Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Hraní her s klávesnicí a Myší na PS3 + FragFX

Diskuse o hardware ze světa PS3 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Nanaki v 24 črc 2008, 22:10

L4DIK: Pro příště, linky mimo fórum patří do "Code".
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod PhoeBo v 08 srp 2008, 18:46

Mno, tak píšu zas po delší době a taky s pár novými zkušenostmi. Takže začnem, s tou myší jsou docela nepřesnosti co se týče stiřílení na dálku, potom rychlé obraty jsou dost omezené a někdy i k nasrání, to pávě souvisí s přesností protože když nastavíte citlivost myši na max hůř se míří. Dále je bezpodmínečně nutné mít lepší myš s obyč opitikou se nečapete! já osobně MX518 výborná myš! Rozhodně ani neuškodí dobrá podložka, nemusí být drahá, já používám obyč. TEXTIL!! a bez výtek. To přenastavení kláves, Ládo opravdu to neni jak sis to představoval, to by se mi taky líbilo :) Je to jak sem řikal musí to hra podporovat, ale co se týče COD4 tak to jde. Jinak sme tomu ještě pořádně nepřišli na kloub abych to tu mohl popsat jako návod. Tak to je asi tak vše další poznatky napíši jindy, bye
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod tomyfox v 09 srp 2008, 13:38

Tak malej omyl sem uvedl včera, takže se musim poopravit a je tomu skutečně tak že když si budeš chtít předefinovat nastavení tzn. změna tlačítek a jejich funkcí je možné změnu provést u jakékoliv hry. stylem připojení adaptéru k PS3 na to sixaxis a pak už můžete měnit dle libosti. K adaptéru je v balení na to návod jak přesně na to. Je v angličtině čili to sem ted nehodlám přepisovat, navíc to je basic anglina takže to zvládne i absolvent základní školy, ale ne flink :D čus PhoeBo, píšu od kámoše :wink:
tomyfox
Rookie
Rookie

Příspěvekod Daxter v 10 srp 2008, 18:39

XFPS Rateup Adapter info

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.gamepro.cz/gamepro.nsf/clanky/B7DC961B910D4CD5C1257498003FBCE2
Konzole: PS2 SCPH-39004 , PS3 60GB , XB360 Arcade 20GB
Handhelds: DS Lite
TV: Samsung 37M87BD Full HD 1080p
Audio: Onkyo TX-SR 600E , JAMO 2x100W
Hrajem: PS3: Heavenly Sword - XB360: Batman - Arkham Asylum - DS Lite: Dragon Sword
Daxter
VIP
VIP

Hotovost: 133.50 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod PhoeBo v 21 říj 2008, 13:41

Nzdárek, tak XFPS ad. mám, ale nic moc tak se chci zeptat, nevlastní tu někdo FragFX? pokud ano mohl by sem přispět svými poznatky a zkušenostmi s tímto hardwarem? Hlavně multiplayers, jakékoli hry.
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod mower3 v 16 led 2010, 16:40

čus lidi, poslední příspěvěk říjen 2008, asi ani nemá cenu psát zkušenosti s fragemFX, ale když už jsem tu tak něco písnu.
FragFX používám u hry Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer, čekal jsem od toho mnohem víc za ty prachy. Ovladač který se drží v levý ruce je fakt super,
hříbek pohyb hrače v X a Y ose, zmačknutí hříbku běh (po pár hoďkách hraní dostávám křeč do palce :D ) další funkce ovladačem, zoom, flash, letecká podpora. Myš bych zkritizoval asi celou, na mě moc malá, kluzký povrch, levý a pravý tlačítko bez mikrospínače, mačkání na nic. U strany palce jsou čtyři tlačítka (palec uprostřed kolem něj 4 tlačítka, nabíjení, potvrzení, sed-leh, výmena za sekundární zbraň) Naštěstí mám malej palec, takže mačkání je na pohodu, ale kdo má větší palec, tak asi mačká všechno najednou :D. Senzivita myši zklamala, při malém pohybu reaguje tak jak má, ale jak se chci prudce otočit tak to je konec, čím rychlejc se chcete otočit, tím víc se zpomalí myš. Senzitivitu si můžete štelovat podle libosti na levém ovladači a samozřejmě i ve hře. Zkoušel jsem to vyladit tak, jak to má být, ale bez úspěchu. Myš to chce zásadně jinou!!! Ještě bych zapomněl na podložku která je v balení, tu bych hodnotil na výbornou.

Ale přoč sem vlastně píšu, chci přejít na klasickou klávesnici s myší a nevím jakou si koupit nebo jake značky to podporuje, rozhodně bych volil bezdrátovou. Pokud máte nějaké zkušenosti jsem snima.
Playstation 3 slim 120Gb
TV: Panasonic TX-P50V10E
Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer
mower3
Rookie
Rookie

Hotovost: 442.70 PSM

Předchozí

Zpět na PS3: Hardware