Ak to niekomu ku kupe TrueBlue pomoze, tak sa podelim s niekolkymi informaciami. Momentalne je TrueBlue jedine mozne riesenie pre "nove hry" podporujuce FW 3.56+. Doposial som nic lepsie nenasiel. Samozrejme, to ze cez TrueBlue sa daju hrat hry 3.56+ este neznamena, ze spustite na vasom hacknutom PS3 kazdu jednu hru, ktora je nova. Ku kazdej novej hre hratelnej na CWF trueblue, musime mat prislusny Eboot patch, ktorym treba hru po stiahnuti opatchovat. Bez toho patchu Vam teda hra nepojde. Takze, aj napriek tomu ze mate CWF trueblue, nebudete moct hrat kazdu jednu hru, ktoru si zmyslite. Aj ked musim povedat, ze vacsia novych hier, uz ma vydany Eboot patch. A podla informacii siriacich sa na internete, Trueblue team stale pracuje na novych a novych patchoch.... ale chvilku to vzdy trva. Ja som si zadovazil 2ks TrueBlue dongle ( jeden pre valstnu potrebu a jeden braskovi ), zakazdym od toho isteho predajcu. Oba dva kusy boli 100% original a funkcne. Takze u mna 100% spokojnost. Ja som to objednaval zo zahranicia. Na SK a CZ som nenasiel ziadny zdroj. Co sa tyka ceny, TB si svoju cenu drzi uz hodne dlhu dobu... musite proste pocitat s cca 50 Eurami /ks. Inak to nepojde. Kto nie je ochotny akceptovat tuto cenu, tak prajem vela stastia s hladanim lacnych napodobenin, ktore Vam fungovat zarucene nebudu

Takze, kto si chce zahrat nove hry ako Modern Warfare 3, Batman Arham City, NHL 12 a pod... tak odporucam trosku posporit, a kupit si original. Instalacia TB je pomerne jednoducha.. Kto zvladol isntalaciu napr: CWF 3.55 Kmeaw..tak som si isty, ze zvladne aj instalaciu TB. Aj ked si treba precitat navod, lebo nejake rozdiely v instalacii su. Ak niekto nahodou potrebuje pomoc, tak nemam problem sa podelit o rady. Neveim, ci tu mozem verejne zdielat oficialne stranky TB, alebo eshop, kde som TB kupil... ale ak ma niekto zaujem, poslite mi postu ( a mozte sa pytat ). Snad som tymto niekomu pomohol. Ja osobne mozem TB iba odporucat. Ak mate original TB donge, tak hry funguju bez problemov. Taktiez spustite akukolvek staru hru s FW3.55 a menej. Jedina nevyhoda TB, na ktoru musim upozornit je... Dongle musi byt vzdy pripojeny k PS3!!!! Bez neho nejde spustit zaidnu hru !!! ani staru ani novu. Takze prichadzate o jeden USB port.