Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

PSstore EU vs. PSstore US.. PSstore JP

Vše o problematice software ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod PhoeBo v 22 srp 2008, 08:53

:arrow: Čus, tak zrovna nedávno listuji tímto forem a narazím na link kterej je docela užitečnej tento:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.us.playstation.com/PS3/Network
a co nezjistím? PSs US je na tom mnohem lépe než naše domnívám se že EU store, ale proč? Tak třeba například sem na USkovém narazil na větší početnost downloadů než tady u nás jako třeba v sekci Classic games kde např. mají možnost stáhnou Tekken2, Crash2, atd. v sekci odds-on zase větší možnost rozšířit NFS: pro street atp. Vypadá to že "naše" PS store je docela zaostalé! Tak se chci k tomuto ještě zaptat, je-li možnost se nějakým způsobem dostat na US store a stahovat z něj libovolné položky, tak jakým způsobem :?: Návod by nebyl na škodu, ostatně není to jen pro mě, že? :)

dodatek: když sem tu narazil na tento link (viz výše) tak tam někdo uváděl že se z toho snad dá i shahovat, myslím přes PC, ale vážně o tom pochybuji protože netuším jakým postupem bych to pak dostal do PS3, možná přes flash, ale to je jen doměnka. Inu jestli někdo o tom ví více ať sem pls písne své poznatky, thx :wink:
Naposledy upravil PhoeBo dne 25 srp 2008, 08:59, celkově upraveno 1
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 22 srp 2008, 09:00

Linky mimo forum davaj do CODE! Citaj pravidla!
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,299,240.06 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod smindek v 22 srp 2008, 11:04

Otázka teda znie či môžeš sťahovať z US Store.

Nabudúce hľadaj, čítaj:

viewtopic.php?t=9829
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,809.69 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod PhoeBo v 22 srp 2008, 14:21

aha sorry Smindek toho sem si nevšiml, ale dik, thx. Klido můzeš lock :)

pro jaju nevim jak se to dělá takže je to takhle a funguje to taky, tak neřeš. PEACE
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod jaja99 v 22 srp 2008, 16:32

Ale budem to riesit. Pravidla platia pre vsetkych, ci to vedia "urobit" alebo nie. Ked to nevies, tak to nerob. Inak ked pises prispevok a davas mimo forum odkaz, tak staci ten odkaz cely oznacit a potom kliknut na CODE. Tolko snad zvladnes.
Enjoy!
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,299,240.06 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod PhoeBo v 22 srp 2008, 17:53

Hlavně klid jo, ať ti nepraskne cévka stačí napsat jak se to dělá. Teď už víme, tak to nepovažuj za podvratnou činost na foru, pls. :D
Have a nice day.
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod Nanaki v 22 srp 2008, 18:56

Četl jsi pravidla ? Pokud ano, zjistil by jsi, že zrovna tento bod má uveden odkaz na návod, jak máš házet linky do Code. Jen že ty jsi frajírek a máš pocit, že všechno víš a tak jsi to neudělal.

Mimochodem, neboj, tohle nikdo nepovažuje za podvratnou činnost. Jen to něco vypovídá o tvé (ne)inteligenci.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod PhoeBo v 23 srp 2008, 17:39

To s tím linkem neřešit, byl to jen malicherný omyl a už je z toho topic na 2str. Nanaki, sem sípš línej číst pravidla než blbej jak naznačuješ, což je úplně něco jiného, tak neúřaduj. A na závěr ti slíbím že že už to opakovat nebudu rozhodně to nebylo naschvál, to abys mohl večer spát.

Ale proč sem píšu, na nějakým zahraničním foru (už ani nevim kde) sem se dočetl že pokud budu chtít využívat Pstore US tak mi nebude uznána platební karta typu VISA elektron, nýbrž MasterCard apod. má to někdo odzkoušeno, co je na tom pravdy?
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod Nanaki v 23 srp 2008, 17:46

Takže fakt, že ten link pořád ještě není opravený je také záležitost lenosti ? Překonej se a oprav si to, díky.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod PhoeBo v 25 srp 2008, 09:00

spokojenost? :) a co to s těmi kartami? fáma, či fakt?
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod PhoeBo v 26 srp 2008, 13:03

Mno tak po pár dnech prázdného konta již sem dnes mohl vyzkoušet to o čem sem tu psal a je to fáma! na PSN US se dá použít i VISA electron. Tedy aspoň od KB na běžném bankovním účtu.
ID PSN -> PhoeBo_Clipper
PhoeBo
Beginner
Beginner

Příspěvekod Arenoth v 17 led 2009, 15:09

Dobrý den mám dotaz ohledně stahovatelného obsahu Z USA PSN. Nedavno jsem si koupil hru, konkrétně Ultimate Ninja:Storm a ted jsem zjistil že je k ní na USA PSN bonusový obsah který se nevyskytuje na Evropském PSN ( z mě neznámých důvod). Vytvořil jsem si tedy nový profil a s tím účet na USA PSN, stahl obsah a přepnul na svůj osobní profil kde jsem mě hru již téměř dohranou. Ale na mém profilu se očividně bonusový obsah nenaistaloval. Zajímaloby mně jestli je chyba u mě, nebo jestli nejde tento obsah přetahovat mezi profily s různým PSN. Pokud nejde, není nějaká možnsot jak to obejít, nebo musím hru rozehrát znovu?

Kdyby také mě někdo osvětlil proč je Evropské PSN tak chudé tak by mě to také potěšilo. Děkuji za odpověď
Arenoth
Rookie
Rookie

Příspěvekod Supak v 18 led 2009, 21:02

bonusovej obsah se ti objeví jen ve hře která patří k danýmu regionu tzn.:

EU addon -> Eu hra Funguje
US addon -> US hra Funguje
US addon -> EU hra Nefunguje

hry sami o sobě jsou region-free ale DLC funguje jen k pasujícímu regionu hry.

Jinak EU PS-Store je chudej, protože se mu věnuje minimální pozornost, má nejmenší počet přístupů a accountů vůbec. Takže zřejmě proto na něm je i dost málo věcí. Já osobně na něj nechodim, nejčastěji jsem na US nebo JP PS-Store kde je vždycky kotel věcí, na US jsou stahuju dema, addony a videa a na JP stahuju dema, trailery a v dohledný době se chystam i na nějakou tu PSOne hru
Obrázek
Všechny Linky na hry co sem dávam jsou moje uploady.
Supak
Advanced User
Advanced User

Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod Arenoth v 22 led 2009, 18:02

Supak: Díky moc za odpovědě no tak to asi ted už taky budu rozehrávat hry jen na US-profilu. Je to ale dost na nic T T nevím proč zrovna Evropa musí být tak ochuzena. Uložená data asi mezi profili nejdou přetahovat že ne ?
Ps.: Na JP storu jsem taky ale nikde tam nemůžu najít PS3 dema. I když umím katakanu a Hiraganu jak tak číst v tom jejich se prostě nevyznám XD :roll:
Arenoth
Rookie
Rookie

Příspěvekod Supak v 22 led 2009, 19:29

dema v JP store, sou v řádku kterej končí "PV"- to je nejjednoduší jak to vysvětlit :D, jinak ta složka je seřazená takhle:
Dema
složky se staršíma demama
složky s videama
nový videa
a ostatní složky
Obrázek
Všechny Linky na hry co sem dávam jsou moje uploady.
Supak
Advanced User
Advanced User

Dostal poděkování: 1 krát

Další

Zpět na PS3: Software