Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Need for Speed Pro Street (2007)

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod smindek v 22 kvě 2007, 20:07

Takže nejaké prvé video z pripravovanej hry. Dosť krátke ale celkom zaujímavé, najmä na konci ked sa auto rozbije na pár kúskov. Predpovedá to vari, že hra sa bude uberať štýlom Burnout či FlatOut??

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4873
Naposledy upravil smindek dne 22 kvě 2007, 20:33, celkově upraveno 1
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,809.69 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod deXter v 22 kvě 2007, 20:27

Proc NFS 2007?
http://www.electronicarts.cz/games/10843/Movies/2589/

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22428&r=top
:wink:
stejne posledni dobry NFS byly NFS 5 - Porsche Unleashed mozna NFS Underground :? zbytek je porad ta sama kravina.. :(
Born to be the strongest
deXter
Guru
Guru

Hotovost: 500.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod smindek v 22 kvě 2007, 20:32

Videl som aj toto označenie ako úvadzaš ty, a dokonca aj označenie NFS11. Nechal som však to pôvodné, ktoré máš možnosť vidieť na gametrailers. Trochu ten nadpis v téme nakoniec upravím :).
A treba dúfať že nový nfs bude naozaj lepší ako jeho predchodcovia začínajúci od serie underground. Kto vie, možno črtá na lepšie časy.
Obrázek
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Příspěvekod deXter v 22 kvě 2007, 21:43

To taky doufam :) ale stene nejlepsi je ta lepenka na tom aute :lol:
Born to be the strongest
deXter
Guru
Guru

Hotovost: 500.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod smindek v 01 čer 2007, 01:14

Len upozornujem, že na vyššie uvedenom linku môžete vidieť ďalší trailer, síce opäť krátky ale tak na rozsypavajúce auto u série NFS sa tak pekne pozerá, no proste nie sme na to zvyknutí. :)
Obrázek
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Příspěvekod Vinnetou v 01 čer 2007, 16:18

deXter píše:stejne posledni dobry NFS byly NFS 5 - Porsche Unleashed mozna NFS Underground :?

Tak tady musím silně přitakat....to jsi můj člověk...určitě jsme na to už někde narazily... :wink:
Někde při řečech o carbon myslím.....no to už je fuk....já jen že to vidím stejně....mám pocit že jsem nějakej čas strávil u hot pursiut, šli po pětkách? ted nevím, nezanechali sice takovej otisk, ale příroda byla...spíš asi auta mi moc neseděli
Wii Player
Vinnetou
Admin
Admin

Hotovost: 2,076.20 PSM
Dostal poděkování: 17 krát

Příspěvekod Jarosh v 05 črc 2007, 21:04

ja souhlasim podle me take bylo nfs porsche unelashed nejlepsi auta, akorat me trosku mrzelo ze tam byli jen porshe (tak kdyz se ta hra menuje porshe,co jsem cekal ze:) ) prece jen postupem, jak hra plynula uz vas trosku omrzelo porad jezdit v podstate se stejnym autem...ale i tak, tahle hra mela naboj, a opravdu utkvela v mem srdci, pak underground 1, 2 je uz o nicem, jednicka byla suprova, i nadupany soundtrack, tuhlo sem si hodne uzil, a pak bych jeste vzdvihnul nfs3, ano staricky nfs 3, i ted si to nekdy rad zahraji, s kamosem sme se toho nahrali neskutecne.tyhle 3 dily bych jednoznacne vyzdvihnul, ostatni sou treba taky dobre, ale mam pocit ze dalsi dily delaj jen pro to, ze je jim jasny ze si to kazdej, v uvozovkach koupi.neco jak nhl a fifa, at to je treba zklamani, stejne si to lidi koupijou, aby mohli ostanim rict hec, ja mam nejnovejsi fifu.atd. proste je to vsecko o prachach. o tomhle bychom mihli psat a diskutovat dlouhe hodiny... :wink:
PS2 slim 75004 + MODBO 1,93 + Guitar + Singstar Microphones + USB Mouse + EyeToy Camera + 2x Original Dualshock Sony + 2x Memory Card Sony (Japan) + PS2 Gun + Genius Repro 5.1...All I Ever Wanted :) ( Nyní i hrdý majitel PSP 2000 )
Jarosh
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 20,000.00 PSM
Dostal poděkování: 6 krát

Příspěvekod barakoas v 30 srp 2007, 19:31

No to jsem zvedavej jaky to bude , ale uz tomu moc sanci nedavam... posledni dobrej dil byl pro me hot pursuit 2.. s prichodem noveho enginu a serie Underground (ala rychle a zbesile) pro me ne kratka etapa zivota s NFS skoncila..
barakoas

Hotovost: Locked

Zpět na PS3: Games