Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Registrace PS3 + PS Store v CR

Vše o problematice software ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod chureek v 04 črc 2009, 13:48

Ahoj,
koupil jsem XBOX360 a menim ho, protoze z ČR nemohu stahovat addony do her. Měním ho za PS3 a zajímalo by mne, jestli se nedostanu do stejné situace.
Prosím poraďte, jak nejlépe registrovat PS3.
1) Zaregistruju-li ji z ČR mohu stahovat z USA, nebo jen z EU?
2) Jak je to vlastně s těmi trhy USA, EU, JP?
3) Uvedu-li pro registraci jiny stát, neporušuji něco z podmínek?
4) O co všechno přijdu, při registraci z ČR, popř. co mohu očekávat?
5) Při registraci mimo ČR jak probíhá placení (dobíjení) a ostatní finanční a download služby?

Chci si konečně po letech legálně koupit konzoli, hry, online přístup. Chci konzoli taktéž provozovat legálně a ne nějak pokoutně (viz. XBOX LIVE), mám-li problém, chci ho řešit česky a ne půl hodiny na anglické help lince. Nakoupím-li chci mít záruky podpory apod.
V případě MS při registraci z CR nelze stahovat addony pro hru za peníze. Musím lhát u registrace, abych mohl použít online služby jako v západních zemích.
Chci vědět, zda se opět nespálím, když Xbox360 vyměním za PS3 a po rozbalení zjistím, že musím lhát hned od začátku, abych dostal vše, co vychvalují v recenzích (přídavky, dema, nákup her, multiplayer).
Nechci vyvolávat flame, která konzole je lepší. Chci vědet zda služby jsou lepší, nebo mám zatnout zuby, nechat si XBOX360, tvářit se jako američan a trpět přehlížení z USA help linky apod.
Zatím hlavně chci Burnout Paradise a koupit/stáhnout přidavky Big Surf Island.
Díky Chureek

P.S. Forum jsem prolezl a zajímá mne hlavně aktuální stav, tedy pro rok 2009 a toho tady moc není.
¤ PS2 SCPH 77004 ¤ SM 3.6 ¤ Sony DualShock ¤ Logitech Cordless ¤ 8 MB + 8MB ¤
¤ PS3 CECHL04 ¤ Sony DualShock3 ¤ 60 GB HDD ¤ UrbaFi
¤ PSP GO ¤
chureek
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 1,111.80 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v 04 črc 2009, 14:54

Co se týká X-boxu: není problém vytvořit si americký účet a poté si v profilu nastavit zemi ČR. Dostaneš se tak k věcem určeným pro americký trh, ale každý tě bude hrát jako z Česka. Když se podíváš do mojeho podpisu, tak to uvidíš.

Sám sice PS3 nemám, ale co jsem pochytil na diskuzích:

1) Jen EU, i zde si lidé dělají učty v jiných regionech.
2) Co přesně chceš vědět?
3) Nejspíš ano, ale každý na to kašle.
4) EU region má nejchudší obchod ze všech.
5) Nemám PS3, takže nechám bez odpovědi.

Nevím, co přesně je pokoutného u Xboxu Live!, až na to registrování jinde, pak je vše už čistě legální. IMO ty služby jsou si velice podobné, neměnil bych kvůli tomu. A tak bych nějak pochyboval, že existuje česká help linka pro PS3.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Zpět na PS3: Software