Musis akceptovat fakt, ze kvalitu sa plati a pri prichode novej rady alebo tipu , pada stary tip vyrobku aj o niekolko tisic, tak to hold proste funguje¨
Uvediem ti zopar prikladov:
- kupil som si 6 hlavove hi-fi video stalo vtedy cca 18 tisic, mozem nakrucat v stereo kvalite, pripojit kameru, je tam jednoduche strihacie zariadenie , nebolo nikdy v servise - DNES ho mozem prakticky vyhodit , lebo ho nepouzivam , ale peniaze su fuc
- kamarat si kupil znackovy prehravac DVD za cca 15-20 tisic a nezobralo mu to ani mp3 a dalsie formaty
ja som kupil prehravac za 3 tisice a berie vsetko , kto je na tom potom lepsie ???
- kupoval som TV SONY 72cm ktoru mam cca 5-6 rokov, fachci ako hodinky, bez servisu
kamarat vymenil za tu dobu 3 televizory vsetko lacne znacky
moja mama ma OVP ktoru uz som viezol 4 x do servisu
- kupoval som PS2 za 12 tisic + 5 tisic chip spolu 17 litrov
kamos PS2 + chip cca 7 litrov .......... kto je natom lepsie
- kamarat kupil receiver ONKYO za 25 tisic a za mesiac ho zlacnili o 7 tisic , vysla nova rada
Chcel som iba jedno napisat, ano clovek by mohol cakat az urcita technologia spadne na urcitu sumu, ale priznajme si to, vsetko je to o peniazoch a co si moze kazdy z nas dovolit, je to dane nasou penazenkou. No nic nenahradi ten pocit, ked si clovek kupi vec po ktorej tuzia je jedno ci stala 5 tisic alebo 50 , ked pride domov a rozbali krabicu a zacne pouzivat vec, po ktorom jeho srdce prahlo