , JAMO 2x100W
Hrajem: PS3: Heavenly Sword - XB360: Batman - Arkham Asylum - DS Lite: Dragon Sword
Daxter
VIP
VIP

Hotovost: 133.50 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod GameEs v 05 úno 2009, 16:09

se swap magicem už jdou PS2 hry (pálené :)) i na PS3 :)
PSP VP 3.90 m33 + 4gb Sandisk + PGP
PS3 60gb , Motorstorm, Warhawk, Resistance, Eye of Judgement ,NFS: Carbon, PES08
GameEs
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v 05 úno 2009, 16:15

A link?
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod Linda8 v 05 úno 2009, 20:42

GameEs píše:se swap magicem už jdou PS2 hry (pálené :)) i na PS3 :)

Co jsem cetla, tak je to trosicku jinak. 1) funguje to jen na starsich verzich PS3, ktere maji zpetnou kompatibilitu s PS2. 2) Nedaji se hrat primo palene hry, ale jejich zalohy z USB disku. Zcela presne jsem nepochopila jak to funguje, ale princip je snad v tom, ze po nacteni swapu se zapne compatibility mod PS2 a zavede se upraveny ovladac (primarne drive urceny pro usb Eyetoy), pomoci ktereho lze nahrat iso soubor z usb disku - je vyuzita nejaka mezera v ochrane usb pripojeni, kterou ale mozna zamazne aktualizace FW (zalezi na Sony jestli ji to bude stat za to). Jestli je to presne takhle si nejsem moc jista, nahodou jsem na to narazila na nejake anglickem foru (bohuzel uz nevim na jakem, jinak bych hodila link) a prece jenom mi preklad delal trochu problemy. Puvodne jsem to sem nechtela postovat, protoze to nemam overeno ani prakticky ani z jinych zdroju, ale kdyz uz jsi to nakousl... :)
Jinak na Youtube jsou videa, kterak hrat i vypalene hry z PS2, ale vyzaduji rozebrani PS3 aby slo vymenit CD v mechanice. Ale znate to jak je to s duveryhodnosti videi na Youtube.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 25,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Zpět na PS3: Games