Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Výměna?

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod MiraGameCzech v 11 úno 2009, 18:56

stáhl jsem si demo Skate a Skate 2...obojí vypadá užásně tak jsme si koupil Skate 1,,,ted ho hraju a furt mi laguje,jak je to možný? já si koupil ps3 právě kvuli tomu abych mohl hrát hry plynule :(
máte někdo skate nebo skate2?
Naposledy upravil MiraGameCzech dne 12 úno 2009, 19:45, celkově upraveno 1
MiraGameCzech
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v 11 úno 2009, 19:23

MiraGameCzech píše:já si koupil ps3 právě kvuli tomu abych mohl hrát hry plynule

Tak tohle je post dne. :lol:
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod MiraGameCzech v 11 úno 2009, 19:31

Nanaki píše:
MiraGameCzech píše:já si koupil ps3 právě kvuli tomu abych mohl hrát hry plynule

Tak tohle je post dne. :lol:

no co ti mám na to říct,já chtěl mít konečně klid od různejch vedlejších programů co zpomalujou PC a hlavně konec upgradování

ted hraju na ps3 hry a to je sek sem - sek tam
MiraGameCzech
Rookie
Rookie

Příspěvekod Nanaki v 11 úno 2009, 20:20

Já vím, omlouvám se, ale vážně mě to docela rozesmálo.

Bohužel, jak jsi tak trochu zjistil, celá generace šla do háje. V minulé generaci se klidně hra obešla s oněco hoprší grafikou, ale framerate zůstal obvykle zachován. Nyní se ale konzole přiblížily PC až moc a framerate klesá a klesá. Máš ale grafiku co nejlepší. Super, ne?

Mě se tento stav nelíbí také, radši bych upřednostil hry plynulé, a kapkou méně polygonů, efektů, textur, atd.

Samozřejmě, mluvím obecně, jsou hry, kterých se to netýká, problém je jen, najít je.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod MiraGameCzech v 12 úno 2009, 17:05

U mě je na prvnim místě právě plynulost,na televizi z dálky stejně moc nepoznáš že je o něco horší grafika,vypadá to uplně jinak než když koukáš do monitoru z 40 cm vzdálenosti :|
Je zajímavý že skate 2 demo mi běží bez lagování,bud je líp optimalizovaný a nebo to neni tak náročný že tam je jen část hry ale to je podle mě blbost...

chci si ho koupit tak má už někdo SKATE 2?? dejte vědět

Nanaki...porad....s každym co si píšu má xbox360 a žádný hry se jim netrhaj, a když se podívám na tuhle tabulku tak podle ní by měl být ps3 výkonější ale asi tomu tak není
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://sony-play.xf.cz/viewpage.php?page_id=8

přemýšlim o prodeji Ps3 a koupi Xbox 360 elite,dokážeš mi nějak poradit?
MiraGameCzech
Rookie
Rookie

Příspěvekod MiraGameCzech v 13 úno 2009, 16:54

jj dík moc,když někdo nedá do Code link tak odepíšeš obratem ale jak chce někdo poradit tak máš dovolenou :lol:
MiraGameCzech
Rookie
Rookie

Příspěvekod Nanaki v 13 úno 2009, 17:44

Asi to zapadlo, když jsem si hodil "všechna témata jako přečtená". Stane se.

Ale asi tě zklamu. Těžko ti poradím, co koupit. Hry se škubou na obou platformách. Opět, záleží na konkrétní hře. Jediné, co ti pomůže je číst si recenze, tam se to obvykle píše. Pokud má někdo X360, a píše, že se mu neškube žádná hra, tak buď má extra štěstí, nebo kecá. (IMO kecá).

O tom jakou konzoli vlastnit je lépe přemýšlet z pohledu her, které jsou pro tu konkrétní platformu.

K výkonu: nevěř všemu, co se píše. Papírový výkon je fajn, ale co z toho, když se v praxi neprojevuje? To za prvé. Za druhé, čísla sama o sobě neřeknou nic. Je důležité je chápat v kontextu. To ovšem článek v odkazu příliš nedělá, ten jen naházel těch pár čísel. O výkoech konzolí se dá najít dost a dost, pro začátek třeba tohle:

http://www.itvidya.com/playstation_3_vs_xbox_360
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod MiraGameCzech v 13 úno 2009, 18:05

Dík,ted jsem si to celé přečetl...No stačilo se podívat jen na poslední odstavec...přednost oproti druhý konzoli u xbox jsou to hry a u ps3 software a služby,k čemu služby a software když to mám v pc,já si konzoli koupil kvuli hrám. :roll:
jenže kdybych měl ted prodat Ps3 tak určitě ne za tu cenu co jsem ho koupil,to bych zase prodělal,nechám si ho a budu číst recenze,Skate 1 mužu prodát dál,protože tohle se fakt nedá hrát (udělej grind ze schodů když tě honí security...jedeš a vyskočíš jenže ty ten skok vubec nevidíš prostě jedeš a už seš na tyči,,,neni to furt ale v docela klíčovích momentech a tak z 10 % se to stane,jinak se hra po celou dobu jemně škube)

a nebo je taky možný že mám zmetek
MiraGameCzech
Rookie
Rookie

Příspěvekod MiraGameCzech v 14 úno 2009, 13:08

tady na konci jsem nahrál demo z toho skate 1 a to se mi neseká vubec
http://www.youtube.com/watch?v=EPOGu-HNgD8

tak je fakt vadný to cd
MiraGameCzech
Rookie
Rookie

Příspěvekod martyson v 18 srp 2009, 10:22

Prosím poraďte. Stáhl jsem si demo z Playstation store Call of Juares a jsou tam vady v obraze. Mám to jenom já, nebo je špatné demo. Už jsem to dvakrát smazal a třikrát nahrál a je to tam pořád. Děkuji za odpověď.
martyson
Rookie
Rookie

Zpět na PS3: Games