Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Saints Row 2 - zamrzání

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod PhoeBo v 27 úno 2009, 13:51

Nazdar, tak konečně jsem této hře věnoval více času a postoupil až za půlku průběhu hry, ale záhy se dostal do potíží. Jelikož hra nabízí velké množství převleků a mnoho podob vizáže dopřál jsem své sexi atavarce několik vlastně poskládaných kompletních oděvů. Ve skříni tedy mám cca 7 celých oděvů plus nějaké ty zbytečnosti, problém nastává v tom momentu když chci dívčině změnit ošacení v záložce "OBLEČENÍ" -> "PROHLÉDNOUT DOSTUPNÉ OBLEČENÍ" kde hra zcela zamrzne a je nutné resetovat PS3 na tvrdo, protože ani PS button v momentě nefunguje. :?

:arrow: Tak se chci zeptat, má někdo podoný problém popř. radu jak se s tím vypořádat :?:
Či nějaké info o tom že by se připravoval nějaký patch? hra je plá nesmyslných bugu což kazí jinak vydařenou a zábavnou hru.

PS: SR2 je lepší jak GTA IV :!: :!: :!: :D

EDIT : tak po pár dnech klidu, jsem se k tomu dostal znovu a hra už záhadně nezamrzá, jen jsem objevil jeden supermarket, kde jsou cca 3 obchody se spešl věcmi plus dva weapon shopy a asi 4 shopy občerstvení, na mapě se najít nedá, tajná lokace. :D
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod hawk158 v 05 bře 2009, 08:35

No ja jsem hral tuto hru na x360 a tam jak ses ve vezeni na zacatku tak tam mi to taky zamrzavalo a taky jsem musel vypnout konzoli. tam si muzes vybrat jesli chces trening nebo ne, ja furt daval ze ho nechci a po chvilce se to vzdy seklo tak jsem to skusil znovu a ten trening jsem tam dal a uz slo v poho.

tak to skus hrat a tim oblecenim co uz mas. to si myslim ze ti to pujde v poho.
hawk158
Beginner
Beginner

Hotovost: 38.45 PSM

Příspěvekod PhoeBo v 06 bře 2009, 15:08

jj, ja už přišel na jádro pudla, ono už těch oblečků mám nespočet (přes 30) protože jsem skoro už u konce hry, teda procentuelně, né že bych ji zahodil do rohu jako třeba GTA 4 :D Ale přišel jsem na to že jeden jediný oblek co jsem vytvořil tak je tam nějaká chybka a jen u jednoho se to vždy sekne, škoda je jen ta že ho nemůžu vymazat, protože by se to seklo, čili se mu již vyhýbám, je štěstí že se dá seznam probírat z obou stran jinak bych měl útrum s novějšími obleky.

A ještě se zeptám jestli náhodou nevíš (nevíte někdo) jakým způsobem se dá připojit ke komukoli Co-op online. Vím jen že když jsem hrál normal Singl a byl připojen k síti tak čas od času se ke mě někdo mě neznámý chtěl připojit do hry. Taky bych se rád takhle k někomu připojil a vyzkoušel ale nevím jak.
V hl. menu je sice položka CO-OP, ale seznam hráčů je vždy prázdný.

EDIT: nevíte někdo náhodou co je to ta Politická kampaň ? Je to ve Start menu INFO -> bokovky -> sbírka -> POLITICKÁ KAMPAŇ
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM

Zpět na PS3: Games