od jaja99 v 30 kvě 2006, 21:12
Ked dovolite, pridam sa aj ja do debaty.
O tom, ze na novu PS3 budu vychadzat same "bomby", hlavne na zaciatku, netreba ani debatovat. Vsetky velke spolocnosti (a to myslim fakt tie najvacsie) uz maju davno pripravene niekolko lahodkov na novu konzolu. Ked sledujete tie videa, az vacsina uz teraz "slinta". Niet sa comu divit. Technicky rozdiel medzi PS2 a PS3 je taky OBROVSKY, ze je este viditelnejsi, ako medzi PSX a PS2. A ze netreba sa bat o super hry je taka samozrejmost, ako ked dychame. Vacsina velkych firiem uz davno spocitala, ze "buducnost" je v PS3 a nie v PS2, takze vsekty usilia vrhli do vyvoja novych (staronovych) hier. Vyhodou pre softwarove firmy je aj to, ze sa uz niekolkokrat oddialilo vydanie PS3, tym im dodali este viac casu na vyvoj a vysledny efekt doslova vyraza dych. Nepoznam ani jedneho nadsenca elektr.hier, ktory ked uvidel obrazky a videa z pripravovanych noviniek, ze by sa mu nerozjasnili oci a zacal snivat o tejto konzole.
Ked sa vratim ku hram, tam jednym dychom dodam, ze VELKE PECKY budu uz IBA na PS3. Napriklad nove GTA, Gran Turismo a pod. uz davno zacali s vyvojom, ale hned sa aj vyhlasilo, ze na PS2 sa uz s nimi nepocita. Preto za par dni co vyjde "nove" GTA Liberty City pre PS2 je "iba" vylepsenou verziou z PSP. Tazke pre menej informovanych by som dodal, ze VSETKY PECKY z PS2 budu mat spickove pokracovanie na PS3. To, co sa vyda na PS2 po 2 rokoch, budu uz iba "omrvinky".
S kupou novej konzoly PS3 by som radil este pockat. A to ani nie tak pre jeho cenu (ta bude sice padat, ale iba pomaly), ale kvoli skusenostiam s novymi technologiami. Prve serie su vacsinou kazove a na nich sa vychytavaju "muchy". Mali sice dost casu na doladenie, ale masova vyrova je nieco (a hlavne ked sa to bude vyrabat v Cine). Zdrzanie sposobilo hlavne uvedenie konkurencnej konzoly X-Box360 a zavedenie novej ochrany. Ak tam totiz daju to, coho sa najviac bojime, tak este hodne dlho sa nedockame chipu. Ale uz vela pisem, na buduce prinesiem cerstvejsie info.