Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

3 otázky, -blu-ray disky, klávesnice a myš, vypalování

Diskuse o hardware ze světa PS3 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod bluss v 11 lis 2006, 22:56

vím, že ps3 bude mít blu-ray mechaniku, to by mělo znamenat, že se do ps3 budou prodávat hry na blu-ray discích že??
takže bych se chtěl zeptat, co když mám blu-ray mechaniku v pc, půjdou mi tam ty hry, co koupené na ps3 nebo ne??
no s největší pravděpodobností ne a ty blu-ray budou úplně stejně jak teď dvdčka, je to sice oboji na dvd a hru co je na dvd prostě v pc nerozjedu. já se ptám jenom tak pro 100%.

a hlavně by mě zajímalo: bude se k ps3 prodávat klávesnice a myš??? a lze pomocí té klávesnice a myši hrát hry, stejně jako na pc (tím myslím stejné ovládání), ptám se, protože se mi některé hry lépe ovládali na na pc pomocíé klávesnice a myši. tak kdyby se to k tomu prodávalo a fungovalo stejně jako u pc, bylo by to super :-)

a ještě poslední otázka: za jak dlouho si myslíte, že bude prolomena ochtrana proti kopírování těch her na blu-ray discích??

tak abych mohl hry na ps3 normálně stahovat z netu a vypalovat na ty blu-ray disky a hrát na ps3????

díky.
bluss
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 11 lis 2006, 23:09

1.na pc to urcite nerozchodis, ved sam vies ze na 100% este ani PS2 hry nefunguju na PC, nie este nadupane PS3 hry.
2.tak o tom nemam paru, ci sa taketo veci budu predavat k PS3, ale predpokladam, ze ano, len je otazne, ci to budu aj hry podporovat.
3.ochrana sa skoro prelomena nebude, tiez je otazne, aka tam bude vlastne ochrana (ked harwarova so softwarovou, tak sme v haji). Predpokladam aspon 2-3 roky.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,453.36 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod bluss v 11 lis 2006, 23:32

jaja99 píše:1.na pc to urcite nerozchodis, ved sam vies ze na 100% este ani PS2 hry nefunguju na PC, nie este nadupane PS3 hry.
2.tak o tom nemam paru, ci sa taketo veci budu predavat k PS3, ale predpokladam, ze ano, len je otazne, ci to budu aj hry podporovat.
3.ochrana sa skoro prelomena nebude, tiez je otazne, aka tam bude vlastne ochrana (ked harwarova so softwarovou, tak sme v haji). Predpokladam aspon 2-3 roky.

dva až tři roky???????
no tak to je teda hodně moc v háji.

jinka, ta první otázka, ta byla celkem, jasná, fakt to bylo jenom - co kdyby :-)

a druhá otázka, to s tou klávesnicí a myší, jak je to u ps2?? prodává se k tomu klávesnice a myš??? a podporují hry???

díky.
bluss
Beginner
Beginner

Příspěvekod lostsoul v 11 lis 2006, 23:35

jak se můžeš ptát na tyhle věci, když ještě ani PS3 v evropě nevylezla ???
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod bluss v 11 lis 2006, 23:47

no tak jsem teď ptal akorát na tu klávesnici, a PS2 už byla dávno vydaná a mě zajímalo, jestli se k ní prodává klávesnice a myš a jestli to podporují hry?
bluss
Beginner
Beginner

Příspěvekod Arnie_one v 12 lis 2006, 07:38

Jy myslim, ze se prodavat samozrejme bude, otazka je cena. Ta kalvesnice bude asi dulezita hlavne pro browser pro internet.
A PS3 mozna prolomi, ale BLU RAY , ten si myslim, ze jen tak nekdo nezlomi :( má daleko vyprcovanejsi ochrnau nez HD-DVD, takze spis se clovek docka HD-DVD, nez BLU-RAY prolomeni.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod vampireau v 12 lis 2006, 13:35

KLávesnica bude na sto percent, nakolko sa k PS3 bude dávat/predavat distribúcia linuxu... Bye Bye PC.. heh
vampireau
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 147.50 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod bluss v 12 lis 2006, 17:58

a bude k tomu i myš a bude to podporovat všechny hry???
já právě kutím nový počítač a kdyby to tak bylo, tak by se na něj asi vykašlal, nebo alespoň koupil levnější .-)
a co s tím linuxem, nemáš o tom nějaký článek nebo tak?? hlavně pls. v češtině.

a mmch. co říláte na tu novou nintendo wii nebo revolution nebo jak se to vlastně správně jmenuje???

co jsem četl, tak má super ovládání a u některých her to musí být požitek ale vůbec nevím jestli se zbytek dokáže vyrovnat s playstationem 3 nebo ???
bluss
Beginner
Beginner

Příspěvekod Vinnetou v 12 lis 2006, 18:25

bluss
možná se malinko uklidni a mrkni na to s nadhledem, jsi nějaký roztržitý :wink:
ale ty pocity asi trochu znám...
ještě ti víc zavařím hlavu a to xbox360....na netu a i tady je spousta informací o všech třech, záleží na tobě. PS3 je cenově dost vysoko a bude tu až v březnu....xbox už tu nějaký čas je, takže má výhodu a wii přijde zhruba za měsíc. Každé je tak trochu jiné a má něco do sebe...
Pročpak ses tak upnul na to ovládání?....jde jen o zvyk
Vinnetou
Admin
Admin

Hotovost: 2,076.20 PSM
Dostal poděkování: 17 krát

Příspěvekod bluss v 12 lis 2006, 19:13

Vinnetou píše:bluss
možná se malinko uklidni a mrkni na to s nadhledem, jsi nějaký roztržitý :wink:
ale ty pocity asi trochu znám...
ještě ti víc zavařím hlavu a to xbox360....na netu a i tady je spousta informací o všech třech, záleží na tobě. PS3 je cenově dost vysoko a bude tu až v březnu....xbox už tu nějaký čas je, takže má výhodu a wii přijde zhruba za měsíc. Každé je tak trochu jiné a má něco do sebe...
Pročpak ses tak upnul na to ovládání?....jde jen o zvyk

:-) ne ne xboxem 360 mi hlavu nezamotáš. ten na 100% nechci.

a četl jsem o tom ovládání na wii, že bude stačit jenom mávnout v prostoru tím ovladačem a ve hře ti např. sekne ten bojovník mečem apod. což by mě určitě dostalo víc do hry, než když jenom budu mačkat knoflík.
takže kdyby jste někdo znal nějakou českou stránklu zaměřenou na wii, kde bych našel hodně info. apod., tak bych byl rád.

a starám se o to už tak dopředu, protože musím spracovat rodiče, do doby než to příjde na trh.
protože potom to příjde a já budu muset čekat dalšího půl roku, než si to doma ošéfuju :-) - a to nechci.
bluss
Beginner
Beginner

Příspěvekod lostsoul v 12 lis 2006, 20:35

jenže Wii má pěkně blivnou grafiku ! Zhruba tak na úrovni lepší PS2 !!

Hnus č. 1
Obrázek

CoD 3 Wii
Obrázek

CoD 3 Xbox360 a. k. a. Xbox 1,5
Obrázek

tady je to snad viditelný, nemyslím si že by ho revoluční ovladač zachránil. Navíc cena Wii bude kolem 8000 Kč, a za to už koupíš Xbox360 CORE !!!
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Příspěvekod bluss v 12 lis 2006, 22:21

o.k.
já jsem chtěl jenom vědět, jestli třeba nebude wii tak kvalitní jako ps3.
takže asi nebude.

jinak xbox360 rozhodně nechci. radši si počkám na PS3.
bluss
Beginner
Beginner

Příspěvekod Vinnetou v 13 lis 2006, 09:28

To nechápu, že tak zavrhuješ xbox360. Pokud mrkneš do sekce xbox, tak v některých ohledech má xbox navrch. WII bych řekl, že je spíš jiná. Ano, pokud budete porovnávat grafiku a já nevím co všechno tak řeknete jasně co je horší. Ale pokud bych se podíval třeba na dávku zábavy nebo na styl některých her nintenda, tak já osobně bych se neodvažoval říkat co je obecně lepší a podle jakých kritérií. Spíš rozdílné. Obojí bude mít tak jako tak své velké přívržence a velké zavrhovatele...
Vinnetou
Admin
Admin

Hotovost: 2,076.20 PSM
Dostal poděkování: 17 krát

Příspěvekod lostsoul v 13 lis 2006, 13:59

pro mě je XBox360, jediná možnost ja si ještě za solidní peníz zahrát nextgen tituly.Cena PS3 bude kolem 19000Kč, jestli ne víc. Chipy už na Xbox 360 jsou a hry vycházejí na klasických DVD-DL, takže No problem. Neřekl jsem že je Wii vyloženě špatný. Bral bych ho třeba jako alternativu k Xboxu, ale 8000 bych za něj nedal. Je to moc !!!
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Příspěvekod salex v 13 lis 2006, 20:47

Ja si kupim PS3 asi 3 roky po vydani lebo napalovacka stoji BLU RAY 25000KC ak nie viac a samotny jeden jediny disk 1000KC chip bude stat 6000KC tak asi po 3 rokoch to bude lacnejsie
Èo nemôžeš urobi dnes neodkladaj na zajtra,urob to pozajtra a máš dva dni volna.
salex
Loyal User
Loyal User

Zpět na PS3: Hardware