Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

KILLZONE 2, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod deXter v 11 črc 2007, 07:37

No by bylo pekne na prd. Ale stejne tomu neverim. Kojima jednou rekl ze Mgs 4 bude jen na PS3 a na jinou platformu ne. A tomu verim a doufam ze to tak bude. A s tou cenou, mno prece jenom ve vyspelejsich zemich neni zas tak moc 500 USD..
Born to be the strongest
deXter
Guru
Guru

Hotovost: 500.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod juju v 16 črc 2007, 11:05

MGS4 ma takovou zvlastni vizualni stranku, ze se tezko odhaduje, jestli je jeho grafika dobra nebo spatna- zatim posobi jak lehce vylepsena MGS3 - nic vic- ale to se pozna asi az primo ve hre a v pohybu- i kdyz jsou filmeckyv enginu hry tak prece jen ve hre vzdy vypada trochu jinak.

Jeste doufam, ze bude volna kamera a ne pohled zvrchu- nebo ze aspon mezi tim bude mozne prepinat podle chuti a podle úpotreby- to by nemel byt problem.

Zatim jsou postavicky dost hranate a v porovnani s KZ2 - ktere taky neni zazrak z ktereho by na cloveka sly mrakoty - jsou dosti pozadu.

Ale je mozne ze to jen delaji ta nekvalitni videa a v HD a to bude o hodne lepsi- i kdyz uz tomu moc neverim- maji asi trictvrte roku na vydani hry a tak treba zapracuji-ale napriklad od uplnbe prvniho traileru asi prerd rokem se toho ani tak moc nezmenilo...
juju
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM

Příspěvekod Oliver1 v 18 črc 2007, 17:34

Taky se moc těším na MGS4 budu muset ještě našetřit na PS3 8) .Tady je pár dalších novinek.
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://sony-playstation.cz/news.php
Oliver1
Rookie
Rookie

Hotovost: 6,500.00 PSM

Příspěvekod rochedo v 10 pro 2007, 14:35

Killzone 2 news - prebrate zo sector.sk

Guerilla priznala, že nedávno zverejnené obrázky z ich Killzone 2 boli photoshopované, samozrejme až potom ako nezrovnalosti objavil server PSU. Síce vraj len upravená farebná paleta a dotiahnuté malé detaily, ale je to pekný príklad ako firmy podstrkujú upravené obrázky, u nás familiárne nazývané bullshoty (najvýraznejší bullshot vyšiel nedávno od EA) snažiace sa ukázať hru tak ako v skutočnosti nevyzerá. Často sa tieto obrázky začínajú ku koncu vývoja zreálňovať a ukazovať hru ako vyzerá naozaj, aby hráči po vyjdení nezažili naraz veľký šok a sklamanie. Strácajú sa efekty, mizne prehnaný antialiasing, niekedy poznať zníženie počtu objektov, dohľadnosť, menej kvalitné textúry atď. Napríklad GTA 4 je najnovšie pekný príklad k znižovaniu detailov. Ale, aby sme nekrivdili všetkým hrám dodajme, že niektoré firmy začnú s opačným maketingom a postupne ukazujú stále kvalitnejšie obrázky a dokazujú, že hra sa vyvíja vpred a nie vzad (len ma práve zo záhadných dôvodov nenapadá žiadny titul).

Uvidíme ako nakoniec bude vyzerať Killzone 2, v každom prípade photoshopovanie obrázkov dáva dojem, že autori chcú ukázať hru inak ako naozaj vyzerá. Nabudúce si musia zapamätať dôležité - ak upravujem nenechám sa prichytiť.

ani ma to neprekvapuje... staci pozriet, ze kto tu hru robi... a este ze na aku konzolu :D
rochedo
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM

Příspěvekod deXter v 21 led 2009, 11:45

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31113&r=top

Intro z killzone 2 :)
Born to be the strongest
deXter
Guru
Guru

Hotovost: 500.00 PSM

Příspěvekod Daxter v 06 úno 2009, 01:30

dojmy z dema Killzone 2

Obrázek

demo som tahal z CZ Store, lebo na US este nebolo , dokonca som si narychlo musel urobit novy account na CZ Store :) , demo ma 1207 MB

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

menu je zaujimave tym, ze ked chybete analogovou packou tak cele menu sa pohybuje , cela obrazovka akoby sa naklanala , trochu to taha oci , ale kazdopadne je to originalne ... v deme su pristupne dve urovne , jedna je vysadok lietajucej lodi na plazi a druha skladisko ...

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

mozem kludne napisat , ze hra sa urcite podarila , demo som si supol 2x po sebe, cele som to zmakol za cca 25 min. Grafika ??? je fakt dobra , hlavne svojim stylom , v zaprasenom skladisku ked sa pozerate , tak vam to hadze protisvetlo od slnka a je tam jeden zaujimavy efekt , fakt pekne. Cstice prachu poleteju vo vzduchu , cez diery prekukuje svetlo + prach, prirovnal by som to MGS 4 ktory ma tiez svoj styl grafiky, tak toto je nieco podobne ... Hra bezi v 720p , ide plynulo , akurat som si vsimol , ze ked sa asi hadze save , tak to trochu trhne ako na PC . Spociatku som mal pocit , ze ovladanie je pomale - tazkopadne, ale po par minutach , mi to sadlo , je mozne si upravit - citlivost .
Co dost udrie do oci , hned po par zasahoch, tak je perfektny motion-capturing zranenych a padajucich tiel. Kritie prebieha pomocou tlacitka tusim L2 , ktore neustale musite drzat a pomocou analogovej packy sa pozerate. Co som si dost vsimol tak Helgani sa dost casto rozbehnu a obidu prekazku a napadnu vas pazbou , vtedy jedenite, pouzit to iste , pouzit pazbu zbrane , vyzera to dobre. Ked mate nejaku zbran staci iba behat a automaticky zbierate naboje do tej danej zbrane ktoru mate prave v rukach , nemusite stlacat ziadne tlacitko. Po ruke mate granaty , revolver , automaticku pusku a noz
Osobne si myslim , ze najviac bude hra uspesna v multiplayeru

Moj nazor - PS3 ma dalsiu vybornu hru
Konzole: PS2 SCPH-39004 , PS3 60GB , XB360 Arcade 20GB
Handhelds: DS Lite
TV: Samsung 37M87BD Full HD 1080p
Audio: Onkyo TX-SR 600E , JAMO 2x100W
Hrajem: PS3: Heavenly Sword - XB360: Batman - Arkham Asylum - DS Lite: Dragon Sword
Daxter
VIP
VIP

Hotovost: 133.50 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod Nanaki v 06 úno 2009, 10:26

menu je zaujimave tym, ze ked chybete analogovou packou tak cele menu sa pohybuje , cela obrazovka akoby sa naklanala , trochu to taha oci , ale kazdopadne je to originalne

Dead Space :lol:
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod Linda8 v 06 úno 2009, 18:11

Daxter píše:dojmy z dema Killzone 2 ...
Moj nazor - PS3 ma dalsiu vybornu hru

Presne v podobnem duchu jsem vcera od kamarada dostala ve 23.12h SMS -cituji "wow ! Demo 1,2GB dohrano na druhou obtiznost za 15 min.Jedine minus ze je tak kratke.Grafika neskutecna,zvuky a hudba ze by filmy mohly zavidet, ale co me dostalo je animace lidi smrti...proste PS3 zacina konecne poradne vystrkovat ruzky. Uz jsem si nasel v UK prima nabidku :) "

Takze pokud bude cela hra naslapnuta jako demo je na co se tesit. Pomalu zacinam uvazovat o PS3.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 25,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Předchozí

Zpět na PS3: Games