Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Hraní her s klávesnicí a Myší na PS3 + FragFX

Diskuse o hardware ze světa PS3 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod 5h1nj1 v 15 říj 2007, 08:48

Zajimavy ovladac pro PS3:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://kotaku.com/gaming/splitfish/splitfishs-freakish-fragfx-controller-245782.php

U nas v prodeji asi za 1800,- Kc.
5h1nj1
VIP
VIP

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod Daxter v 15 říj 2007, 15:29

krasa , zeby na news hru unreal ???
Konzole: PS2 SCPH-39004 , PS3 60GB , XB360 Arcade 20GB
Handhelds: DS Lite
TV: Samsung 37M87BD Full HD 1080p
Audio: Onkyo TX-SR 600E , JAMO 2x100W
Hrajem: PS3: Heavenly Sword - XB360: Batman - Arkham Asylum - DS Lite: Dragon Sword
Daxter
VIP
VIP

Hotovost: 133.50 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod zvady v 15 říj 2007, 15:51

hoši je niečo podobné aj na PS2?
zvady
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 2,342.80 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod M0rf3us v 15 říj 2007, 17:03

Velice pěkný kousek, docela jim to myslí
Obrázek
Obrázek
PlayStation 3 Slim
HP ProBook 4515s
M0rf3us
Common User
Common User

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod berrez v 12 pro 2007, 18:04

Zajímalo by mě jestli s připojenou klávesnicí a Myší jdou hrát taky hry a nejenom surfovat po NETu. Uvažuju o koupi tak by mě to zajímalo. dík za odpověď
berrez

Hotovost: Locked

Příspěvekod Daxter v 12 pro 2007, 18:25

hra musi podporovat klavesnicu a mys , zatial tusim jedina hra ktora bude podporovat tieto periferie je Unreal Tournament III
Hrajem: PS3: Heavenly Sword - XB360: Batman - Arkham Asylum - DS Lite: Dragon Sword
Daxter
VIP
VIP

Příspěvekod GameEs v 13 pro 2007, 17:40

Ani prd !! PS3 to má daleko líp udělaný než PS2... Hra to nemusí podporovat ! Stačí ti tahle periferie ,kterou si taky koupím, jen co budu mít PS3 (24.12.2007 :) )

http://www.playcentrum.cz/frag-fx-controller-ps3-457601.htm
PSP VP 3.90 m33 + 4gb Sandisk + PGP
PS3 60gb , Motorstorm, Warhawk, Resistance, Eye of Judgement ,NFS: Carbon, PES08
GameEs
Frequent User
Frequent User

Příspěvekod Daxter v 13 pro 2007, 17:50

je toto mozne berrez sa pytal na hry ci idu hrat kombinacia klavesnica a mys a ty tu napises , ze hra to nemusi podporovat , co to meles .

Fragfx k.rva neni klavesnica a mys, ale je to tiez vlastne gamepad urceny hlavne na hranie FPS , tak tady nezavadzaj ludi , ze hra nemusi podporovat K+M ... davas hrusky a jablka dohromady
Daxter
VIP
VIP

Příspěvekod PhoeBo v 11 čer 2008, 11:07

Čus lidi, chci se zeptat má tu někdo zkušenosti s tim FRAG FX controllerem? či s XFPS RATE UP adapterem? zajímalo by mě jestli ten adaptér chodí bez větších potíží a jestli s tim FRAG FX jsou ty FPS hratelné (mám na mysli pohodlnost a ovladatelnost)?

S tou podporou? Jestli to bude fachčit na všech FPS hrách tak je to OK, na jiné hry by se to stejně asi nehodilo, tak to zřejmě myslel i GameEs. Teď konkretněji, porozumí si to i s COD4:MW?
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod PhoeBo v 16 čer 2008, 15:00

No tak sem si tedy pořídil XFPS rate up adapter a řeknu vám že mě to zklamalo. Stojí to 2 litry a co člověk pak nezjistí, sice to podporuje všechny hry, jenže u FPS her je ta práce s myší naprosto nepřesná tudíž i špatně použitelná hlavně co se týče online hraní.
Při pokusu o zamíření na dálku abyste byli pomalu chirurgové, protože myš dost přeskakuje a to mám tu myš u které se tvrdí že to s ní jde nejlíp (MX518)

XFPS mám zatím 1.den a zatím ho testuji takže vkládám naděje tomu že se to dá nějakým způsobem doladit, má tu někdo z vás zkušenosti s tím XFPS adaptérem, moc by mi to pomohlo. THX
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod PhoeBo v 16 čer 2008, 15:05

Ještě takový menší dodatek: taky nevím jakým způsobem mám rozchodit klávesnici aby se s ní dalo psát, např. k posílání zpráv přátelům apod. Tedy pokud to přes tento adapptér jde.
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod zocel v 16 čer 2008, 18:39

PhoeBo píše:Ještě takový menší dodatek: taky nevím jakým způsobem mám rozchodit klávesnici aby se s ní dalo psát, např. k posílání zpráv přátelům apod. Tedy pokud to přes tento adapptér jde.

Dal jsem prijimac do ps3 a normalne ji pouzival -Logitech Mediaboard.
silver PS2
slim PSP
PS3 250Gb
zocel
Common User
Common User

Hotovost: 1,000.00 PSM

Příspěvekod L4DIK v 01 črc 2008, 23:26

čau, tak jak si dopadla s tou XFPS redukcí? psal si "jenže u FPS her je ta práce s myší naprosto nepřesná tudíž i špatně použitelná hlavně co se týče online hraní" Mám o něj zájem... je to opravdu tak špatné nebo se ti to podařilo doladit? dík za info
L4DIK
Rookie
Rookie

Příspěvekod PhoeBo v 18 črc 2008, 15:32

Heh, Lado asi sem ti to poslal jako soukromou zprávu, nevim jistě. Tak jestli to tam máš postni to pls sem at to vidí všichni. Bylo to docela dlouhý a nehce se mi to psát znovu, navíc si moc nepamatuju obsah. :)

Tak teda nemusiš už sem to našel dám to sem sám. Very Happy
Mno tak jak sem psal, nesmíš od toho čekat bůhvíjaký zázraky, ale dá se s tim naučit pracovat, ohledně tý myši jsou tam dvě kolečka kterými můžeš ladit citlivost jak pro osu X tak pro Y. Zkoušeli sme to i multiplayrově (splitscreen) a někomu to vyhovovalo víc někomu mín asi záleží na šikovnosti, jde jen o zvyk. Klávesnice funguje dobře a do adaptéru se dá zapojit i starej joypad z PS1 či PS2. Jinak je tu ještě problém s nakonfigurováním tlačítek, ono vesměs je už nadefinováno tak abys to mohl hrát jako FPS čily klasika chození WASD, R - nabijení, SPACE - skoky atd. Ono taky dost záleží na té hře jestli umožnuje překonfigurování nastavení ovládání u některých to nejde vůbec, ale někdy se ti může stát to že si to nastavíš pak vypneš hru nebo PS3 a po dalším zapnutí si to už nepamatuje, není časté ale stává se to.
Ještě jedna důležitá věc pokud chceš hrá splitscr. třebas ve 3 nebo 4, nefunguje to jako rozdvojka! Na to bacha píchneš tam pouze jeden controller tzn. že kávesnici a starej joypad nemůžeš použít naráz!

To asi tak v kostce jinak jestli přibudbou další zkušenosti napíšu. bye
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod L4DIK v 24 črc 2008, 22:03

Jojo, přišlo mi to jako soukromá zpráva. No, já od toho zázraky nečekam 8) Stačilo by mi kdyby se to chovalo uplně stejně jako klasická klávesnice a optická myš :-) (teda ty, který si do toho sám zapojim)
To, že to nefunguje jako rozdvojka, to mi nevadí. Jedná se mi jen o hraní FPS stříleček, který bych chtěl hrát, tak jako sem byl zvyklej na kompu. Nechcii právě ani zkoušet FragFX... přeci jen ta klávesnice mi přijde furt lepší. Zajímaj mě prostě hry typu Call of Duty 4 (hlavně), Battlefield Bad Company, Crysis (jesi bude), Unreal T. 3 (ten to prej umí sám o sobě), Brothers in Arms: Hells Highway a prostě jakýkoli takový střílečky. Myslel sem, že nakonfigurovat to jde u každý hry. Že při zmáčknutí nějakýho tlačítka na tom adaptéru se hodí nějakej konfigurační mód kde to potom vypadá tak, že to čeká až stiskneš jakýkoli tlařítko na sixaxisu a pak to čeká, jakou klávesu tomu přiřadíš na klávesnici tim, že jí prostě zmáčkneš. Viděl sem tohle video na youtube -
http://www.youtube.com/watch?v=WukP8Xbt7FI&feature=related

Byl bych ochotnej překousnout i to, že se někdy stane, že se to nastavení vyresetuje a já to musim znova nakonfigurovat. Jen když sem koukal na to youtube, tak tam na tom hrajou celkem v pohodě. Ale nevim viď... chtělo by to zkusti na vlastní kůži pořádně hardcore jesi je to stoprocentní jako na kompu a jesi to neni nějaký nepřesný nebo tak. Si právě psal, že musíš bejt precizní - to znamená že se to nějak kouše nebo jak?
Omlouvam se za delší příspěvěk, ale mam o to velkej zájem a nerad bych vyhodil prachy :roll: Jinak PS3 mam asi 3 neděle a musim říct, že pařim COD4 po netu na sixaxisu a už sem to dostal do ruky, docela i dost. Ale furt si řikam, že to asi neni a nemůže bejt ani jako klasika mouse+keyboard. Díky moc a zatim čau 8)
L4DIK
Rookie
Rookie

Další

Zpět na PS3: Hardware