Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Street Fighter 4

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod rozinek v 16 led 2009, 13:03

Myslím, že tu o něm není ještě zmínka, tak by mě zajímalo, jak se vám líbí dosavadní vývoj? Rád bych o tom prohodil pár slov :wink:
rozinek
Advanced User
Advanced User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Sly Cooper v 17 led 2009, 15:19

Nooo ja nemam moc rad 2D bojovky ... vzdy mi to pripomenie tie strasne automaty ... ale kedze street fighter 4 je uz 3D a nevyzera ako krcmova zabava tak to skusim ... :D
Sly Cooper
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 195.90 PSM

Příspěvekod rozinek v 17 led 2009, 16:11

Proč strašné automaty? Ona čtyřka stejně 3D je a není. Kamera je 2D, ale postavy jsou vymodelované 3D pro hladší plynulost. Jinak co se postav týče, tak zpočátku se mi tam některé nelíbily, ale ted už mi to tak nevadí. Teď mi akurát vadí některé animace, které zrovna nepasují do daného uderu. Jo a nemůžu si pomoct, ale Dan mi připomíná Stevena Seagala :)

Jinak, ale abych pravdu řekl, tak už bych uvítal bojovku založenou na reálných věcí, kde by hrály svou roli: fyzika, hmotnost, výška, unava, síla, rychlost(možná i vliv prostředí)apod. ... Třeba věrně zpracovaná K1 by nemusela být pro začátek špatná. Co vy na to, zkusilli byste rádi takovou bojovku?
rozinek
Advanced User
Advanced User

Příspěvekod Supak v 18 led 2009, 20:53

upřímně, realný bojovky by moc úspěšný nebyly (nejblíž realitě momentálně měl Don King's Prizefighter a ten teda dopadl dost špatně), to si radši sednu k nějaký over-the-top bojovce jako je Tekken nebo Street Fighter, jinak pokud chceš bojovku kde jde i trošku o taktiku zkus King of Fighters je to hodně o načasování, obraně a úkrocích takovej protiklad Street Fightera od dob automatů :D
Obrázek
Všechny Linky na hry co sem dávam jsou moje uploady.
Supak
Advanced User
Advanced User

Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod rozinek v 18 led 2009, 22:16

Bojovku KoF pochopitelně znám, ale to opravdu raději SF;-) S tou realitou by to samozřejmě nebylo pro všechny, ale přesto si myslím, že tu taková třída chybí. SF a jiné jsou na odreágovačku super, ale chtěl bych, aby se to pomali posunovalo dál.
rozinek
Advanced User
Advanced User

Příspěvekod Supak v 12 dub 2009, 21:08

otázka: Někdo tady hraje SF4 online? Jestli jo pošlete zprávu na PSN: Gumidken, rád si zahraju :D
Obrázek
Supak
Advanced User
Advanced User

Příspěvekod dadinek v 17 dub 2009, 14:08

Já hraju Street Fighter 4 on line můj nick na ps store dadinek81
dadinek
Beginner
Beginner

Hotovost: 2,531.95 PSM

Příspěvekod Supak v 29 dub 2009, 05:42

tak jsme včera večer s dalinkem dali pár matchů a musim říct, že mu to de, měl bych se naučit přestat skákat lidem do Kenových shoryukenů :D

to dalinek: počekj během tejdne mi přijde objednanej Hori Fighting Stick 3, než se s nim naučim hrát tak budu reagovat stejně rychle jak retardovanej prvňák potom co ho srazil kamion :lol:
Obrázek
Supak
Advanced User
Advanced User

Příspěvekod dadinek v 03 kvě 2009, 19:20

Supak:Hori Fighting Stick 3 nema ani cenu objednavat sam ho mam a hral jsem snim tak max 3 no mozna jsem byl jen linej se snim naucit :D
Ps:pekne jsi me vyklepl
dadinek
Beginner
Beginner

Hotovost: 2,531.95 PSM

Příspěvekod Supak v 03 kvě 2009, 20:14

tak nevim, ale už sem na to s arcade stickem stejně jako s Sixaxis ovladačem, jen mam občas problémy dělat některý komba

Akuma:
skok>mkick>crounching mkick>light hurricane kick> h/ex shoryuken

Ryu:
foward hpunch>shoryuken
jumping hpunch>crounching hpunch> light hurricane kick nebo h/ex shoryuken

jinak se celkově zlepšil můj skill s charge postavama hlavně můj Guile je teď mnohem svižnější a daří se mi dobře nutit lidi aby mi skákali do připravenýho Super/Ultra comba, který dávam teď skoro se 100% přesností :D a ještě jsem si zlepšil hru za Dhalsim, teď už je to yoga flame>yoga teleport>yoga flame>air yoga teleport>slide>yoga teleport>super combo ( :lol: docela smrťák)

PS: zas tak tvrdě sem tě nevyklepl, dvakrát si vyhrál, měl jsi dneska vidět toho chudáka němce co jsem si na něm otestoval hru s Fight stickem, chvíli vyhrával, když jsem se uklidnil tak jsem 5x za sebou docela brutálně rozsekal nejdřív s Guilem a pak jsem mu chtěl dát šanci tak jsem hrál Ryu, se kterym mi to zatim nikdy moc nešlo :D
Obrázek
Supak
Advanced User
Advanced User

Zpět na PS3: Games