Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

PSstore EU vs. PSstore US.. PSstore JP

Vše o problematice software ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod hawk158 v 23 led 2009, 11:02

Chci se zeptat kdyz mam kreditni kartu se kterou jde v pode platit na PSstoru, muzu s ni platit i v zahranici??(Nemecko, Velka Britanie,atd)
hawk158
Beginner
Beginner

Hotovost: 38.45 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod PhoeBo v 09 úno 2009, 09:30

To přeci záleží na tom jak máš vedený účet a jak sis ho nastavil. Já jsem u KB s běžným účtem, stačilo mi jen aktivovat placení přes inter net protože prvně tak nebylo zadáno a nyní můžu platit i v Americkém PS Store to jest zahraniční. A nejlepší způsob jak to zjistit je vyzkoušet :wink: pak se popř. obrátit na svou banku.

Edit: Jestli je to ale opravdu kreditní karta a né karta k bankovnímu účtu pak bych nedoporučoval ji moc využívat jsou tam pak vysoké úroky a procenta pokud zacházíš do debetu a rychle nezplácíš! Jinak kreditky by měli být normal funkční v zahraničí.
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Supak v 24 úno 2009, 12:51

jakkákoli kreditka bude fungovat na EU nebo US PS-Store, jedinej probém může vzniknout při pokusu platit na Japonským PS-Store, kde člověk potřebuje kreditku vydanou japonskou bankou, dá se to ale řešit pomocí předplacených karet, kterých se na ebay prodávaj nebo můžu dát stránku kde sem si předplacenou kartu koupil já.
Obrázek
Všechny Linky na hry co sem dávam jsou moje uploady.
Supak
Advanced User
Advanced User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Předchozí

Zpět na PS3: Software