Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Minecraft for PSP ? ( LameCraft)

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Topper v 20 kvě 2011, 20:40

Ahojte :)
možno ste už hrali hru MineCraft (ak nie tak skúste ! ) .. no a mám PSP tak som chcel skúsiť nájsť niečo podobne aj na PSPčko a našiel som :) volá sa to LameCraft no nie som si s tím veľmi istý a tu mám otázku !
Viete niečo o PSP a Minecraft ? nechystá sa niečo také oficiálne ? alebo nedala by sa táto hra prerobiť na PSP ??? hra je v Retro-pixelovej grafike a spustí ju skoro každý komp :shock: . Narážam na to že možno po menšej úprave by to mohol spustiť aj slabučký procesor PSPčka :D alebo nie ?

Pridávam aj video
Topper
Common User
Common User

Hotovost: 2,499.85 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod Plazer v 21 kvě 2011, 07:07

Oficiálne sa nič nechystá. Už je na PSP pár portov z Iphonu na PSP v podobe minis - field runners, hysteria project, angry birds, edge... Ale kvôli výpadku PSN sa nedá k minis/psn hrám dostať. Každopádne zatiaľ najlepšie čo koluje na nete je homebrew hra "LameCraft rev. 105", ale už len podľa toho názvu je jasné, že nejde o plnohodnotný Minecraft a je tam plno bugov. Musíš počkat kým sa obnoví PSN (budúci týžden by ho už mohli spustiť) a potom pozerať na oficiálnej stránke či sa niečo nechystá
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.pspminis.com/category/upcoming/
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 565,349.99 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 896 krát

Zpět na PSP/PS Vita: Games