Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Medal Of Honor Limited Edition

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Darius v 04 led 2012, 19:53

Zdravím všechny chtěl bych poprosit o radu.Stáhl jsem si Medal Of Honor Limited Edition tato verze obsahuje i bonus Medal Of Honor Frontline Remastered,ale vůbec netuším jak ten remastrovaný Medal rozjet?Myslel jsem si ,že to bude podobné jak u Tomb Raidra kde je možnost si vybrat?Takže jak se to spouští?
Darius
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,988.35 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Plazer v 04 led 2012, 20:02

ps3/medal-of-honor-limited-edition-usa-jb-ps3-icon-t23468.html?hilit=medal%20of%20honor
je to dead, očividne si to z tadeto netahal. Teraz to vyznie cynicky ale ťažko ti poradiť keď nikto nevie čo si ťahal :idea:
Ak chceš pomôcť musíš ťahať uploady od nás. Ak je niečo dead treba napísať do requestu. Keď si už ťahal z inokade nech ti poradia tam :roll:
:arrow: a to platí pre všetkých. Problém s konkrétnou hrou riešte priamo pri uploade - je viacej verzii a nie sme veštci. Táto sekcia je na všeobecnú diskusiu o hre. Problémy s uploadom riešte v download sekcii (samozrejme ak ste ťahali z tadeto) :!:
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 565,349.99 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 895 krát

Příspěvekod Darius v 04 led 2012, 20:37

Tady není problém s uploadem?Máš pravdu ,že hru jsem nestahoval odtud ale to je nepodstatné.Stáhl jsem si Euro verzi Limited která obsahuje i ten bonus.Hru spustím z ext.hardisku a hraju všechno jede OK.Ale problém je s tím bonusem?Musím třeba dohrát celý Medal aby se mi zpřístupnil ten remastrovaný díl?Díky za pomoc
Darius
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,988.35 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod tomualdo1978 v 04 led 2012, 22:14

Jak sa ta hra pri tom momente tvari ked ju chces spustit?
Vazim si ludi ktory za radu aspon podakuju!!!!!!
Dakujem
tomualdo1978
Silver Donator
Silver Donator

Hotovost: 156,922.02 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Zpět na PS3: Games