od Clon v 13 bře 2012, 09:26
Ahoj chlapi. Poraďte mi prosím, kde dělám chybu. Návod je jednoduchý, že není co pokazit, ale...........
Zkouším to na W7. Mám to rozbaleno na ploše. Přetáhnu složku se hrou na ikonu ebootFIX.exe, Vyskočí okno příkazového řádku, kde se píše, ... open cesta/eboot.bin
perror: No such file or directory.
Přitom eboot.bin na dané cestě JE!
Taky vyskočí okno windows s názvem make_self_npdrm.exe a s popisem, že tento program přestal pracovat. A můžu program ukončit.........
Nastavil jsem, aby se program ebootFIX.exe spouštěl jako správce, nepomohlo. Nastavil jsem, aby se spouštěl v režimu kompatibility s XP SP3 - taky nepomohlo. Patchoval jsem konkrétně hru UP!, ale zkoušel jsem to už víckrát na jiných hrách, ale vždy se stejným výsledkem.
Poraďte mi prosím! Předem děkuji! Už jsem z toho pako.
Mimochodem - snažíte se patchnout každou hru, co stáhnete, nebo až za nějakých okolností? Já když nepatchuju, tak při prvním spuštění mi to furt píše něco o ebootu a jestli to chci fixnout či co. Když dám ne, je to pak zase stejné, když dám ano, někdy to stačí a hra se rozjede, někdy to píše něco o verzi 1.1 (už nevím čeho), a zase když nedám ano, tak je to furt dokola. Když dám ano, něco se provede, restartuje se konzole, a pak hra najede.
Jak toto vlastně řešíte vy? Dělám něco blbě?