Právě je 09 úno 2012, 12:00
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 3 ‹ PS3: Hardware
Moderátoři: Super MOD, Moderátoři
|
Nanaki Veterán fóra ![]() |
|
5h1nj1 VIP ![]() |
|
Tarko Loyal User ![]() |
|
5h1nj1 VIP ![]() |
max.pain88 píše:SONY KDL-40W2000 a co ta odezva 8ms no ja nevim ale hraní je hrani ale budeš taky na to koukat na tv 750x576 a dvd to samé podle mně ju full hd na nic ja mam plazmu 107cm a je to gut ale lcd je samo na hraní lepší to neberu ale na dvd a tv rozhodně plazma to už je znamo lepší černá a více barev
|
Luckyboj Beginner ![]() |
http://img160.imageshack.us/img160/2105/gt501cd3.png
http://img98.imageshack.us/img98/3343/p1030300iv8.jpg|
Tarko Loyal User ![]() |
|
5h1nj1 VIP ![]() |
|
Tarko Loyal User ![]() |
Plazmá má níce barev to je známo a samo lepčí černou dneska když pujdeš do krámu tak ti většinou doporučej na dvd a tv příjem plazmu.Můj přípat šel jsem koupit lcd samsung 116cm 1920x1080 když jsem prodavači řekl co chci tak na mě koukal jak na blázna že nahraní ps3 je to blbost 6ms zpoždění rozlišení též na prd protože dvd 720x576 to je o dost malo pro 1920x1080 a dvd s kompresí i malou špatnej obraz byl jsem i jinde a furt to samé tak jsem ani nepochopil jak mužou v datartu nebo jinde vůbec nějaké lcd prodat.Luckyboj píše:max.pain88 píše:SONY KDL-40W2000 a co ta odezva 8ms no ja nevim ale hraní je hrani ale budeš taky na to koukat na tv 750x576 a dvd to samé podle mně ju full hd na nic ja mam plazmu 107cm a je to gut ale lcd je samo na hraní lepší to neberu ale na dvd a tv rozhodně plazma to už je znamo lepší černá a více barev
8ms tak to je tezka pohoda bez problemu!!na DVD koukam taky ve vysokem rozliseni!hmm vcem je lepsi plasma na koukani DVD???vice barev??
|
max.pain88 Common User ![]() |
max.pain88 píše:Plazmá má níce barev to je známo a samo lepčí černou dneska když pujdeš do krámu tak ti většinou doporučej na dvd a tv příjem plazmu.Můj přípat šel jsem koupit lcd samsung 116cm 1920x1080 když jsem prodavači řekl co chci tak na mě koukal jak na blázna že nahraní ps3 je to blbost 6ms zpoždění rozlišení též na prd protože dvd 720x576 to je o dost malo pro 1920x1080 a dvd s kompresí i malou špatnej obraz byl jsem i jinde a furt to samé tak jsem ani nepochopil jak mužou v datartu nebo jinde vůbec nějaké lcd prodat.Luckyboj píše:max.pain88 píše:SONY KDL-40W2000 a co ta odezva 8ms no ja nevim ale hraní je hrani ale budeš taky na to koukat na tv 750x576 a dvd to samé podle mně ju full hd na nic ja mam plazmu 107cm a je to gut ale lcd je samo na hraní lepší to neberu ale na dvd a tv rozhodně plazma to už je znamo lepší černá a více barev
8ms tak to je tezka pohoda bez problemu!!na DVD koukam taky ve vysokem rozliseni!hmm vcem je lepsi plasma na koukani DVD???vice barev??
|
Luckyboj Beginner ![]() |
ja jenom k těm 6ms to samo neni pevné muže se natáhnou až 3x ale ja to fakt nevidím samo mně tam ps3 nenechali zapojit tak jsem to nemohl vyskoušet jak to vypadá při hraní.Ještě jakou máš velikost tv protože u malejch tv lcd to neni tolik vidětLuckyboj píše:max.pain88 píše:Plazmá má níce barev to je známo a samo lepčí černou dneska když pujdeš do krámu tak ti většinou doporučej na dvd a tv příjem plazmu.Můj přípat šel jsem koupit lcd samsung 116cm 1920x1080 když jsem prodavači řekl co chci tak na mě koukal jak na blázna že nahraní ps3 je to blbost 6ms zpoždění rozlišení též na prd protože dvd 720x576 to je o dost malo pro 1920x1080 a dvd s kompresí i malou špatnej obraz byl jsem i jinde a furt to samé tak jsem ani nepochopil jak mužou v datartu nebo jinde vůbec nějaké lcd prodat.Luckyboj píše:max.pain88 píše:SONY KDL-40W2000 a co ta odezva 8ms no ja nevim ale hraní je hrani ale budeš taky na to koukat na tv 750x576 a dvd to samé podle mně ju full hd na nic ja mam plazmu 107cm a je to gut ale lcd je samo na hraní lepší to neberu ale na dvd a tv rozhodně plazma to už je znamo lepší černá a více barev
6ms zpozdeni???haha tak to je k smichu,bych tel poznat toho pradavace!uz vidim jak pozna tech 6ms!hmm ja zadnej spatnej obraz nemam co se tyce DVD?ale podle toho co rikas tak sem jedinej!
|
max.pain88 Common User ![]() |
|
5h1nj1 VIP ![]() |
|
Tarko Loyal User ![]() |
|
Daxter VIP ![]()
|
|
Tarko Loyal User ![]() |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník