Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

PS3 video finální podoby

Diskuse o hardware ze světa PS3 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Arnie_one v 06 zář 2006, 12:59

Tak na tomtu videu, ja sam poprvé vidím celou ps3 ve své kráse. Povrch je z podpobného matroše jako má PSP (kdo má PSP, nebo držel, tak ví proč jí drží v rukavičkách:) )
jediné co mě zaráží, je ta štěrbinová mechanika, nevím zda je to dobrej nápad, vkládat média přes štěrbinu, ten nepořádek co se s ní může dostak k laseru me neprijde jako nejlepsi vec. technici od SONY, zrjem vedi proc to udelali.
Ze zadu vypadá PS3 skoro stejně jako stará verze PS2 :)

Joy DS3 co je videt dal ve videu, by prý měl být o mnoho lehčí, než DS2, ale ruku na srdce já bych bral radši zpátky ty vibrace než náklony ve hrách. Co jsem tak četl tak se vývojáři bojí, že po 15 minutách hrání budou lidské ruce dost unavené po zběsilém naklánění tam a zpět.

Na zadním panelu je vidět z leva HDMI, LAN, SPDIF (optak), VIDEO out, a konektor na napájení velkým 3 kolíkem standardu PC zdroje, doufám, že nebude ještě to slibované externí trafo.

Ale podle toho, jak to drží to vypadaá na malej mini tower od PC , je to hooodně velký a váží 5kg :) oproti SLIM PS2 700g :) to je macek, jenže jak tady uvedl BITSKULL svůj příspěvek, tak nejdřív se s ní budou u nás lidi mazlit až BØEZEN 2007, takže opět pro Evropu nic nezbude :(

Video ma 40MB mov
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.prodejher.cz/video/The%20Final%20Unit.mov

zdroj: prodejher.cz
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod michaelv v 07 zář 2006, 20:03

hééééééééj tak to je hustý........ lidi číhněte......!!!! (pokud se těšíte na PS3)

Hlavně jak ten klenot vyndavá poprvé z vytrýínky. to mi dojmulo.

Věřim že brzo bude nějaký ""fígl?"" jak spustit přepal games.
Počítám ze začátku velikost games tak cca 3-9GB, což by šlo stahovat a uploadovat. (myslím)

Později 2008 technologie bude opět dále... velikost cca 4-15GB, si myslím nebude tak zlé???? (odhaduji budoucnost) Já si nedovedu totiž představit hru větší než 16GB!!
michaelv
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod killl v 07 zář 2006, 20:06

Moc pěkný, ale na PS3 si ještě chvilku počkáme :?
Obrázek
killl
VIP
VIP

Hotovost: 24,728.07 PSM
Dostal poděkování: 55 krát

Příspěvekod michaelv v 07 zář 2006, 20:09

JOOOOO DOTAZ si děláš srandu néééé až --------BØEZEN 2007----------

!!!sem se těšil na vánoce!!!
michaelv
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod killl v 07 zář 2006, 20:15

michaelv píše:JOOOOO DOTAZ si děláš srandu néééé až --------BØEZEN 2007----------

!!!sem se těšil na vánoce!!!

Sranda to bohužel není. Start PLAYSTATION3 v Evropě se odkládá na březen 2007 :?
Obrázek
killl
VIP
VIP

Hotovost: 24,728.07 PSM
Dostal poděkování: 55 krát

Příspěvekod michaelv v 07 zář 2006, 20:36

Kurňa chlapi vy mi štvete... už věřím.... žádné hezké vánoce... To je doba než se to dostane do EVROPY.
Takže k vánocům !PSP! Myslíte že se to vyplatí????koupit PSP??? nezklame mi to??? chci hrát i na cestách, na záchodě ...všude... (dobré hratelně srovnatelné hry ako na PSdvojce.)
michaelv
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod Arnie_one v 08 zář 2006, 07:04

Nevim proc tady spekulujes na velikosti her.
Psal sem, ze se ani jedna z prvnich her nevejde na na DL DVD, jak sem uvedl jinde ty hry budou vsechny BR kuli kapacite. A z mod chipem se u PS3 rozluc min na 2 roky.
1)BR si myslim, ze nikdo neprolomi ani za 3 roky :( tudy cesta nevede (ala XB360)
2)jestli bude mod chip, tak ja uz ho instalovat nebudu, bude to totiz silene tezky, neco jako PSP, ale myslim tak 5x horsi. (a to uz se u PSP musi davat dolu lak, kterej kryje obvody a je to spis masochismus nez letovani mod chipu :( )
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod michaelv v 10 zář 2006, 19:17

Arnie_one píše:Nevim proc tady spekulujes na velikosti her.
Psal sem, ze se ani jedna z prvnich her nevejde na na DL DVD, jak sem uvedl jinde ty hry budou vsechny BR kuli kapacite. A z mod chipem se u PS3 rozluc min na 2 roky.
1)BR si myslim, ze nikdo neprolomi ani za 3 roky :( tudy cesta nevede (ala XB360)
2)jestli bude mod chip, tak ja uz ho instalovat nebudu, bude to totiz silene tezky, neco jako PSP, ale myslim tak 5x horsi. (a to uz se u PSP musi davat dolu lak, kterej kryje obvody a je to spis masochismus nez letovani mod chipu :( )

to nás teda čekaj hezké věci...... tak dík za info...... už šetřim....
michaelv
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod dj.okurka v 23 pro 2006, 09:09

NJN hold nebudu mit doma 50 her vselijakych ale jen 5-10 ktery opravdu budu parit ale zase to koupim 10 her a mam novou konzoli ja newim kdyby dali ty hry za 100 nebo 200 tak na tom vydelaj mnohem vic to by si radsi nekdo koupil hru za 200kc originalni nez za 100 u vetnamcu nebo nez aby ji celej vecer mozna i celej den stahoval todle nak nevyresili je mi jasny ze vyvoj distribuce stoji hafo penez ale priznejme si kolik z nas ma doma originalni hry filmy atd moc asi ne.
dj.okurka

Hotovost: Locked

Zpět na PS3: Hardware