čus lidi, poslední příspěvěk říjen 2008, asi ani nemá cenu psát zkušenosti s fragemFX, ale když už jsem tu tak něco písnu.
FragFX používám u hry Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer, čekal jsem od toho mnohem víc za ty prachy. Ovladač který se drží v levý ruce je fakt super,
hříbek pohyb hrače v X a Y ose, zmačknutí hříbku běh (po pár hoďkách hraní dostávám křeč do palce

) další funkce ovladačem, zoom, flash, letecká podpora. Myš bych zkritizoval asi celou, na mě moc malá, kluzký povrch, levý a pravý tlačítko bez mikrospínače, mačkání na nic. U strany palce jsou čtyři tlačítka (palec uprostřed kolem něj 4 tlačítka, nabíjení, potvrzení, sed-leh, výmena za sekundární zbraň) Naštěstí mám malej palec, takže mačkání je na pohodu, ale kdo má větší palec, tak asi mačká všechno najednou

. Senzivita myši zklamala, při malém pohybu reaguje tak jak má, ale jak se chci prudce otočit tak to je konec, čím rychlejc se chcete otočit, tím víc se zpomalí myš. Senzitivitu si můžete štelovat podle libosti na levém ovladači a samozřejmě i ve hře. Zkoušel jsem to vyladit tak, jak to má být, ale bez úspěchu. Myš to chce zásadně jinou!!! Ještě bych zapomněl na podložku která je v balení, tu bych hodnotil na výbornou.
Ale přoč sem vlastně píšu, chci přejít na klasickou klávesnici s myší a nevím jakou si koupit nebo jake značky to podporuje, rozhodně bych volil bezdrátovou. Pokud máte nějaké zkušenosti jsem snima.