Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Internet jede i nejede. Pomoc prosím.

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod monty1986 v 10 úno 2009, 19:07

Čau všichni. především bych chtěl rovnou říct, že na foru nic takového není. Hledal jsem a našel jsem jen někoho kdo měl podobný problém. Řešení se mě netýkalo. Hry přes internet mi jedou dvě ze tři co jsem zkoušel... zkoušel jsem littlebi big planet. jede vpohodě. Pak demo Resident Evil 5. Tady můžu hrát online jen když založím hru. Když dam Join tak se mi pak napiše nějáký error když to někoho najde na připojení. Dále jsem zkoušel demo Battlefield: Bad company. a to mi nenajelo online hraní už vůbec. Nevíte čím by to mohlo být? jinač v připojení mám vše OK. až na NAT TYPE: tam mám TYPE 2. co to je? a ještě bonusová otázka která nemusí být zodpovězena co to je to UPnP. to jsem měl nejdříve NOT AVAILABLE ale to jsem zmákl a je to už vpoho.
Ps3 slim 250gb, 1x Sixaxis, 1x Dualshock3, ps3 DVD Remote control, ps3 eye kamera, ps3 move, singstar mikrofony.
monty1986
Beginner
Beginner

Hotovost: 1,880.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod monty1986 v 25 bře 2009, 22:00

hej tak je to ok... žádný problém v tom není. bylo to jen kvůli toho dema... koupil jsem si plnou verzi a vše jede bez jediného problému. výborná hra na hraní po netu!
Ps3 slim 250gb, 1x Sixaxis, 1x Dualshock3, ps3 DVD Remote control, ps3 eye kamera, ps3 move, singstar mikrofony.
monty1986
Beginner
Beginner

Hotovost: 1,880.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS3: Games