Ahoj,
koupil jsem XBOX360 a menim ho, protoze z ČR nemohu stahovat addony do her. Měním ho za PS3 a zajímalo by mne, jestli se nedostanu do stejné situace.
Prosím poraďte, jak nejlépe registrovat PS3.
1) Zaregistruju-li ji z ČR mohu stahovat z USA, nebo jen z EU?
2) Jak je to vlastně s těmi trhy USA, EU, JP?
3) Uvedu-li pro registraci jiny stát, neporušuji něco z podmínek?
4) O co všechno přijdu, při registraci z ČR, popř. co mohu očekávat?
5) Při registraci mimo ČR jak probíhá placení (dobíjení) a ostatní finanční a download služby?
Chci si konečně po letech legálně koupit konzoli, hry, online přístup. Chci konzoli taktéž provozovat legálně a ne nějak pokoutně (viz. XBOX LIVE), mám-li problém, chci ho řešit česky a ne půl hodiny na anglické help lince. Nakoupím-li chci mít záruky podpory apod.
V případě MS při registraci z CR nelze stahovat addony pro hru za peníze. Musím lhát u registrace, abych mohl použít online služby jako v západních zemích.
Chci vědět, zda se opět nespálím, když Xbox360 vyměním za PS3 a po rozbalení zjistím, že musím lhát hned od začátku, abych dostal vše, co vychvalují v recenzích (přídavky, dema, nákup her, multiplayer).
Nechci vyvolávat flame, která konzole je lepší. Chci vědet zda služby jsou lepší, nebo mám zatnout zuby, nechat si XBOX360, tvářit se jako američan a trpět přehlížení z USA help linky apod.
Zatím hlavně chci Burnout Paradise a koupit/stáhnout přidavky Big Surf Island.
Díky Chureek
P.S. Forum jsem prolezl a zajímá mne hlavně aktuální stav, tedy pro rok 2009 a toho tady moc není.