Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

PS3 se hned vypne.

Diskuse o hardware ze světa PS3 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod dzarda v 13 pro 2011, 07:49

Ahoj, mam takový problém, v sobotu jsem koupil PS3 40 GB, ten první model, když jsem jej kupoval, strašně hučel,ale tak, že vysavač je jen o trochu silnější, majitel říkal, že tím že je to hackle aby tam šly i hry stahle z netu, tak to prý musí. Nicméně odehrál jsem cca půl hodiny a včera když jsem jej zapnul, tak se hned po třech vteřinách sam vypl a začala blikat pod zapínacím tlačítkem červená ledka. Když tuknu na zapínací tlačítko, ledka začne svítit, poté ještě jednou tuknu a to samé, konzole se zapne na cca 2 vteřiny a opět se vypne, nevíte někdo co s tím? děkuji moc za info
dzarda
Rookie
Rookie

Hotovost: 946.70 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod petkaace v 13 pro 2011, 08:13

Myslím že to je YLOD. Znamená to že máš přehřátou základní desku. Na youtube jsou nějaké akce na záchranu,ale nevím jestli to pomůže. od toho prodávajícího to byla dobrá finta. PS3 hučí úplně stejně ať je hacklá nebo ne.
petkaace
Beginner
Beginner

Hotovost: 15,937.16 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod jajka v 13 pro 2011, 13:07

...no, predajca ťa pekne odrbal. Tiež si myslím, že je to YLOD. Pastovanie je len dočasu a z trvaleho hladiska je to len casovana bomba kedy ti to urobí znava. Ak to je mozne vrát to cím skor a zozen si inú. Škoda, že si nezistoval čoho sa vyvarovať pri kupe ale neznalost neospravednuje. Ak si kupoval len podla ceny, predajca si bol urcite vedomy co predava a preco dava taku cenu.
TV: SAMSUNG LE40A756
PS2/SCPH-50004 /120GB HDD Seagate, 2x dualshock Hrám: Ratchet and Clank 2-* vratil som sa k tomu aby som dohral všetky skill point-y
PSP/1003K/firmware: 5.50 Gen D3 Hrám: Quadrax 1
PS3 Slim 160GB
Hrám: VirtuaTennis 4
jajka
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 26,848.59 PSM
Dostal poděkování: 14 krát

Příspěvekod dzarda v 14 pro 2011, 20:36

No on tvrdí že to nevěděl a že ho vezme zpátky, ale musí fungovat jako při prodeji, kdy jel cca 20 minut. nevíte jestli se to dá nějak opravit a kolik by to stálo? děkuji
dzarda
Rookie
Rookie

Příspěvekod dzarda v 14 pro 2011, 20:46

jinak zapnu, vypne se a bliká červená dioda...
dzarda
Rookie
Rookie

Příspěvekod tomualdo1978 v 15 pro 2011, 14:43

tak mu ju prepastuj a vrat mu ju :P :P tiez mu pojde 20minut-ak ovsem ty nepredal prepastovanu :x
Vazim si ludi ktory za radu aspon podakuju!!!!!!
Dakujem
tomualdo1978
Silver Donator
Silver Donator

Hotovost: 156,922.02 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod dzarda v 18 pro 2011, 11:28

no už se neozval, nechce o vraceni už ani slyšet.
dzarda
Rookie
Rookie

Příspěvekod macekPS3 v 18 pro 2011, 22:28

když si to takhle čtu,tak jsem měl to samé,koupil jsem PS3 60gigabajtu a koupil jsem ho použite,od jednoho kluka a a za den mi přestalo fungovat.
Tak jsem mu hned volal,nebylo ani hlučné,ale nakonec našel zaručák ,nebylo rozdělávané tak to uhrál na záruku.Je to spočítané,vydrží to záruku a kdo hraje moc je to hyn,nebo když hraje malo,a pak jede naraz furt,tak jsem to měl ja,tak to nevydrží ale to je chyba celeho stareho Fatu.V to jsem chtěl říct že prostě PS3 ty stare modely jsou už aušusi tak proč to vubec kupujete,uže jsem to jednou psal,když to nebude mit Ylod dneska,čaká Vás zítra nebo pozítří a proto se to prodává.Kdyby to bylo bezproblémové,tak se to neprodává,protože na těhle typech jde upravit FW-CFW a jdou hrát hry z internetu a z hardisku a třeba z flashky.Na těch nových už to nejde.
Nebo jde ale malo,no a když si zase koupite PS3 Slima,tak tam odchazaji zase mechaniky a hardisky je to prostě vyte kde ty vyrobky.
Prostě než něco kupujete,je lepší se podívat po internetu,tady třeba a kupovat se zárukou,nebo nové,co už.
Kamošovi zase přišel Ylod dva tydny po zaruce a co myslite,stejně to neuhral,je to svinarna(dal za ně 10000... a použite prodal ještě za 2 tisice na dily s Sixaxisem, a koupil si xbox:-))

no a jak to ještě koupil,nemužeš vědět,jestli to bylo špatně už před koupí,nechci nikoho branit,ale ja jsem ho ztaky obviňoval,ale nakonec se ukazalo,že to nevěděl,a ja už jsem mu chtěl dat do držky a nakonec jsem udělal dobře nebo mi našel doklad a měl jsem je opravene
dobre,ne?
macekPS3
Rookie
Rookie

Hotovost: 228.05 PSM

Příspěvekod dzarda v 19 pro 2011, 09:17

Dík za info, ale to mi ted moc nepomůže, potřebuji to nějak opravit, nezkoušel to někdo s tou pastou v opavě, kdo by byl ochotný mi pomoct? děkuji
dzarda
Rookie
Rookie

Příspěvekod tomualdo1978 v 19 pro 2011, 13:25

Skus tu mas tu postup ako rozobrat a prepastovat Ps3 ale na veky ty to nepojde,pasta sa prepali a musis zas pastovat:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.youtube.com/watch?v=4_Ic1_TY-GU

http://www.ps3mania.sk/pomoc/topic6375.html

skus si nieco vybrat a pasta:
http://www.alza.sk/akasa-pro-grade-ak-d60561.htm

Mal som aj ja model FAT sla my mimo zaruky mesiac a potom ylod-teraz mam slim a tam je uz lepsie vyriesene to chladenie :idea:

warning   Upozornenie/Warning
Edit smindek: Upravený príspevok. Linky mimo fóra patria do CODE.

@tomualdo1978
Dakujem
tomualdo1978
Silver Donator
Silver Donator

Příspěvekod PS3maniacek v 19 pro 2011, 13:30

Opravit,opravují to firmy.Ale není nikde řečeno,že to musí být právě tímhle :wink: .Je to pravděpodobné,ale existuje spousta jiných závad s tímto spojených. :idea: Muže to byt HDD.Záleží jestli máš verzi slim nebo Fat,slim je složitější,Fat má HDD zboku.Fat jsou ty starší,tluščí:-)Předpokládám že dle popisu s 4O GB máš FAT!
Jak píše "MacekPS3",PS3 fat problémové stroje ,obzvlášt s 40 GB HDD.Zkušenost.To,že je konzolka hlučná,to taky znamená že chladí. :shock: Záleží na okolný teplotě.Pokud by ventilátor nejel,tak je to daleho nejhorší.Mě to hučí jak hrom a jede a hraju na ni pořád 5 hodin denně,až to jednou přijde :cry:

Mužu se zeptat kamarada,on tomu rozumí daleko víc,ale přijede až v patek :roll: a je z Komárova :idea: :!: .Pár PéeStrojek už opravil.Sám bych se do toho asi nepustil. :wink:
PS3maniacek
Rookie
Rookie

Hotovost: 2,438.61 PSM

Příspěvekod tomualdo1978 v 19 pro 2011, 13:34

Aj ked mu to opravy dajaka firma neda mu na to zaruku pretoze nerucia tomu co je seriovo kazove a urcite ma FAT pretoze slim nemaju ylod :idea:
Dakujem
tomualdo1978
Silver Donator
Silver Donator

Příspěvekod Mušák v 19 pro 2011, 14:09

U slima je tady YLOD.
Prodám True Blue, Jb-King a náhradní díly na ps2
http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24495118
Mušák
PS Konzultant
PS Konzultant

Hotovost: 76,281.91 PSM
Medaile: 1
Medaila za preklady CZ (1)
Dostal poděkování: 79 krát

Příspěvekod tomualdo1978 v 19 pro 2011, 14:16

no o tom som este nepocul
Dakujem
tomualdo1978
Silver Donator
Silver Donator

Příspěvekod jajka v 19 pro 2011, 15:07

..nedá mi chalani aby som nezareagoval. Ja som kupoval 60GB verziu asi pred piatimi rokmi. Tak ako fungovala na začiatku, funguje doteraz. Žiadne špeciálne zaobchádzanie, žiadne špeciálne čistenie, použivam ju podla potreby, niekedy frči 5 hodin denne niekedy hoďku . Mam ju odjakživa v horizontálnej polohe a má dosť miesta s každej strany. Nikdy som ju nepastoval a ani neplánujem. Rozoberal som ju asi pred rokom len aby som zistil koľko prachu v nej je. Bol som milo prekvapeny ale skoro tam nič nebolo.Keď som ju mal už rozobranu, tak som to aspoň počistil ale pastu som nemenil. Niežeby som si netrúfol ale niekedy mi to pripadá ako nejaká davová psychóza. Veď je to spotrebný tovar, samozrejme nie lacny ale predsa vsetko sa časom pokazi a dnešný trend je taký, že 2 roky a potom.... Aj najkvalitnejší tovar, najlepsie auto, lietadlo sa raz pokazí....
Keby Sony vyrobilo PS3 takú aby sa nikdy nepokazila, dnes by jej predaj bol veľmi slabý a kto vlastne by ju už kupoval ked je nepokaziteľná a všetci ju už máme.
Ale odbehol som od veci ktorú som chcel napísať ako veľmi podstatnú. Niekedy dávno som niekde na zahraničnom fóre čítal, že ked je konzola dlhšie používaná hlavne ak sa hrajú náročnejšie hry.....a keď dohrajete, nikdy netreba konzolu vypínať systémom, že quit game a vypnúť vypínač v zadnej časti. Qiut game stlačiť a počkat aspoň 5 minút a potom dať ju vypnúť. V menu konzoly treba nastaviť myslím, že sa to volá remote play na On aby ked konzolu vypnete nedošlo k prudkému schladenie. Ja ked ju vypínam, rozsvieti sa mi zelené svetielko, konzola je v režime stand-by a ventilator pomaly ochladzuje konzolu. Vypínač používam, až ked není teplá.
To je môj asi 4 ročný systém vypínania konzoly. Nevravím, že som vynašiel perpetu mobile ale zatiaľ mi to funguje a keď príde ten YLOD tak si trúfam povedať, že to prežijem.... :mrgreen:
TV: SAMSUNG LE40A756
PS2/SCPH-50004 /120GB HDD Seagate, 2x dualshock Hrám: Ratchet and Clank 2-* vratil som sa k tomu aby som dohral všetky skill point-y
PSP/1003K/firmware: 5.50 Gen D3 Hrám: Quadrax 1
PS3 Slim 160GB
Hrám: VirtuaTennis 4
jajka
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 26,848.59 PSM
Dostal poděkování: 14 krát

Další

Zpět na PS3: Hardware