Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Dual Shock na PC

Diskuse o hardware ze světa PS3 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Tom.CZ.73 v 24 kvě 2007, 18:40

Zdravim,

uz delsi dobu nejsem spokojeny s gamepady Logitech pro PC a tak jsem si vzpomel na stary, kvalitni, "neznicitelny" Sony PSone ovladac.

Jsem ted nejaky cas zvykly na bezdrat gamepad a nechtel bych se toho zvdavat tak jsem se poohlizel po bezdratovem ovladaci od Sony pro PS2 bouzel neuspesne :( Nevite tedy jestli jde pomoci Speed-Link PC PS2 Gamepad Converter propojit PS3 gamepad (nebo jine redukce) s PC ?

Pokud mate zkusenosti s propojovanim PSone, PS2 nebo PS3 ovladacu s PC prosim podelte se o sve zkusenosti...
tak si rozumi s PC ? Info o pribalenem softu atd

Tom
Tom.CZ.73
Rookie
Rookie

Hotovost: 35.45 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Arnie_one v 24 kvě 2007, 20:20

Nevim jaky speed link myslis ty, ale PS3 ovladac je bezdrat, nevim jestli IEE802.11 nebo BT.

A tobe jde o pripojeni PS2 DS2 bezdratove, nebo sem to spatne pochopol. Redukce na PC exstiuje a pripojis DS2, ale ma to snuru.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod Drift.Dtm.Rally.Honzík v 24 kvě 2007, 21:40

Sorry že píšu trochu mimo téma,ale když už jsi arnie u toho,nevíš kde bych sehnal tu redukci?Měl jsem jí půjčenou ale už jsem jí muse vrátit.
Díky
Drift.Dtm.Rally.Honzík

Hotovost: Locked

Příspěvekod Tom.CZ.73 v 24 kvě 2007, 22:18

No doufal jsem, ze pujde nejak pripojit bezdratovy PS3 gp nebo existuje Sony DS2 bezdrat, ktery by sel pripojit, ale jak z tveho postu vyplyvat tak ani jedno neexistuje/nelze.
Osobne jsem slysel jen o propojeni DS2 s PC pomoci redukce viz link niz

Jinak nejaky zkusenosti/informace s nejim pouzivanim nemate?
O pouzivani ovladaca z X-Boxu 360 clovek slysi na kazdym rohu, ale o tomhle Stationovym gp jsem zatim jeste neslysel
Nechtel bych zjistit, ze jsou s nim nejake problemy potom co bych si ho eventualne koupil

Koupi se da napr tady
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://zbozi.seznam.cz/searchScreen?q=PS2%20-%20Speed%20Link%20Gamepad%20Converter&order=cheapest&minPrice=&maxPrice=&offset=110

edit Vinnetou: linky mimo fórum do CODE !!!
Tom.CZ.73
Rookie
Rookie

Příspěvekod mirda v 01 čer 2007, 22:33

tady máte instalačku ovladače pro PS3 sixaxis na PC. Funguje přes usb kabel, samozdřejmě nefunguje naklánění a vybrace také asi ne. Jinak mám odskoušeno.

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://rapidshare.com/files/34700302/Sixaxis_PS3_Win32_Driver_For_PC.rar
mirda
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM

Příspěvekod Tom.CZ.73 v 03 čer 2007, 16:50

Diky za informaci, ale nemohl by si mi vysvetlit trochu vic polopate jsem PS oblasti absolutni noob. Co jsem koukal tak tenhle ovladac je wireless a tak jaky kabel?

No jina k jsem se rezhodl vyzkouset X-box pad a zitra bych si ho chtel koupit, ale jeste nevim jednu zasadni vec a to jestli si muzu koupit bezdrat a tak ho pomoci vyse zmineneho cablu pripojit k PC.
Volal jsem asi do 10ehopu a nikde mi to nebyli shopnio rict :? Nevite jak to je ?

Pokud mi nebude vyhovovat tak bych presel na ps3 pad
Tom.CZ.73
Rookie
Rookie

Příspěvekod biggie.s v 03 čer 2007, 19:27

Bezdrat je, ale jen na PS3, kabel je, protoze vzdycky se ovladac musi nejak nabijet a protoze je pouzit normalni USB kabel je diky tomu moznost pouziti na PC. Mozna nekdo udela ovladace pro bluetooth na PC a bude to pouzitelny bezdratove, ale zatim o tom nevim.
biggie.s
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 0.00 PSM

Zpět na PS3: Hardware