Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Koupě PS3

Diskuse o hardware ze světa PS3 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Sheldon v 08 kvě 2008, 13:33

Dobrý den,

chtěl bych si koupit konzoli, protože mi přijde, že PC ve hrách bohužel opravdu trochu upadá. Proto mám, jakožto začátečník pár otázek na ty, co již PS3 mají.

První otázka je, zdali si tento monitor (http://lcd-monitory.alza.cz/lcd-panel-s ... d89447.htm) bude dobře rozumět s PS3kou.

Druhá otázka: Na PS3 moc her není, respektive ne tolik jako na PC ale zato jsou velice kvalitní a trvanlivé. Mohl by mi někdo říci, jaké přibližně hry se vyplatí koupit a na které počkat?

Další otázka lehce navazuje. PS3 si kupuji i kvůli online hraní. Jak je na tom? Je složité se někam připojit? Musí se čekat, nebo je to třeba jako na Steamu?

Jaká je podle vás hlavní výhoda oproti Xboxu? Dlouho jsem chtěl koupit právě Xbox, nakonec to ale rozhodlo pár her a bezplatný multiplayer pro PS3ku.

Poslední otázka: Viděl jsem PS3 v akci u kamaráda a připadá mi, že všechny hry jsou hrozně laděny do sépiových tónů... Může o být televizí? Hry na Xbox mi barevně připadají živější.

Děkuji za odpovědi alespoň na některé otázky.
Sheldon
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod mates1942 v 08 kvě 2008, 17:49

cau, tak ten monitor by mel s ps3 slapat dobre, hlavne taky ma hdmi pripojeni a kvalitni rozliseni.
hry bych doporucil Uncharted, Resistance (kvalitní multiplayer), ted i GTA IV, potom bych uvazoval treba o Assasin Cread a do budoucna bude urcite skvela hra novy Metal Gear Solid a Gran Turismo HD.

S xboxem nemuzu srovnavat protoze jsem na nem nikdy nehral, ale ty barvy mi prijdou dobre, mozna to opravdu bylo nastavenim televize.
Obrázek
Obrázek
mates1942
Frequent User
Frequent User

Příspěvekod Sheldon v 08 kvě 2008, 19:32

Co třeba Burnout? Jak je to s multiplayerem? Jde se prostě připojit na nějaký server, nebo musím hrát s někým z friend listu a podobně?
Sheldon
Rookie
Rookie

Příspěvekod mates1942 v 09 kvě 2008, 15:07

jo na Burnout jsme zapomnel, urcite taky skvela hra, muzes se pripojit normalne ze hry na jakejkoliv server, nemusis hrat s nekym z friendlistu
Obrázek
Obrázek
mates1942
Frequent User
Frequent User

Příspěvekod kodemi v 27 črc 2008, 12:13

Kde se vyplatí na internetu koupit PS3 60GB ?
kodemi
Rookie
Rookie

Zpět na PS3: Hardware